Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    68
Ah canım mm hep olumlu konusalim bu bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alacagiz inşallah ben çok inanıyorum 😍 kanı ne zaman vermeyi dusunuyorsun

Amin inşallah canım 🙏🏻 Kan vermeden direkt doktora gideceğim, yüksek ihtimal benim beta epeyce yükselmiştir, çünkü ben bat tarihinden 3 gün geçtikten sonra test yaptım, bayağı kırmızı çıkmıştı 😍 ultrasonda görmek istiyorum, zaten doktor rutin testler için onada bakacaktır

Amin inşallah canım 🙏🏻 Kan vermeden direkt doktora gideceğim, yüksek ihtimal benim beta epeyce yükselmiştir, çünkü ben bat tarihinden 3 gün geçtikten sonra test yaptım, bayağı kırmızı çıkmıştı 😍 ultrasonda görmek istiyorum, zaten doktor rutin testler için onada bakacaktır
Ayy hadi bakalım 😍 heyecanlı bekleyis bunlar tadını cikaralimm

Hamile arkadaşlara hayırlı olsun. Benim Bat a 1 gün var. Bu mübarek cuma günü dualarımı kabul etsin Rabbim. Benim yaşım 39 ve 1 yıldır deniyorum. Daha önce bir oğlum oldu ancak 3 yıl önce vefat etti. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık evlatlarına sağlık versin.

Hayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim, değerlerimiz hemen hemen aynı ama 29 nisan da 4 kat artmış değeriniz maşallah ikiz olma ihtimali var mı benim 30 nisanda 3700 lerde çıktı da merak ettim
Aslında bende düşündüm ama tek kese gördük şimdilik. Doktor beta değerleri ile direkt bağlantısı olmadığını söylüyor

Hamile arkadaşlara hayırlı olsun. Benim Bat a 1 gün var. Bu mübarek cuma günü dualarımı kabul etsin Rabbim. Benim yaşım 39 ve 1 yıldır deniyorum. Daha önce bir oğlum oldu ancak 3 yıl önce vefat etti. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık evlatlarına sağlık versin.

Sizin de hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, ben de oğlumu kaybedeli 14 ay oldu, Allah sabır versin, cennet kuşlarımız bizimle hep 💐 Bu hamileliğimiz sağlıklı ve kolay gelsin inşallah

Sizin de hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, ben de oğlumu kaybedeli 14 ay oldu, Allah sabır versin, cennet kuşlarımız bizimle hep 💐 Bu hamileliğimiz sağlıklı ve kolay gelsin inşallah
Henüz hamile değilim beklemedeyim ben. inşAllah vardır. Dua edin benim için. Rabbim inşirah ferahlıklari versin hepimize.

Bende Allah nasip ederse ocak annesi olacam inşallah adetime 3 gün kaldı 3 gündür yaptığım testler yavaş yavaş koyulaşmaya başladı. Hem heyecan hem korku ikisi bir arada. 1 düşük 2 kimyasaldan sonra inşallah bu bebeğimi can sağlığıyla kucağıma alırım

Kızlar benim de adetim 2 gün gecikti, dün ve bugün test yaptım pozitif gördüm aşırı da belirtim var sanırım ben de gruba dahil oldum 🙈 bu sabah sağlık ocağında kan verdim ama sonuçlar e nabıza düşmemiş beklemedeyim

Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah tez zamanda güzel haberler sizleri de bulsun 🤲🏼

Merhaba arkadaşlar, henüz kan testi vermedim. İdrar testinde bariz çıktı.
Beni de gruba ekleyebilirsiniz.
Son adet tarihim 05.04.2025, tahmini doğum tarihi 10.01.2026
Yaşım 39, İstanbul. 2. Çocuk olacak inş.

Merhaba kızlarrrr
Sat 6 mayıs
Bat 6 mayıs
2 mayıs betam 25,4 nasıl sizce

Eklentiler

• IMG_3499.webp
    IMG_3499.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 41
Back
X