Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    85
Ben duzelmemisti ama ya 🥲
Bende lazere gidiyordum hamilelikte birakmistim dogumdan 5 6 ay sonra o artis duzelmisti gogus ucumda 10 15 kil cikiyordu hamileyken sonra 1 2 tane kalmisti gobegimde de cok kil vardi simdi o kadar yok lazer yaptrmadim sonrasinda bende azalmisti ya🥲

Kızlar klima çarptı iki gündür çok kötüyüm parol içsem bir şey olur nu

Çok kötüysen iç günde 4 taneye kadar içilebiliyor. Ben covid geçirdim üzerine sinüzit oldum 10 haftalıkken. Antibiyotik de kullandım parol serum aldım 3 defa.
Ve klimalara çok dikkat ya.

Çok kötüysen iç günde 4 taneye kadar içilebiliyor. Ben covid geçirdim üzerine sinüzit oldum 10 haftalıkken. Antibiyotik de kullandım parol serum aldım 3 defa.
Ve klimalara çok dikkat ya.
Çok geçmiş olsun canım nefes alamıyorum yaaa acile gitmek istemiyorum ama böyle de geçmeyecek gibi 🥹 ıslak saçla oturdum karşısına sonra böyle oldu 😂

Kızlar bir şey sorucam. Benim sol koltuk altımda sanki şişlik oluştu. Çok çok hafif elleyince acıyor. Süt bezleri tetikledi de lenf bezlerim mi şişti acaba yada değişen hormonlardan dolayı mı oldu ki. Başına gelen var mı?
Doğum sonrası olmuştu benim süt bezleri ile ilgili ama sanki şu an erken bunun için bilemedim canım bir doktoruna danış istersen için rahat eder

Bana da 12+2de soyledi doktor az cok belli oluyor artik😊

Allahım bu mesajını görünce heyecandan kalp atışlarımı kulaklarımda duyuyorum sanki. İlk bebeğim olucak Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin tabi hepimize de aklımdakiyle kalbimdeki bir değil işte aklım erkek diyor gönlüm kız diyor :)

Dün eltim doğum yaptı kız az kalsın arabada doguruyormus.Hamileliginde çok gezdi kayınvalidem hep dedi ki yolda dogurucan sjsjsn ucundan döndü neyse ki 😅

Benim yengemde öyle arabada suyu gelmiş hastaneye girdikten 10 dk sonra bebek kucağındaydı :) Yani su ile doğum arası maksimum 40 dk :) Tabi 3. çocuktu onun da etkisi vardır tabi birde bebişimiz ufaktı 2.5 kilo civarıydı. Ama hep dua ederim Allah öyle güzel doğum nasip etsin diye :)

Kızlar klima çarptı iki gündür çok kötüyüm parol içsem bir şey olur nu

Canım doktoruna sor istersen ama benimde geçen çok başım ağrıdı yuvarladım bir parol. Aman ateşini kontrol et. Ateşinin çıkması ilaçtan daha çok etkiler sonuçta bebişi. Allahın izniyle istirahat edersen geçer 1-2 güne en geç inşallah

İzmir şehir Hastanesi'ne gidiyorum ben. Ayrıntılı yapmıyorlar malesef

Canım şehir hastanesinden memnun musun ben özel doktora gidiyorum ama ikili taramaya 2500 lira vermekte ne bileyim ya çok geldi. İkili taramayı devlet hastanesinde yaptırıcam. En azından şu tetkikleri yaptırabileceğim güvenilir bir doktor arıyorum.

Çok geçmiş olsun canım nefes alamıyorum yaaa acile gitmek istemiyorum ama böyle de geçmeyecek gibi 🥹 ıslak saçla oturdum karşısına sonra böyle oldu 😂

Bence şimdi iç. Bir daha da yatarken içersin soğuk algınlığıysa hemen toparlarsın zaten. Ihlamur bal limon iyi geliyor. C vit varsa ondan da kullanabiliyoruz.
Acile de gitsen serum verirler en fazla

Back
X