- 29 Haziran 2024
- 1.838
- 2.428
- 53
Siz de kız istiyordunuz değil mi ? Çok sevindimBenim kiz cikiyordu doktor yuzde90 kiz dedi 3 hafta sonra kontrole gidicem o zaman da kesin kiz derse tutmus oluyorgerci bacak arasini gorduk bostu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz de kız istiyordunuz değil mi ? Çok sevindimBenim kiz cikiyordu doktor yuzde90 kiz dedi 3 hafta sonra kontrole gidicem o zaman da kesin kiz derse tutmus oluyorgerci bacak arasini gorduk bostu
![]()
Keseye gore herkes erkek demisti aynenSiz de kız istiyordunuz değil mi ? Çok sevindimSizin ramziye gorr erkekti sanırım
Sizinki kesin kız.Keseye gore herkes erkek demisti aynenhatta 11 haftalik da atmistim yarisi kiz yarisi erkek demisti ama bacak arasini cok net gorduk yinede 16.haftayi bekliyorum doktoruma son kez sorucam
![]()
Ooo buralara mı geldin canım bende ocakta takılıyorum Ocak sonuna gelme ihtimali var nasıl gidiyor tekrar doktora gittin miKızlar günaydın
Çin takvimi tutan var mı![]()
Ben kese olayina inanmiyorum ya kimisi sagdaysa kiz diyor kimi soldaysaSizinki kesin kız.Demek ki teoriler yalan
Ama anne ne hissediyorsa o oluyormuş. Siz ne hissediyordunuz?
Valla geldim, tecrübelere bakıyorumOoo buralara mı geldin canım bende ocakta takılıyorum Ocak sonuna gelme ihtimali var nasıl gidiyor tekrar doktora gittin mi![]()
Bende inanmıyorum valla çok araştırdım. Kız dedikleri erkek, erkek dedikleri kız çıkıyor. Şu çin takvimi tutarlı duruyordu ama arkadaşın kızdı erkek olduBen kese olayina inanmiyorum ya kimisi sagdaysa kiz diyor kimi soldaysa
kimi yuvarlak kese kiz diyor
ki benim oglumun kesesi de yuvarlakti
ilk zamanlar merak edip arastiriyordum mesela uye sormus yillar gecmis aradan kac kisiye boyle baktim kiz dedikleri erkek cikmis kesin erkek demisler keseye gore ama kiz dogurmus falan hani kafadan atsak yuzde 50 tutar zaten
Gecen birinin nubuna denk geldim ben boyle seylerden anlarim diyen biri seninki kesin erkek haber et bana demis 3 yil gecmis baktim kadin kiz dogurmus meselavazgectim ondan sonra bakmayi valla
Ben bastan beri kiz hissediyordum ama yine de tabiki bilime guveniyorum doktorum oglumdayken yuzde 70 kiz demisti 10. Haftada 12haftada erkek oldugunu ogrendik
Oglumun 12.hafta fotosu var o zamanlar anlamiyordum ama gecen baktim resmen nubtan belli erkek oldugudoktorum bu sefer yuzde90 kiz dedi gecen ikili tarama icin gittim 12+2de bacak arasina bakti V seklindeydi bostu bu yuzde100 kiz dedi ama yinede 16.haftayi bekliyorum birseyler almak icin
![]()
Çin de herkeste tutmuyor yaBende inanmıyorum valla çok araştırdım. Kız dedikleri erkek, erkek dedikleri kız çıkıyor. Şu çin takvimi tutarlı duruyordu ama arkadaşın kızdı erkek olduİnsan merak ediyor. Benim 9. hafta yakında öğrenirim heralde
İlk erkek hissediyordum şimdi kız
![]()
Bende çok şükür iyiyim hala belirtim yok prenses gibi geçiriyorum derler ya o gruptayımValla geldim, tecrübelere bakıyorumEn son 2 hafta önce gittim, haftasına göre önde dedi. Herşey yolunda dedi. Bende belirtiler kesildi valla o konu iyi oldu
Cinsiyet merak ediyorum yaa
Sizin nasıl oldu, umarım herşey yolundadır. Bu arada dün diğer yerde siz aklıma gelmiştiniz.
Benimde yaa ama bildiğim kadarıyla tüylenme artıyor hiç lazer yapmamışım gibi çıktı her yerdenKizlar bende göbek alt bölgesi ve üst bacak aralarında muhteşem tüylenme var , yaşayan var mı bunu ve doğumdan sonra dokuluyor mu![]()
Aaa 10. haftada hareket ediyor mu? Valla bende merak ediyorum çok. Sizin adınıza çok sevindim. Aile yanı çok mantıklı ama benim annem çok titiz ben oyle değilim, rahatsız olurum diye tereddut var bendeBende çok şükür iyiyim hala belirtim yok prenses gibi geçiriyorum derler ya o gruptayımbende pazartesi gittim kontrole 10.haftamdı bebişim maşallah büyümüş kıpır kıpırdı yerinde durmuyordu
doktor izin verdi sonunda memlekete gideceğim kısmetse on güne artık orda olurum doğuma kadar kalmayı planlıyorum doğumu orda yapmak istiyorum tabi heyet raporu alabilirsem inşallah alırım
![]()
Maalesef bende de var ilkinde de olmuştu bu kez lazerliydim iyice seyrelmisti yine çıkmaya başladı hormonlardan sanırımKizlar bende göbek alt bölgesi ve üst bacak aralarında muhteşem tüylenme var , yaşayan var mı bunu ve doğumdan sonra dokuluyor mu![]()
Amin inşallah 9 haftaligiz14+2 haftalık oldum siz inşallah rabbim gönlümüze göre versin
Evet canım sıçrama gibi hareketleri el kol oynatma gidince görürsün sende hatta doktorum zor ölçtüAaa 10. haftada hareket ediyor mu? Valla bende merak ediyorum çok. Sizin adınıza çok sevindim. Aile yanı çok mantıklı ama benim annem çok titiz ben oyle değilim, rahatsız olurum diye tereddut var bendeİnşallah alırsınız rapor. Annenizin midesi bulanmış mı hamilelikte ?
Ben demin gördüm, birine doktor cinsiyet söylemiş 10 haftalıkken. Ay ben de çok merak ediyorum. Sağlıklı olsunlarda :) Ama annelik hissi yoktu, şimdi doğsa da sevsem kafasındayımEvet canım sıçrama gibi hareketleri el kol oynatma gidince görürsün sende hatta doktorum zor ölçtüBurda doğudayım imkanlar kısıtlı hastane aynı şekilde güzel deil.. tek olmak daha zor ya ne güzel titiz olsun sana iş yaptıracak deil ki canım
annem dört gözle bekliyor beni yaa gelde sana bakayım diye orda daha iyi hizmet görürüm burda yemek falan ister istemez yapıyorsun eşim saolsun çok yardımcı ama çalışıyor 7/24 evde deil memlekette annem ablam var fır dönerler etrafımda
benim bu 3.gidişimdi doktora ilk 5+5 gittim sonra 7 de gittim 3 hafta sonra gel dedi diye tekrar 10.hafta da gittim bir sonrakine de 3 hafta sonra gel dedi de memlekette giderim artık
cinsiyeti sordum daha küçük dedi söylemedi
tabi bildiğim kadarıyla yeni oluşuyor bu haftalarda
Amin canım inşallah sen nezaman gideceksin tekrar aaa git bi gör elleri ayakları oluşmuş hep insan daha da bağlanıyorBen demin gördüm, birine doktor cinsiyet söylemiş 10 haftalıkken. Ay ben de çok merak ediyorum. Sağlıklı olsunlarda :) Ama annelik hissi yoktu, şimdi doğsa da sevsem kafasındayımAllak kucagımıza almayı nasip eder inşallah