Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    75
Kz Bacak usgde bacak arasını gösterdi boş pipi yok ama çikinti var çıkıntı kızdada oluyor zaten ama erkekte olabilir diyo ay valla dalga geçiyor resmen 15haftadan sonra pipimi çıkacak anlamadım yaa bu işi bacak arası bomboştu bize gıcık kaptı doktor galiba bi iş var bunda🤦🏻‍♀️
Kiz illa isaretletcen ha
Screenshot_20250802_111941_Chrome.webp

Ya olabilir tabi ama ben gordugumu yorumluyorum bacak arasi fotosu yok sonucta yatay cekmis doktor benim oglumun usgsi de boyleydi pipi o sekilde gozukuyor ama kim neye inanmak istiyorsa tabi😀
Evet o kızdada erkektede olan bisey işaretlediginin açısi önemliymiş 😀 oğlunun goruntu nerede at bı bakalm

Canım ne kadar uğraşırsan uğraş erkekse dönmüyor 😂😂😂 ben Fetal de çıkmasına rağmen hala her gidişte doktora bakın belki değişmiştir diyorum umut fakirin ekmeği 😂😂😂😂😂😂😂
Erkek demedi ya geçen hafta kız dedi bacak arasında çizgileri gösterdi kız olacak dedi ben olsam kız beklerdim dedi haftaya tekrar gel dedi bu haftada bacak arası boş gene dedi ama 17haftada tekrar gel diyor cıkınti yeni gelisiyor olablr diyor , bn diğer oglumda 15.haftada net bacak arasında pipi görmüştüm bu haftadan sonra yeni olustuguna hiç şahit olmadım net belli olsa tamamda smdi belirsizlik var 🤣

Erkek demedi ya geçen hafta kız dedi bacak arasında çizgileri gösterdi kız olacak dedi ben olsam kız beklerdim dedi haftaya tekrar gel dedi bu haftada bacak arası boş gene dedi ama 17haftada tekrar gel diyor cıkınti yeni gelisiyor olablr diyor , bn diğer oglumda 15.haftada net bacak arasında pipi görmüştüm bu haftadan sonra yeni olustuguna hiç şahit olmadım net belli olsa tamamda smdi belirsizlik var 🤣
üff sacmalamasin ya 17.haftada ne gelisecek o zamana kadar belli oluyor hersey
Devlete mi gidiyosun doktoru degis acilen 😀

Doktor 11 haftada yuzde70 kiz demisti 12de erkek bu dedi
Bu usgyi vermisti tabi ben o zamanlar nub falan bilmiyordum bu sene ogrendim bakmistim cidden de organi belli oluyor 12de bile
Baya erken zamanda kız demişya banada 14.haftada söyledi kız diye çizgileri gösterdi kız genital bolgesi diye smdi iki çizgi arasından pipi çıkmasını bekliyoruz böyle bişey mumkunmu 🤣

Back
X