Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağolasın canım benim hepimizinki inşallaah :))Tebrikler canım.hayırlarla,güzelliklerle gelsin oğluşunuz![]()
Umarımmmmm :)Nub a göre kız![]()
Canım hiç görünmüyor ya ama kafa yapısı erkek gibi ama belli degil yani bidahakine bakalım11+5 ten bir görüntü de ben yollayayım bakalımteori falan hiç anlamıyorum. Tahminlerinizi alayım
![]()
Aaa güzel tam haftasıyla uyumlu benim biraz önden gidiyorda kızlarda böyle oluyormus bende şekerden korkmuştumŞöyle bırakayım görüntüyü o zaman![]()
Alakası yokerkek bebekte kafa solda kızda sagda gıbı bısey mı var ? yoksa bı rastantı mı_?
Canım bana Gynoferon verdi ilk başta mide bulantısı yaptı gece yatarken kullanınca başka bir yan etkisi olmadı şükürMerhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Ya hahahahha hoş geldin aramıza
Amin Allah razı olsun inşallahBen de Allah'ın izniyle havuç suyu sıkıp içtikten sonra artmıştı,tavsiye ederim
Rabbim sifa versin her ne yer içerseniz![]()
hm tamamAlakası yok
Teşekkür ederim canımCanım bana Gynoferon verdi ilk başta mide bulantısı yaptı gece yatarken kullanınca başka bir yan etkisi olmadı şükür
Kesinlikle havuç tüket kuzum ben su arttırımına çok iyi diye duydumm.Bugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Bende Feramat başladım canım 2 gün oldu.Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Bende diyorum sabahtan beri bağırsaklarımda neden rahatsızlık hissi vaar. Demek feramattanmış. Bide bana sabah akşam yazmış yemeklerden 1 saat önce.Bana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedim
Bana sabah akşam verdi yaaFeramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadan
Oldu oldu canım erkeek :))Belli oldu muuuuu![]()
Hoş bulduk canım beniiiim :))Ya hahahahha hoş geldin aramıza![]()
Sağlıkla gelsin oğluşunnn
Yok 121 gr 15+312 gram olmasın. Kaç haftalık![]()
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinSelam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde
. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun
aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz
![]()
Sağlıkla gelsin canımSelam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde
. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun
![]()
aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz
![]()