• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    2
Kızlar evlilik öncesi sma testi yaptırmış mıydınız? Biz yaptırmamıştık ve şimdi aklıma takıldı acaba hata mı ettik sma yaptırmadan gebelik düşünerek?
biz yaptımıştık canım ama bildiğim kadarıyla gebeliğin ilk 3 ayı içerisinde yapılabiliyor ☺️

Kızlar herkese selamlar. Çalışanlar var mı aktif olarak hareketli işi olanlar? Ben bazen hiç oturmadıgım için üzülüyorum sürekli ayakta koştururken bi şey olur dıye korkuyorum bazende hareket iyidir diye dusunuyorum ama kafam çok karışık
Ogretmenim tüm işim ayakta. Maalesef oturarak ders anlatamıyorum. Okulum 4 katlı tüm derslerim en üst katta sürekli 3 kat inip çıkıyorum. Ama beni rahatsız eden bir ağrı sızı olmuyor ya da kanama vs yok o yüzden korkutmuyor ama normal zamana göre ekstra ekstra yorucu oluyor

Kızlar herkese selamlar. Çalışanlar var mı aktif olarak hareketli işi olanlar? Ben bazen hiç oturmadıgım için üzülüyorum sürekli ayakta koştururken bi şey olur dıye korkuyorum bazende hareket iyidir diye dusunuyorum ama kafam çok karışık
Ben öğretmenim aynı zamanda da doktora yapıyorum. İnanılmaz yoğun ve koşturmalı bir hayatım var gece bile dinlenmek yeirne tez/makale yazıyorum... öyle ağrım sızım olmuyor ama inşallah sakıncası da yoktur

Biz evde tum gun uyuklarken calisanlar ne yapiyor diye dusunuyorum hep Allah yardimciniz olsun nasil idare ediyorsunuz
Ben de öğretmenin sinav haftasındayiz bir de..İnanilmaz yogun geciyor..Her teneffus koltukta uyuyorum nerdeyse.Eve gelince ağladığım günler oluyo valla çalışırken cok zor... Sıcak da ekstra mahvediyo 🥴

Ben de öğretmenin sinav haftasındayiz bir de..İnanilmaz yogun geciyor..Her teneffus koltukta uyuyorum nerdeyse.Eve gelince ağladığım günler oluyo valla çalışırken cok zor... Sıcak da ekstra mahvediyo 🥴
Ya degil mi cok zor. Zamanlamamiz yine de iyi ama az kaldi kapanacak okullar ya senenin başı olsaydi🥴

Kızlar bugün 6+5 im hesabıma göre
Devlet hastanesi doktoruna gittim bebeği gördü ama çok küçük makine göstermiyor haftaya gel dedi. Zoomlamadı bile. Çok moralim bozuldu.

Çocuğumun babası da 2 yıllık erkek arkadaşım ben evlilik teklifi beklerken ki bana yuva kurca bir gün aile olacağız derken bugün bebeğe hazır olmadığını ve evliliğe hazır olmadığını söyledi. Yurtdışında tek yaşıyorum ben kavga ettik evine döndü eşyalarını verdim kendisine anahtarımı da aldım. Resmen kendimi Oyalanmış terk edilmiş duyguları ile oynanmış hissediyorum. Benimle doktora geldi bebeği kabul ediyorum ama hazır değilim. Ne demek.. yıkıldım resmen. Hayatımdan çıkarma kararı aldım bugün. Zor da olsa tek başıma bu süreci yürütmeye çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Haftaya çarşamba özelden randevu aldım eminim onların makinesi daha iyidir ve inş kalp atışı görürüm🥺🥺

Eklentiler

• IMG_4507.webp
    IMG_4507.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 39
Devlet hastanesi doktoruna gittim bebeği gördü ama çok küçük makine göstermiyor haftaya gel dedi. Zoomlamadı bile. Çok moralim bozuldu.

Çocuğumun babası da 2 yıllık erkek arkadaşım ben evlilik teklifi beklerken ki bana yuva kurca bir gün aile olacağız derken bugün bebeğe hazır olmadığını ve evliliğe hazır olmadığını söyledi. Yurtdışında tek yaşıyorum ben kavga ettik evine döndü eşyalarını verdim kendisine anahtarımı da aldım. Resmen kendimi Oyalanmış terk edilmiş duyguları ile oynanmış hissediyorum. Benimle doktora geldi bebeği kabul ediyorum ama hazır değilim. Ne demek.. yıkıldım resmen. Hayatımdan çıkarma kararı aldım bugün. Zor da olsa tek başıma bu süreci yürütmeye çalışacağım. Dualarınızı bekliyorum.

Haftaya çarşamba özelden randevu aldım eminim onların makinesi daha iyidir ve inş kalp atışı görürüm🥺🥺
İnşallah canım 🥰 canını sıkma bebegini düşün

Sizin doktorunuz kimdi ? Aslında benim gittiğim dr güvenilir maslak scıbademde . Perinatalog prof. Dr. Cem batukan ama yine de insan acaba mı diyor
Canım benim de ilk çocuğum tüp bebek. Prof Dr Lütfü Cem Demirel Acıbadem’de. İstersen kendisine de gidebilirsin kontrol amaçlı

Gerçekten küçük daha. Geç döllenme de olmuş olabilir sıkma canını. Haftaya bir daha gider kalp atışını bile duyarsın

canım orda nasıl bilmiyorum ama Türkiye de genelde devlet hastanesinin cihazları özel kadar iyi olmuyor hiç sıkma canını. muhtemelen burda olsan gene devlette aynı şeyi söyleyeceklerdi sana. elinden geldiği kadar stresten uzak kalmaya çalış bebeğinin ve senin sağlığın için 🙏🏻🌸

Kızlar bugün doktora gittik biz.
Telefonumdaki uygulama 7.hafta yaziyor bugün için.
Ultrasonda 6+1 dedi doktor. Ve kalp atışını duyduk.
Aşırı endişelendim ultrasondayken ama doktor sakinleştirdi geç döllenme falan olmuştur diye. Çarşamba kontrol randevusuna çağırdı. Sonra da 3 hafta sonraya tekrar gel dedi.
aegamze aegamze kuzum benim kalp atışını 6+1 olarak yazabilirsin.
Tahmini doğum tarihi değişecek gibi duruyor onu sonra netleşince yazacağım.

Canım canını sakın sıkma erkekler zora gelemeyen korkak varlıklar. Yol vererek en güzelini yapmışsın. Sen yetersin bebeğine. Önemli olan psikolojini yüksek tut ❤️♥️ en güzel şeyden mahrum kalacak o korkak da. Sen çok şanslı olacaksın 🪻🫰

Kızlar bugün doktora gittik biz.
Telefonumdaki uygulama 7.hafta yaziyor bugün için.
Ultrasonda 6+1 dedi doktor. Ve kalp atışını duyduk.
Aşırı endişelendim ultrasondayken ama doktor sakinleştirdi geç döllenme falan olmuştur diye. Çarşamba kontrol randevusuna çağırdı. Sonra da 3 hafta sonraya tekrar gel dedi.
aegamze aegamze kuzum benim kalp atışını 6+1 olarak yazabilirsin.
Tahmini doğum tarihi değişecek gibi duruyor onu sonra netleşince yazacağım.
Endişeni anlıyorum canım ama bence doktorlarımız yine doğru söylüyor çok fazla ihtimal var. Sonuçta bu makineler hepsinin ortalamasına göre hafta belirliyor bazen önde bazen geride çıkabilir veya gerçekten geç döllenme olmuş olabilir.Kalp atışını duymak içimizi en rahatlatan şey oluyor❤️

Back
X