Erken gidince daha çok stres oluyorsun belki kalp atışıyla beraber görürsün endişelenmeBenimde 7 nisan doktorum şuan şehir dışında dün görünür demişti gidemedim doktor yok diye . Salı ya kaldı o zaman gelecek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erken gidince daha çok stres oluyorsun belki kalp atışıyla beraber görürsün endişelenmeBenimde 7 nisan doktorum şuan şehir dışında dün görünür demişti gidemedim doktor yok diye . Salı ya kaldı o zaman gelecek
Haklısın bende öyle Sakin sakin bekliyorumErken gidince daha çok stres oluyorsun belki kalp atışıyla beraber görürsün endişelenme
Ay çok sevindim maşallahKızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen
kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım
Rabbime bin şükürler olsun
Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamamunuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık
![]()
Ay çok sevindim maşallahşimdi 10 gün bekle bekleyebilirsen ay çok heyecanlı
embriyo gözükmüyor henüz değil mi?
Ay çok sevindim, 6+6 olacaksın haftaya bence duyulur kalp atışı, garanti olsun diye 10 gün demiş olabilirteşekkür ederiiiim
Doktor bir ara ekranı bana çevirdi “bak bebek burda ucunda parlak olan, görüyorum ben” dedi
Bu arada sence 1 hafta sonra gitsem de duyulur mu? Başka doktor takip edicek zaten hastane değiştiricem..
Yumurtlama günün ne zamandıBenden nokta nokta kan geliyor pembe tonda 3 defa geldi ondan önce beyaz akıntı ve sarı akıntı vardı. Sağ kasığımda sanki yıldırımlar çakıyordu kramp şeklinde ve karnımda da ağrı. Adetime 9 gün var acaba hamile miyim ?
Senin randevun ne zaman?Burda yazmıştın ama mesajlar çoğalmışAy çok sevindim, 6+6 olacaksın haftaya bence duyulur kalp atışı, garanti olsun diye 10 gün demiş olabilir
18 nisan.Yumurtlama günün ne zamandı
Ben henüz randevu almadım, iki gün önce meraktan acile gittim ağrım var diyeSenin randevun ne zaman?Burda yazmıştın ama mesajlar çoğalmışHayırlı haberlerle gel inşallah
![]()
Canım hayırlı olsun ben keseyi 5+2de görmüştüm bebek oluşumu var demisti ama hicbise gorememistim ben.bir hafta sonra gittiğimde 6+2de kalp atışı dinlemistik. Kese 20mm olunca kalp dinlenebiliyor o nedenle 1 hafta sonra duyarsın inşaallahteşekkür ederiiiim
Doktor bir ara ekranı bana çevirdi “bak bebek burda ucunda parlak olan, görüyorum ben” dedi
Bu arada sence 1 hafta sonra gitsem de duyulur mu? Başka doktor takip edicek zaten hastane değiştiricem..
6+2de duyuluyorsa haftaya cumaya randevu alabilirimCanım hayırlı olsun ben keseyi 5+2de görmüştüm bebek oluşumu var demisti ama hicbise gorememistim ben.bir hafta sonra gittiğimde 6+2de kalp atışı dinlemistik. Kese 20mm olunca kalp dinlenebiliyor o nedenle 1 hafta sonra duyarsın inşaallahbir de ultrasonun kalitesine göre de daha erken duyabilirsiniz
Yani herkesinki farklı olabilir tabi benimki erken döllenmeydi haftasından önde gidiyodu başlarda. bazı doktorlar erken haftalarda dinletmez felan yine de siz bilirsiniz erken gidip de stres olmayın sonra6+2de duyuluyorsa haftaya cumaya randevu alabiliriminşallah duyulur
Az kalmış yakında görürsün inşallahBen henüz randevu almadım, iki gün önce meraktan acile gittim ağrım var diyeamacım aslında ön muayene olsun dış gebelik gibi olumsuz bir durum varsa erken tespit edilsin, beta ölçülsündü, muayenede henüz embriyo gözükmediği için daha randevu da almadım, hem bebeği göreyim hem kalp atışını duyayım diye biraz daha zaman geçmesini bekliyorum. Bugün 5+1
![]()
Teşekkür ederimmmCanım hayırlı olsun ben keseyi 5+2de görmüştüm bebek oluşumu var demisti ama hicbise gorememistim ben.bir hafta sonra gittiğimde 6+2de kalp atışı dinlemistik. Kese 20mm olunca kalp dinlenebiliyor o nedenle 1 hafta sonra duyarsın inşaallahbir de ultrasonun kalitesine göre de daha erken duyabilirsiniz
Ben 10+3teyim normalde Aralık başında doğum ama sizlerin heyecanını görmek duygularımı pekiştiriyor mutlu oluyorum size yardımcı olabilirsem ne mutluTeşekkür ederimmminşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini
kaç haftalık oldu
Aynen canım benim bakalım bizi neler bekliyorTabii öyle bir süreç yaşayacaksan haftaya vermen daha mantıklı kuzum beni de haberdar et![]()
Bende 29 aralik ve sonrası die gözüküyor31 aralık ya da 1 ocak annesi olacağım inşallah![]()
Kalp atışını duydunuz muSon Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025
Yumurtlama Tarihi=8 Nisan 2025
Beta HCG 13 Nisan=0.2
Beta HCG 16 Nisan=2.0
Progesteron 16 Nisan=14.30 ng/mL
Beta HCG 19 Nisan=21.4
Beta HCG 21 Nisan=99.5
Progesteron 21 Nisan=29.13 ng/mL
Beta HCG 23 Nisan=275
Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Progesteron 25 Nisan=31.44 ng/mL