Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Kızlar cuma doktora gideceğim bugğn tekrar kan verdim pazartesi 787 olan beta bugün 2709 olmuş sat 13 Nisan neden bu kadar çok artmış olabilir bi sorun olabilir mi sevinsem mi korksam mı bilemedim
Hayırlı olsun gebeliginiz bence beta değeriniz gayet güzel hiç sıkıntı yapmayın kendinize bu şekilde devam ederse artış cuma kese bile görme ihtimaliniz var 😊

Yaaaa aşırı sevindim senin de gözün aydın umarım sağlıkla ilerler senin betan kaç ♥️💐♥️😻❤️

Ben cumartesi günü gittim evet 113,7 çıktı artış çok güzel dedi doktor.
Ultrason da baktı tabii ultrasonda bir şey görülmedi ama rahmim temizmiş sıkıntı yokmuş onu öğrenmiş oldum

19 Mayıs'ta çağırdı doktor beni ama ben içim rahat olsun diye yarın sağlık ocağında bir daha kan verip betama bir bakacağım 😂😂😂
Amin kuzum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hepimiz için 🩷 sonuçların için çok sevindim gerçekten insan inanmak istemiyor şu anda hala şaşkın oluyorsun 🥲 ben henüz kan vermedim biraz kan alma süreçlerim sancılı maalesef kan tuttuğu için haftaya vermeyi düşünüyorum bir kaç kere aynı süreci yaşamamak için. Kan sonucuma göre de randevu alacağım bende bakalım 🤗

Karından denemedi bile direkt vajinal baktı
Benimkinede alttan baktı ama kaç haftalık olduğu yazmıyor ultrasyon kâğıdında ama seninkinde bebiş gözüküyor tektas gibi duruyor hayırlısı olsun bakalım 😇

Eklentiler

• 42BA2A93-3B01-4F9C-92F6-87F58122CBA1.webp
    42BA2A93-3B01-4F9C-92F6-87F58122CBA1.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 74
Karından mı gözüktü kese cnm senin

5+4 haftalıksın cnm ultrasyon kâğıdın öyle dior
Sağol canım kesenin görüntüsü normal mi doktor dedi bebek oluşmuş 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı

Eklentiler

• IMG_3583.webp
    IMG_3583.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 73
  • IMG_3586.webp
    IMG_3586.webp
    31 KB · Görüntüleme: 71
Benimkinede alttan baktı ama kaç haftalık olduğu yazmıyor ultrasyon kâğıdında ama seninkinde bebiş gözüküyor tektas gibi duruyor hayırlısı olsun bakalım 😇
Bilginiz var mı bilmiyorum ama tektaş şeklindeki yapı için yolk sac beslenme kesesi deniyor diye okumuştum bebekte o şekilde mi gözükecek peki ben daha görmedim

Amin kuzum umarım sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız. Hepimiz için 🩷 sonuçların için çok sevindim gerçekten insan inanmak istemiyor şu anda hala şaşkın oluyorsun 🥲 ben henüz kan vermedim biraz kan alma süreçlerim sancılı maalesef kan tuttuğu için haftaya vermeyi düşünüyorum bir kaç kere aynı süreci yaşamamak için. Kan sonucuma göre de randevu alacağım bende bakalım 🤗
Tabii öyle bir süreç yaşayacaksan haftaya vermen daha mantıklı kuzum beni de haberdar et❤️

Kızlar şükredin 🧿 benim bat öncesinden beri hafif hafif bulantım vardı 🥲🥲 4. Haftadan beri de devam ediyo gitgide artıyor gibi gece bi anda bulantı ile uyanıyorum 🥹 şuan bile bulantım var hafif hafif
Ben sadece aşırı istahliyim ve asla doymuyorum🥲 sürekli uyumak istiyorum ama çalışıyorum uyuyamıyorum 🥺

Hanımlar keseyi ve kalp atışı ne zaman gördünüz ben 5+2 oldum salı günü randevum var

Ben bugün gördüm canım keseyi son adet tarihim 6 nisan kalp atışı için 10 gün sonra çağırdı
Benimde 7 nisan doktorum şuan şehir dışında dün görünür demişti gidemedim doktor yok diye . Salı ya kaldı o zaman gelecek

Back
X