Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Kızlar çok teşekkür ederim. Burada
Merhaba hoşgeldin aramıza 😍 bence beta normal artmış bi sorun görmedim ben kafanda soru işareti kalıyorsa tekrar ver zaten önemli olan değerin ne kadar arttığı aslında herkesin değeri farklı oluyo ona takılma, doktoruna da sorarsın zaten gerek yok artık dediği yerde kan vermeyi bırakırsın ☺️
Kızlar çok teşekkür ederimmmm. Umarım hepimiz çok güzel bir gebelik geçiririz ve bebişlerimizi kucağımıza alırız 😍 bazen hala inanamıyorum 😅

Kızlar merhaba. Düne kadar regl ağrım gibi ağrım vardı bugün hepsi kesildi karnımda doluluk kasılma hiçbir şey hissetmiyorum asla hamile değil gibiyim bu normal mi acaba? Şu an gebeliğin çok başındayım pazartesi 114le öğrendim bugün ikinci kanı vericem ama öok endişeliyim.

İnşallah iyi bi doktor bulursun ve artışa takılma görürsün Allah’ın izniyle her şey gönlünce olsun 😍 ben de 2 doktor buldum bakalım birini seçicem istanbuldayım sen hangi ildensin
ben yurtdisindayim canim. cok sagol senin de hersey gonlunce istedigin diledigin ne varsa olsun :)

Kızlar karnımda balık yüzüyor gibi hissediyorum gazdan. Bir de bugün bacağım çok ağrıyor. Dün de sadece kasigim biraz ağrıdı ve vajinama iğne batıyor gibi hissettim sonra geçti. Yarın adet günüm. Belirti olabilir mi bunlar
İğne batma hissi bende de olmuştu ama hiç ihtimal vermemiştim o yüzden siz kendinizi daha iyi bilirsiniz farklı hissediyorsanız güvenilir bi marka test yapmakta fayda var, gönlünüzce olsun 🥰

Kızlar merhaba. Düne kadar regl ağrım gibi ağrım vardı bugün hepsi kesildi karnımda doluluk kasılma hiçbir şey hissetmiyorum asla hamile değil gibiyim bu normal mi acaba? Şu an gebeliğin çok başındayım pazartesi 114le öğrendim bugün ikinci kanı vericem ama öok endişeliyim.
Bende de belirtiler kesildi sonradan ama midem bulanıyor ara ara herkesin aynı olmayabilir ama başta yaşadığım belirtilerin çoğu yok oldu bazen ben de düşünüyorum ama sonra kanama falan yok aksi durum olsa öyle olurdu diyorum, içini ferah tut aklında soru işareti varsa tekrar bi kan ver zaten doktora gitsen de başlarıysa görünmeyebilir

Canım tebrik ederim 🥹 seninle aynı süreçleri yaşamamız yeniden… gidebildin mi doktora ben de daha dün öğrendim ama hala şoktayım inanamıyorum henüz 🥲

Yaaaa aşırı sevindim senin de gözün aydın umarım sağlıkla ilerler senin betan kaç ♥️💐♥️😻❤️

Ben cumartesi günü gittim evet 113,7 çıktı artış çok güzel dedi doktor.
Ultrason da baktı tabii ultrasonda bir şey görülmedi ama rahmim temizmiş sıkıntı yokmuş onu öğrenmiş oldum

19 Mayıs'ta çağırdı doktor beni ama ben içim rahat olsun diye yarın sağlık ocağında bir daha kan verip betama bir bakacağım 😂😂😂

Bende de belirtiler kesildi sonradan ama midem bulanıyor ara ara herkesin aynı olmayabilir ama başta yaşadığım belirtilerin çoğu yok oldu bazen ben de düşünüyorum ama sonra kanama falan yok aksi durum olsa öyle olurdu diyorum, içini ferah tut aklında soru işareti varsa tekrar bi kan ver zaten doktora gitsen de başlarıysa görünmeyebilir
Bugün saat 16.00 gibi vereceğim kan, 48 saat geçsin diye bekliyorum. Umarım her şey yolundadır 🙏🏻 teşekkür ederim cevabınız için 😍

Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı, benim henüz hiçbir şey yok 5+0 bugün

Kızlar mide bulantınız ne zaman başladı, benim henüz hiçbir şey yok 5+0 bugün
5+5 bende de hicbir sey yok su an 🙏
Kızlar şükredin 🧿 benim bat öncesinden beri hafif hafif bulantım vardı 🥲🥲 4. Haftadan beri de devam ediyo gitgide artıyor gibi gece bi anda bulantı ile uyanıyorum 🥹 şuan bile bulantım var hafif hafif

Kızlar cuma doktora gideceğim bugğn tekrar kan verdim pazartesi 787 olan beta bugün 2709 olmuş sat 13 Nisan neden bu kadar çok artmış olabilir bi sorun olabilir mi sevinsem mi korksam mı bilemedim

Kızlar selam keseme bakar mısınız normal mi 5+2 bugün

Eklentiler

• IMG_3586.webp
    IMG_3586.webp
    31 KB · Görüntüleme: 75
  • IMG_3585.webp
    IMG_3585.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3583.webp
    IMG_3583.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_3584.webp
    IMG_3584.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 74
Benden nokta nokta kan geliyor pembe tonda 3 defa geldi ondan önce beyaz akıntı ve sarı akıntı vardı. Sağ kasığımda sanki yıldırımlar çakıyordu kramp şeklinde ve karnımda da ağrı. Adetime 9 gün var acaba hamile miyim ?
Merhaba benim son adet tarihim 9 nisan 7 nisanda mese kadar bir kanama oldu dedim normal günum çünkü sonra devamı gelmedi ayin 9 undaa idrar testi yaptım direek pozitif çıktı.Kan verdim hemen hastaneden 132 beta.2 gun sonra yeniledim 288 birdahaki persembe dr a gidecegim.Benim biraz sürpriz oldu beklediğim bir durum değildi.Sadece yazınızı gorünce benimki gibi olabilir demek istedim.

Ben dayanamadım dün ilk muayenemi oldum arkadaşlar 🥲 kese göründü, 4+6ydım dün. Embriyonun henüz görünmediğini, bunun için önümüzdeki hafta tekrar kontrole gitmem söylendi 🐣 ayrıca betaya da baktılar 1964 çıktı ☺️
Karından mı gözüktü kese cnm senin
Kızlar selam keseme bakar mısınız normal mi 5+2 bugün
5+4 haftalıksın cnm ultrasyon kâğıdın öyle dior

Back
X