Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Merhaba kızlaar aynı yerde aynı sağlık ocağında yaptırdığım farklı tarihte ki beta sonuçları. 5 küçük çıkanı ilk gördüm 9 yıldır evliyim hiç böyle çıkmamıştı sizde çıkmış mıydı

Eklentiler

• Screenshot_20250514-180546_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250514-180546_e-Nabz.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 97
  • Screenshot_20250514-180433_e-Nabz.webp
    Screenshot_20250514-180433_e-Nabz.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 94
Kızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü 😍😍😍 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen😅 kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım😊 Rabbime bin şükürler olsun 🤲🏻 Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh ❤️
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamam 🙄 unuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık 😊

Eklentiler

• IMG_9259.webp
    IMG_9259.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar bu sabah ilk randevum vardı, kese ve yolk kesesi göründü 😍😍😍 10 gün sonra kalp atışını duyarız dedi. Üstümden bir dağ kalktı resmen😅 kaç gündür tam olarak hamileliğime inanamadım… günler boyu kese görünür mü, dış gebelik mi, boş gebelik mi diye türlü senaryolar düşündüm ama bugün o hayırlı haberi aldım😊 Rabbime bin şükürler olsun 🤲🏻 Allah isteyen herkese bu mutluluğu yaşatsın inşallahhh ❤️
Bu arada en sinir olduğum nokta doktora gebelik haftasını sormamam 🙄 unuttum… doktorda söylemedi, ultrason kağıdında da yazmıyor. Bi ara doktor kese için 11 mm falan dedi … Uygulamaya bakarsak bugün 5+6 haftalık 😊
Ay çok sevindim maşallah 🌸 şimdi 10 gün bekle bekleyebilirsen ay çok heyecanlı 🐣🐣 embriyo gözükmüyor henüz değil mi?

Ay çok sevindim maşallah 🌸 şimdi 10 gün bekle bekleyebilirsen ay çok heyecanlı 🐣🐣 embriyo gözükmüyor henüz değil mi?
🌸teşekkür ederiiiim
Doktor bir ara ekranı bana çevirdi “bak bebek burda ucunda parlak olan, görüyorum ben” dedi 😅
Bu arada sence 1 hafta sonra gitsem de duyulur mu? Başka doktor takip edicek zaten hastane değiştiricem..

🌸teşekkür ederiiiim
Doktor bir ara ekranı bana çevirdi “bak bebek burda ucunda parlak olan, görüyorum ben” dedi 😅
Bu arada sence 1 hafta sonra gitsem de duyulur mu? Başka doktor takip edicek zaten hastane değiştiricem..
Ay çok sevindim, 6+6 olacaksın haftaya bence duyulur kalp atışı, garanti olsun diye 10 gün demiş olabilir

Benden nokta nokta kan geliyor pembe tonda 3 defa geldi ondan önce beyaz akıntı ve sarı akıntı vardı. Sağ kasığımda sanki yıldırımlar çakıyordu kramp şeklinde ve karnımda da ağrı. Adetime 9 gün var acaba hamile miyim ?
Yumurtlama günün ne zamandı

Senin randevun ne zaman?Burda yazmıştın ama mesajlar çoğalmış 😊 Hayırlı haberlerle gel inşallah🤲🏻
Ben henüz randevu almadım, iki gün önce meraktan acile gittim ağrım var diye 😛 amacım aslında ön muayene olsun dış gebelik gibi olumsuz bir durum varsa erken tespit edilsin, beta ölçülsündü, muayenede henüz embriyo gözükmediği için daha randevu da almadım, hem bebeği göreyim hem kalp atışını duyayım diye biraz daha zaman geçmesini bekliyorum. Bugün 5+1 🥹

🌸teşekkür ederiiiim
Canım hayırlı olsun ben keseyi 5+2de görmüştüm bebek oluşumu var demisti ama hicbise gorememistim ben.bir hafta sonra gittiğimde 6+2de kalp atışı dinlemistik. Kese 20mm olunca kalp dinlenebiliyor o nedenle 1 hafta sonra duyarsın inşaallah 🥰 bir de ultrasonun kalitesine göre de daha erken duyabilirsiniz

Canım hayırlı olsun ben keseyi 5+2de görmüştüm bebek oluşumu var demisti ama hicbise gorememistim ben.bir hafta sonra gittiğimde 6+2de kalp atışı dinlemistik. Kese 20mm olunca kalp dinlenebiliyor o nedenle 1 hafta sonra duyarsın inşaallah 🥰 bir de ultrasonun kalitesine göre de daha erken duyabilirsiniz
6+2de duyuluyorsa haftaya cumaya randevu alabilirim 😍 inşallah duyulur

6+2de duyuluyorsa haftaya cumaya randevu alabilirim 😍 inşallah duyulur
Yani herkesinki farklı olabilir tabi benimki erken döllenmeydi haftasından önde gidiyodu başlarda. bazı doktorlar erken haftalarda dinletmez felan yine de siz bilirsiniz erken gidip de stres olmayın sonra 🙏

Ben henüz randevu almadım, iki gün önce meraktan acile gittim ağrım var diye 😛 amacım aslında ön muayene olsun dış gebelik gibi olumsuz bir durum varsa erken tespit edilsin, beta ölçülsündü, muayenede henüz embriyo gözükmediği için daha randevu da almadım, hem bebeği göreyim hem kalp atışını duyayım diye biraz daha zaman geçmesini bekliyorum. Bugün 5+1 🥹
Az kalmış yakında görürsün inşallah🌸

Teşekkür ederimmm🥰 inşallah sende sağlıkla kucağına alırsın bebişini😊 kaç haftalık oldu

31 aralık ya da 1 ocak annesi olacağım inşallah 😅
Bende 29 aralik ve sonrası die gözüküyor

Selam kizlar yeni girdim buraya 28 yasindayim

2 yaşında kızım var

Sat 24 mart

Beta hcg 55076 8 haftalik gözüküyor

Ðun keseyi gördük ama bebegi göremedi dr cuma günü tekrar kontrole gidecegim duanizi bekliyorum 🙏🏻🌸

Son Adet Tarihi (SAT)=29 Mart 2025

Yumurtlama Tarihi=8 Nisan 2025

Beta HCG 13 Nisan=0.2

Beta HCG 16 Nisan=2.0
Progesteron 16 Nisan=14.30 ng/mL

Beta HCG 19 Nisan=21.4

Beta HCG 21 Nisan=99.5
Progesteron 21 Nisan=29.13 ng/mL

Beta HCG 23 Nisan=275

Bat Günü 25 Nisan
Beta HCG 25 Nisan=724
Progesteron 25 Nisan=31.44 ng/mL