- 1 Aralık 2022
- 2.273
- 3.431
- 63
Ah canım mm hep olumlu konusalim bu bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alacagiz inşallah ben çok inanıyorumkanı ne zaman vermeyi dusunuyorsun
Amin inşallah canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah canım mm hep olumlu konusalim bu bebeklerimizi sağlıkla sihhatle kucağımıza alacagiz inşallah ben çok inanıyorumkanı ne zaman vermeyi dusunuyorsun
Ayy hadi bakalımAmin inşallah canımKan vermeden direkt doktora gideceğim, yüksek ihtimal benim beta epeyce yükselmiştir, çünkü ben bat tarihinden 3 gün geçtikten sonra test yaptım, bayağı kırmızı çıkmıştı
ultrasonda görmek istiyorum, zaten doktor rutin testler için onada bakacaktır
Sizin ne zaman son adet tarihiBen de öyle![]()
Aslında bende düşündüm ama tek kese gördük şimdilik. Doktor beta değerleri ile direkt bağlantısı olmadığını söylüyorHayırlı olsun sağlıklı gebelikler dilerim, değerlerimiz hemen hemen aynı ama 29 nisan da 4 kat artmış değeriniz maşallah ikiz olma ihtimali var mı benim 30 nisanda 3700 lerde çıktı da merak ettim
Sizin ne zaman son adet tarihi
Hamile arkadaşlara hayırlı olsun. Benim Bat a 1 gün var. Bu mübarek cuma günü dualarımı kabul etsin Rabbim. Benim yaşım 39 ve 1 yıldır deniyorum. Daha önce bir oğlum oldu ancak 3 yıl önce vefat etti. Rabbim hepimizin gönlüne ferahlık evlatlarına sağlık versin.
1 Nisan27 Mart benim, sizin
Henüz hamile değilim beklemedeyim ben. inşAllah vardır. Dua edin benim için. Rabbim inşirah ferahlıklari versin hepimize.Sizin de hayırlı olur inşallah, Allah gönlünüze göre versin, ben de oğlumu kaybedeli 14 ay oldu, Allah sabır versin, cennet kuşlarımız bizimle hepBu hamileliğimiz sağlıklı ve kolay gelsin inşallah
doğrudur o zaman hayırlısı olsunAslında bende düşündüm ama tek kese gördük şimdilik. Doktor beta değerleri ile direkt bağlantısı olmadığını söylüyor
Bende sizinle aynıyım son adet tarıhm 27 mart27 Mart benim, sizin
Yavaş yavaş yükselir güzelMerhaba kızlarrrr
Sat 6 mayıs
Bat 6 mayıs
2 mayıs betam 25,4 nasıl sizce
Bende sizinle aynıyım son adet tarıhm 27 mart
Dün sabah 9 da 25,4 devlet hastanesindeYavaş yavaş yükselir güzel
Biraz fazla artmiıs gibi geldi ikiz mi kiDün sabah 9 da 25,4 devlet hastanesinde
Bugün saat 15 te 118, 9 özel hastane
Sizce normal mi