Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    73
Neden unutmasına izin veriyorsun. Bu erkekler anlamaz. Söyleyeceksin. Hatırlatacaksın hediye bekliyorum diyeceksin. Hatta ne istediğini bile söyleyeceksin. Telefonuna alarm kuracaksın. Diyorsun ki kendi hatırlasın ben onu unutmuyorum. Onların beyni öyle çalışmıyor. Üzülmemek için beyinlerine işlemek gerekiy

Şimdi denizden geldim bütün denize kustum. Dalgalıydı biraz aslında serin su da iyi geldi açıldım hopladım zıpladım. Sonra bir anda bulantılar başladı tam eşime midem bulanıyor dememe kalmadı ki 4-5 kere kusmuş olabilirim. Nasıl kaçtığımızı bilemedik. Bizim çıkmamızla insanlarda çıktı zaten. Eşim bile kaçıştı.

Kız bizde çıkınti yoktu USG ekranda gösterdi 14haftalikken bacak arasini bak dedi iki çizgi bu yani kız dedi, 15.haftada tekrar gittik bacak arası gene boş ama net olarak kız demedi niye demedi bu doktor ya nub dedikleri şey kızdada erkektede olan şey sanki buyuyormu ne belkide daha yeni gelisiyordur erkekte olabilir kzda olabilir diyor birazdaha gozlemleyelim diyor
Vallahi bilemedim yani belki kordonu görmüştür boşsa sonradan oluşması çok saçma yani. Netleşince bize de yaz hepimiz merak ettik 🤭

Perşembe günü gittim 12+2 de doktorum parti yapcaksan cinsiyeti söylemiycem dedi
Ben dayanamadım öğrendim ama %90 erkek dedi yani degişme ihtimali yok gibi sanki parti yapmayı planlıyordum e şimdi ögrendim olmazmı sizce
Olsun senden baska kimse bilmiyor o an 5 dkligina unutmus gibi yaparsin😁 ki bence cogu kisi oyle rol yapiyor🤓

Neden bu kadar ilaç öneriyor acaba ben sadece Foli B Plus kullanıyorum. Hamilelik sonuna kadar da sadece bunu kullanıcakmışım ama herkesin değerleri falan farklı doktorların işine de karışılmaz vardır herhalde bir bildikleri.
Doktora 2.gidişim hoşuma gitmedi birusurude ilaç yazdı şuan kullanmam gereken 5tane ilaç var diğer gebeliklerimde bukadar kullanmadim ilaç firması ile anlaşmış sadece birini başka bişey aldığım zamanda taviri değişti 🥴

Valla canım 12. Haftada erkek dedi 17. Haftada netleşti gördü yani bence doktorlar kendi canları ne isterse öyle davranıyor 😃
Aynen bazilari ugrasmamak icin risk almiyor
Bana da yuzdeyuz kiz dedi ama ben haftaya son kez sorcam oyle baslicam kizim diye dusunmeye😁

Kızlarrr, yapay zeka , Maya takvimi ,yüzük testi,tuz testi her şey yalan çıktı. Beni de yazın ERKEK ANASI olarak :) sağlıkla gelsin diyelim Rabbım acısını göstermesin... aegamze aegamze
Hayırlı olsunn sağlıkla gelsinler 🤍 gerçekten hepsi boş benimde aynıydı tüm belirtilerim artık hurafelere inanmak yok 😂😂

Şimdi denizden geldim bütün denize kustum. Dalgalıydı biraz aslında serin su da iyi geldi açıldım hopladım zıpladım. Sonra bir anda bulantılar başladı tam eşime midem bulanıyor dememe kalmadı ki 4-5 kere kusmuş olabilirim. Nasıl kaçtığımızı bilemedik. Bizim çıkmamızla insanlarda çıktı zaten. Eşim bile kaçıştı.
Niye o kadar hopladin zipladin e be gebeş😁 gecmis olsun

Kızlarrr, yapay zeka , Maya takvimi ,yüzük testi,tuz testi her şey yalan çıktı. Beni de yazın ERKEK ANASI olarak :) sağlıkla gelsin diyelim Rabbım acısını göstermesin... aegamze aegamze
Hayırlı olsun canım. Erkek annesi olmak çok güzel ve eğlenceli. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk bebeğin mi?

Evet ilk bebeğim. Çok kız istedik hayal ettik hissettik ama kısmet değilmiş sağlıkla gelsin inşallah
Kız anneleri çok şanslı o bir gerçek 😅 özellikle bu grupta. Çoğu erkek bebişlerin 😊
Ücretsiz tahmin yapan sayfa da kız demişti sanki sana da

Back
X