1 ay sonra gel dedi ama özel doktordu, ben o doktora birdaha gitmicem çünkü devlet hastanesinde devam edicem, o yüzden fikir almak istemistim bu gruptan. Bende muhtelen 1 ay sonra randevu alirim o zaman devletten… birde saglik ocagina haber veririm gebeligiBen beşinci haftada sağlıkocagında hepsine baktırmıştım aile hekimi istemişti hani demir b2 idrar falan 6 tüp kan vermiştim . Bu sefer gittiğimde doktor Hiçbişey demedi kan değerinde iyi 1 ay sonra görüşelim dedi . Sana kaç gün sonra gel demişti
İnşallah olmamıştır, birdaha sırt üstü yakalanmayalimTutamadim derken yani yan donmeye firsatim olmadi demek istemistim :) ay bir sey olmadi degil mi valla ilk gebelik olunca korkuyor insan ister istemez su alerjime de bi cozum bulamadim ne uyuyabiliyorum ne gun icinde rahat edebiliyorum
Sagol canımSağol canım senin de gözün aydın listede gördüm seniben bulantılardan ve çalıştığım için buradaki mesajları bayağı kaçırdım maalesef fazla bakamıyorum, 16 haziranda çağırdı kan istemedi bana sağlık ocağına git tahlil isterler ve kayıt etsinler dedi ben de biz gitmiştik aslında kan da verdik diyince sistemden baktı tahlillere tamam tekrar gitmene gerek yok dedi, zaten ben 1 kez devlette 1 kez sağlık ocağında tam kan vermiştim idrar da vermiştim, ultrasonda da her şey yolunda dedi kalbini dinledik bi de ilaç istedim bulantı için ona başladım bende durumlar böyle sen neler yaptın doktor sana ne gün gel dedi
İnşallah bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir benzer durum yaşadım.İlk kontrolüm çok iyiydi haftayla uyumluydu kalp atışı zayıftı hatta düzenli değildi.10 gün sonra gel dediler ama ben dayanamadım 3-4 gün sonra gittim.7 haftanın üstünde olması gereken bebeğim 5 haftalara düşüp gerilemisti.Kesem büyüyordu ama bebek artık gelismiyordu.Bir kaç Dr gezdikten sonra kürtaja alındım.Sagliksiz gebelik dendi.6 ay önce kürtaj olmuştum.Surecim böyle ilerledi benim.Merhaba kızlar yaşım 37 ikinci gebeliğim. Geçen hafta cımartesi günü gittiğimde 6+3 demişti doktor. Kalp atışlarını çok zayıf duyuyorum dedi karından bir hafta sonra tekrar gelin dedi bugün gittik ultrasın kağıdında 6+4 yazıuor aradan yaklaşık 7 gün geçmesine rağmen. Kalp atışı hala zayıf dedi moralide bozuldu gibi sanki. Vajinal baktı yine zayıf duydu. Normalde 7+2 olmam lazım. Geç yumurtlama olmış olabilir dedi dr ama ovulasyonla yumurtlamamo takip etmiştm zamanındaydı. İş yerimde aşırı stresli resmen mobinge uğruyprum ne yiyip ne içebildim kaç gündür. Aranızda benzer durumu yaşayan varmı? Olumlu olumsuz nasıl sonuçlandı
Takip ettigim bi incfluencer var 4.ayina girdi gecen paylasmis hala regl agrisi gibi agrilarim oluyo arada doktor rahim genisledigi icin normal dedi diye muhtemelen senin de oyledir bence kanama vs olmadikca endiselenme canim ya da cok siddetlenmedikce hep dinlenmeye bak agrili zamanlardaİnşallah olmamıştır, birdaha sırt üstü yakalanmayalimbu arada benimde ilk gebeliğim ve hep endişeliyim kalp atışını duyunca rahatlarım dedim ama şimdide bende kasık agrisi başladı ona kafayı takıyorum. Tanidiğim tecrubeli annelere sordum daha önce kimse kasık agrisi yaşamamiş gebeligin bu haftalarında. Kaç kişiye sorduysam bugün öyle dedi. Bende ara sıra hep bir regl agrisi var niyeyse. Şimdi bir sonraki kontrole kadar 3 hafta var gelde sabırla bekle
Ben de hemen oraya kostumBende de aynısı oldu canım. Hapşırdım ve şiddetli bir ağrı girdi sol kaşığıma bir kaça abiye sonra geçti. Hemen Chatcptye yazdımnormalmiş sanırım. Rahmi tutan bağlar gerildiği için böyle kasılmalar hissedilebilirmiş
Ay hadi cok sukurrAynısını yaşadım daha bu sabah yatakta, hatta geçen hafta bayağı ağır griptim günlerce oldu hapşırma olayı ama bi şey olmadı şükür pazartesi doktordaydım her şey normal dedi sıkıntı olmaz iyi düşünelim iyi olsun
Merhaba üzülmeyin geçen sene bende tüp bebekle kızıma hamile kaldım ve tam bu haftalarda bayağı kanama oldum hatta pıhtı bile vardı kanamada. Ama kızım sağlıkla doğdu. İlaçların etkisi dinlenin inşallah hiçbişey olmazkızlar ben 5+6yım. bugün akşam birden avuç içi kadar kanamam oldu. çok korkuyorum. tüp bebek benim gebeliğim ve randevum ayın 2sindeydi. doktorum bulunduğum ilde değil. yolculuk önermiyorum şuan sana ama normal bu durum dedi ve oksapar kullanıyodum onu kesti. bana dua edin nolur çok zor geldim bugüne
benzer durum yaşayan oldu mu ?
içimi rahatlattınız biraz çok teşekkür ederim. daha öncede 1 düşük 1 kalp durması geçmişim var o yüzden o kadar korkuyorum ki her şeydenMerhaba üzülmeyin geçen sene bende tüp bebekle kızıma hamile kaldım ve tam bu haftalarda bayağı kanama oldum hatta pıhtı bile vardı kanamada. Ama kızım sağlıkla doğdu. İlaçların etkisi dinlenin inşallah hiçbişey olmaz
Korkmayın Allah nasip ederse sağlıkla doğar. Herşey Allah’ın takdiri. İçinizi ferah tutun stres yapmayıniçimi rahatlattınız biraz çok teşekkür ederim. daha öncede 1 düşük 1 kalp durması geçmişim var o yüzden o kadar korkuyorum ki her şeyden
inşallah ya inşallahKorkmayın Allah nasip ederse sağlıkla doğar. Herşey Allah’ın takdiri. İçinizi ferah tutun stres yapmayın
Hayırinşallah ya inşallahpgt li miydi sizinde embriyonuz ?
sağlıcakla büyütün inşallah kızınızı tekrar teşekkür ederim
Teşekkür ederim siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallahsağlıcakla büyütün inşallah kızınızı tekrar teşekkür ederim
Ay insallah oyledir canim ya sagol bugun biraz kafam rahat uyucamTakip ettigim bi incfluencer var 4.ayina girdi gecen paylasmis hala regl agrisi gibi agrilarim oluyo arada doktor rahim genisledigi icin normal dedi diye muhtemelen senin de oyledir bence kanama vs olmadikca endiselenme canim ya da cok siddetlenmedikce hep dinlenmeye bak agrili zamanlarda
Ben olsam iki gün sonra hemen tekrar kan verirdim… ben kanda betahcg 35 ile ögrendim ve reglime 3 gün vardi. hayirli haberler alirsin inşallahKızlar merhaba ben 16 mayıs Cuma akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi ve 18 Mayıs pazar günü 36.saati değerlendirdim iğneden sonra iğne etkisini takip ettim iğneden sonra 9.ve 10.günde negatifti 11.ve 12.hün testte silik görünce bugün iğneden sonra 13.gün kan verdim değerim 18.27 çıktı sizce düşük mü ? Yoksa yeni olduğu için mi böyle çünkü ilişki olarak bakarsak ilişkiden sonrada 11.gün kü sonuç olmuş oluyor yorum yaparsanız sevinirim
normal bi surec canim hepimiz boyleyiz bende calisiyorum yapmam gereken bir suru is aksamlati yine bana bakiyor uyku yok dinlenme yok maalesefKızlar midem bulanıyor ağzımda acı tat var evde iki tane çocuk var gücüm şimdiden tükendi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?