Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    95
Ahh yalnız değilmişim inanılmaz kötü ya gecenin köründe yatıyorum sabahın köründe kalkıyorum hiç sevmiyorum erken kalkmayı bende zorluyor bu durum ya. 5+2 yım bende ama daha gitmedim doktora siz gibi yarin bir kan vereceğim duruma göre randevu alicam
evet bazen de gece yarısı uyanıyorum saatlerce uyuyamıyorum sonra uyuyakalıyorum bu defa da ayılamıyorum 🤦🏻‍♀️ ilaç kullanıyor musunuz siz ?

Selam kızlar bugün kalp atışını duymaya gittik daha yeni olusmus 1 hafta geri doktor son adet tarıhle alakası yok bana güven dedi çok az gelıyor kalp atışı dedim daha yeni birsey olmaz dedi haftaya sağlık ocağında kan ver dedi hayırlısı ıle devam eder insallh 🥰 hepımizin
çok sevindim gözün aydın 😍 tam olarak kaç haftalıksın şuan ?

Fena bir durum sağlıklı olsunlarda yapacak bişey yok en önemlisi o. Yok ilaç kullanmıyorum
tabiki Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
ben ilaçlardan mı oluyor acaba diye düşünmüştüm de demekki ilaç kullanmasam da olurmuş 😅

Merhaba kızlar sat 16 nisan 1 gun gecikince beta verdim 802 cikti nasil sizce. Ne zaman doktora gideyim guruba ekler misiniz❤️
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Değeriniz güzel inşallah sağlıkla artar.
4+5 tesin sat a göre. Bir kaç güne git istersen keseyi görür büyük ihtimalle doktor değerlerine falan bakar duruma göre sana yeniden gün verir

Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻
Değeriniz güzel inşallah sağlıkla artar.
4+5 tesin sat a göre. Bir kaç güne git istersen keseyi görür büyük ihtimalle doktor değerlerine falan bakar duruma göre sana yeniden gün verir
Amin insallah🙏 vajinal ultrasona dair cekincelerim var o yuzden 6 haftalikken mi gitsem diyorum

Amin insallah🙏 vajinal ultrasona dair cekincelerim var o yuzden 6 haftalikken mi gitsem diyorum
Ben ilk hamileliğimde vajinal ultrason baktırdım kaç kere hiç korkulacak bişey değil hep şey derim yani eşinle beraber olduğunda onunla aynı bölüme bakıyorlar ki sadece 3-5 cm içeri giriyorlar o oluyorsa o hayli hayli olur diye 😂😂 en azinda bir kan verip depolara baktirirsiniz yine çekinirseniz vajinal ultrason istemediğinizi söylersiniz doktora

Hiç bir sıkıntı olmaz merak etmeyin benim 5. 6. Haftam hep uzun yollarda geçti belinize destek ekleyin koltukta keyifle gidin 👍

Kızlar çarşamba randevum var benimde.5+6 olcak çok heyecanlıyım😊 kalp atışını duyabilirmiyiz acaba.karından gözükürmü vajinal ultrasondan korkuyorum açıkcası.bide sanki hiç hamile değilmişim gibi.ne mide bulantısı ne kasık batması bişey yok.yemeğide sırf bebeğe faydası olur diye yiyorum.sizde durum ne

3 4 gundur gece gunduz yatsam olcak cok mıde bulantım var artık agzıma ne atarsam atayım kısa sure gecıyor sonra yıne baslıyor oglumda 17. haftaya kadar surmustu ay ınsallah o kadar surmez. daha istifra edecek moda gelmedım sukur ama sureklı çalkalanan bı mıdeylegezmek de cok kotu valla. karnınızda gaz sancısı yasıyorsanız sureklı karın agrınız falan oluyorsa yarım kasık kımyonu az suyla ıcıverın koklamadan duzelır. 10 numara bişi. mıdeye de olumlu etkısı var. ve bulantı ıcın tahin in de işe yaradıgını gordum (2 yk tahın 1 tk pekmez) . yanı denemekten ne çıkar. en fazla bı kere daha bulanır ::)) carsamba gorucez bakalım dolu kese mı bos mu kac haftalık olmusuz... dehset korkuyorum..bos gebelık yasadıgımda da mıdem bulanmıstı akıntım lekem bıle olmamıstı.. ınsallah saglıkla ılerlıyordur ve benımledır..

Kızlar çarşamba randevum var benimde.5+6 olcak çok heyecanlıyım😊 kalp atışını duyabilirmiyiz acaba.karından gözükürmü vajinal ultrasondan korkuyorum açıkcası.bide sanki hiç hamile değilmişim gibi.ne mide bulantısı ne kasık batması bişey yok.yemeğide sırf bebeğe faydası olur diye yiyorum.sizde durum ne
Benim de çarşamba ilk randevum 5+3 olacağım henüz keseyi görürüz diye düşünüyorum kalp atışı keşke görsek de rahatlasal ama sanmıyorum benim için 🫠 ben de hiçbir şey hissetmiyorum ayakta durdukça ya da yürüdükçe giren az regl ağrıları dışında hiçbir şey yok resmen ☺️

Ben yarın sabah tekrar beta baktırmaya gideceğim sağlık ocağına geçen hafta 280 le öğrenmiştim. Biraz endişeliyim güzelce artmıştır inşallah

Merhaba kızlar sat 16 nisan 1 gun gecikince beta verdim 802 cikti nasil sizce. Ne zaman doktora gideyim guruba ekler misiniz❤️
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah gebeliğinizi. Katından ultrasonla görünmesi gibi beta 3000 lerde olmalıymış ona göre artış takip edip gidebilirsiniz bence

Back
X