Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    87
Merhaba bana bi tahmin de bulunurmusunu 12 haftalık

Eklentiler

• 17528157606285250565284711387198.webp
    17528157606285250565284711387198.webp
    11 KB · Görüntüleme: 31
Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Canım bana Gynoferon verdi ilk başta mide bulantısı yaptı gece yatarken kullanınca başka bir yan etkisi olmadı şükür

Kizlar 14.haftadayim dunden beri ilk defa bel agrisi sikayeti yasiyorum hatta gece agri sag tarafima karnima kadar yayildi 1 dk falan yatakta donemedim kitlendim resmen sonra cok sukur normale dondu sizde de oldu mu boyle bi durum biraz korktum ( kahverengi akintilarim baya azalmisti cok sukur )

Bugün 12+6 günlüğüm kontrolüm vardı bebek 13+1 günlük çıktı kalp atısı hareketleri iyi ama suyu az sınır da dedi ve moralim çok bozuldu bol şu iç ve tatlı ye dedi. Perinatoloji ye gözükmeni tavsiye ederim dedi. 29 una randevu aldım ama moralim bozuldu bu haftada böyle olup sonra dan artar mı
Kesinlikle havuç tüket kuzum ben su arttırımına çok iyi diye duydumm.
Merhaba kızlar. Demir takviyesi kullanıp da memnun kalan var mı? Varsa hangisi? Doktor bana vegaferon fort yazdı ama çok fazla mide bulantısı ishal ve karın ağrısı yapıyor. Daha önce Ferro sanol kullanmıştım o da benzer bi etki yapmıştı.
Bende Feramat başladım canım 2 gün oldu.
Bana feramat verdi kullandım bitmek üzere memnun musun diye sordu doktorum, sıkıntı yoktu tekrar ondan yazdı çok eskiden ferro sanol kullandım ama onda da farklı bi etki yoktu isterseniz doktora söyleyin belki farklı bi şey verir, ama bağırsakların çalışmasını biraz değiştiriyor yani ben de ishal gibi farklıyım da çok önemsemedim
Bende diyorum sabahtan beri bağırsaklarımda neden rahatsızlık hissi vaar. Demek feramattanmış. Bide bana sabah akşam yazmış yemeklerden 1 saat önce.
Feramat kullanıyorum ben daha öncede kullandım gece içiyorum uyumadan
Bana sabah akşam verdi yaa
Belli oldu muuuuu 🥰🥰
Oldu oldu canım erkeek :))
Ya hahahahha hoş geldin aramıza 😂😂😂
Hoş bulduk canım beniiiim :))

Selam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah 🌸🩷🎀 2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde 😄. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun 🩷🩷🩷🩷

aegamze aegamze beni kız olarak güncelleyebiliriz 🙈🩷

Selam kızlar fetal dna sonucum geldi şükür temiz. Cinsiyet belli oldu bir kızım olacak inşallah 🌸🩷🎀 2 haftadır şehir dışındayım kontrole gitmiyorum her şey yolunda mı acaba diye anksiyeteli tarafım hep evhamlıydı bu haber beni bir iki gün evhamımdan uzaklaştırır herhalde 😄. Hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Gönlümüzden çok kız geçiyordu kucağımıza almak nasip olsun 🩷🩷🩷🩷

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin😍

Sağlıkla gelsin canım 🌸💞

Back
X