Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    101
1 ay sonra gel dedi ama özel doktordu, ben o doktora birdaha gitmicem çünkü devlet hastanesinde devam edicem, o yüzden fikir almak istemistim bu gruptan. Bende muhtelen 1 ay sonra randevu alirim o zaman devletten… birde saglik ocagina haber veririm gebeligi

Tutamadim derken yani yan donmeye firsatim olmadi demek istemistim :) ay bir sey olmadi degil mi valla ilk gebelik olunca korkuyor insan ister istemez su alerjime de bi cozum bulamadim ne uyuyabiliyorum ne gun icinde rahat edebiliyorum
İnşallah olmamıştır, birdaha sırt üstü yakalanmayalim bu arada benimde ilk gebeliğim ve hep endişeliyim kalp atışını duyunca rahatlarım dedim ama şimdide bende kasık agrisi başladı ona kafayı takıyorum. Tanidiğim tecrubeli annelere sordum daha önce kimse kasık agrisi yaşamamiş gebeligin bu haftalarında. Kaç kişiye sorduysam bugün öyle dedi. Bende ara sıra hep bir regl agrisi var niyeyse. Şimdi bir sonraki kontrole kadar 3 hafta var gelde sabırla bekle

Sagol canım bende de bulantı var son 1 haftadir, umarım çok şiddetli olmaz böyle idare ederim… ben 26sı özele gittim doktor 1 ay sonra gel dedi ama ben devlette devam edicem, galiba orayada 3 hafta sonra giderim. Duydumki cok sık girmemek gerekiyormuş ultrasona…zararlı olabilirmiş ilk zamanlar, o yüzden 1 ay iyidir.
Bu arada benim bitmek bilmeyen kasık agrilarim var bazen bacagima kadar vuruyor… en kötü belirtim bu. Sende oldu mu hiç? Bulantı ilacı iyi gelmistir umarim.

İnşallah bebeginizi sağlıkla kucağınıza alırsınız.Bir benzer durum yaşadım.İlk kontrolüm çok iyiydi haftayla uyumluydu kalp atışı zayıftı hatta düzenli değildi.10 gün sonra gel dediler ama ben dayanamadım 3-4 gün sonra gittim.7 haftanın üstünde olması gereken bebeğim 5 haftalara düşüp gerilemisti.Kesem büyüyordu ama bebek artık gelismiyordu.Bir kaç Dr gezdikten sonra kürtaja alındım.Sagliksiz gebelik dendi.6 ay önce kürtaj olmuştum.Surecim böyle ilerledi benim.

Kızlar merhaba ben 16 mayıs Cuma akşamı ovitrelle çatlatma iğnesi oldum cumartesi ve 18 Mayıs pazar günü 36.saati değerlendirdim iğneden sonra iğne etkisini takip ettim iğneden sonra 9.ve 10.günde negatifti 11.ve 12.hün testte silik görünce bugün iğneden sonra 13.gün kan verdim değerim 18.27 çıktı sizce düşük mü ? Yoksa yeni olduğu için mi böyle çünkü ilişki olarak bakarsak ilişkiden sonrada 11.gün kü sonuç olmuş oluyor yorum yaparsanız sevinirim

Takip ettigim bi incfluencer var 4.ayina girdi gecen paylasmis hala regl agrisi gibi agrilarim oluyo arada doktor rahim genisledigi icin normal dedi diye muhtemelen senin de oyledir bence kanama vs olmadikca endiselenme canim ya da cok siddetlenmedikce hep dinlenmeye bak agrili zamanlarda

Ben de hemen oraya kostum cok sukur icim rahatladi bidaha dikkat ederim

Ay hadi cok sukurr sag olun yorumunuz icin icimi rahatlatti iz

kızlar ben 5+6yım. bugün akşam birden avuç içi kadar kanamam oldu. çok korkuyorum. tüp bebek benim gebeliğim ve randevum ayın 2sindeydi. doktorum bulunduğum ilde değil. yolculuk önermiyorum şuan sana ama normal bu durum dedi ve oksapar kullanıyodum onu kesti. bana dua edin nolur çok zor geldim bugüne
benzer durum yaşayan oldu mu ?

Merhaba üzülmeyin geçen sene bende tüp bebekle kızıma hamile kaldım ve tam bu haftalarda bayağı kanama oldum hatta pıhtı bile vardı kanamada. Ama kızım sağlıkla doğdu. İlaçların etkisi dinlenin inşallah hiçbişey olmaz

içimi rahatlattınız biraz çok teşekkür ederim. daha öncede 1 düşük 1 kalp durması geçmişim var o yüzden o kadar korkuyorum ki her şeyden

Ay insallah oyledir canim ya sagol bugun biraz kafam rahat uyucam

Ben olsam iki gün sonra hemen tekrar kan verirdim… ben kanda betahcg 35 ile ögrendim ve reglime 3 gün vardi. hayirli haberler alirsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…