Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    81
Beni öpmeyip eşimi öptüklerinde yani ondan da bana bulaşacak sonuçta dedim diye yüz asıp biz sanki hiç hamile olmadık diye bozulup bir sürü laf söylemeleri de cabası. Doğumumuz kışa denk gelicek asıl orada kızışacak bütün işler.
Hiç sakınmam söylerim bende rahatsız olduklarımı. Kızımda nasılsam aynı devam edeceğim hasta olmayacaklar mı elbet olacaklar ama bile bile lades e gerek yok

Kızlar merhaba bugün 16 haftalık oldum rutin kontrol de sağ kaşık ağrım olduğunu belirttim Dr rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 31 mm çıktı ilk aylardan beri progestan kullanıyorum zaten devam etmemi dinlenmemi söyledi korkulacak bir durum olmadığını da belirttti ama işte içim içimi yiyor başına gelen bilgisi olan var mı?

Kızlar merhaba bugün 16 haftalık oldum rutin kontrol de sağ kaşık ağrım olduğunu belirttim Dr rahim ağzı uzunluğuna bakalım dedi 31 mm çıktı ilk aylardan beri progestan kullanıyorum zaten devam etmemi dinlenmemi söyledi korkulacak bir durum olmadığını da belirttti ama işte içim içimi yiyor başına gelen bilgisi olan var mı?
Bana sag kasik agrisi normal dedi doktor arada benimde oluyor

Kesinlikle havuç tüket kuzum ben su arttırımına çok iyi diye duydumm.

Bende Feramat başladım canım 2 gün oldu.

Bende diyorum sabahtan beri bağırsaklarımda neden rahatsızlık hissi vaar. Demek feramattanmış. Bide bana sabah akşam yazmış yemeklerden 1 saat önce.

Bana sabah akşam verdi yaa

Oldu oldu canım erkeek :))

Hoş bulduk canım beniiiim :))
Tamamdır çok teşekkür ederim😘💕 umarım 29 unda güzel haber alırım perinatoloji doktorundan da rahatlarım

Hiç bilmiyorum ama yapay zekaya sordum böyle yazdı.

1. haftalık gebelikte rahim ağzı (serviks) uzunluğu transvajinal ultrasonla ölçüldüğünde ortalama 35–40 mm (3.5–4 cm) civarında olmalıdır. Ancak bu uzunluk 30 mm ve üzerindeyse genellikle normal kabul edilir.
Yani normal sayılıyorsun.Bence tasalanma.Doktor da özel bir şey dememiş zaten

Evet inşallah bir dahaki kontrolde dahada kısalmaz vajinal ultrasondan sonra ağrım çoğaldı sanki belki piskolojiktir çünkü epey ev işi de yapmıştım

Eklentiler

• 20250628_114317.webp
    20250628_114317.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 21
Back
X