- 17 Nisan 2019
- 2.647
- 2.722
- 133
Bu haftalarda çok normal kan basıncı düşüyor aynı sistemi iki kişi kullanıyoruz öyle düşün..Normal bir durum mu peki
Bugün tansiyon mu diye ölçmek ilk kez aklıma geldi de benim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu haftalarda çok normal kan basıncı düşüyor aynı sistemi iki kişi kullanıyoruz öyle düşün..Normal bir durum mu peki
Bugün tansiyon mu diye ölçmek ilk kez aklıma geldi de benim
Tansiyon düşüklüğü de. Baş ağrısı oluyormuTansiyon düşüklüğü yaşayan var mı aranızda?
Bugün 8/3 çıktı ben de
Bu durumda tuzlu ayran içtim
cıkınca oluyor benım .dusunce mıdem bulanıyor gozum kararıyor.Tansiyon düşüklüğü de. Baş ağrısı oluyormu
Yaaa sen daha önce erko istiyordun diye hatırlıyorumBenim de hayalim. İnşallah bana da nasip olur![]()
Benim 15 gün flan baş ağrısı oldu ama hiç bakitmadimda tansiyona flancıkınca oluyor benım .dusunce mıdem bulanıyor gozum kararıyor.
Havalar çok sıcak .. sıcağın kendisi bile ağrıtıyor sıvı alımı az olsa o da ağrıtıyor.. çok dikkat etmek lazım.Benim 15 gün flan baş ağrısı oldu ama hiç bakitmadimda tansiyona flan
Bu çok insanı bir durum bence aksi çıkarsa ve uzulurseniz kendinize yuklenmeyin.İlla ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet oluyor , ilk afallarsiniz ama sonra sizinn için hayırlısınin bu olsugunu düşünüp rahatlarsıniz.Umarim hayırlısıyla gonlunuzde ki olurGörüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
Bugün doktor randevum var 15+2. Bakalım cinsiyet görebilecek mi.Kendimi biraz suçlu gibi hissediyorum cinsiyette öncelik bir tercihim olduğu için.Dillendirirken ya diğer cinsiyetse ve duyup üzülürse diye korkuyorumİlk hissettiğim ve dilediğim olsun diye dua ediyorum ama diğer ihtimal olursa sanki üzülecekmişim gibi geliyor.Sizlerde de bu durum oldu mu acaba?
Ilk cocugunuz mu?Görüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
Bugün doktor randevum var 15+2. Bakalım cinsiyet görebilecek mi.Kendimi biraz suçlu gibi hissediyorum cinsiyette öncelik bir tercihim olduğu için.Dillendirirken ya diğer cinsiyetse ve duyup üzülürse diye korkuyorumİlk hissettiğim ve dilediğim olsun diye dua ediyorum ama diğer ihtimal olursa sanki üzülecekmişim gibi geliyor.Sizlerde de bu durum oldu mu acaba?
Ense kökümde ağrı baskı oluyorTansiyon düşüklüğü de. Baş ağrısı oluyormu
Şekeri de gözardı etmemek lazım hamilelikte yaygın bayaEnse kökümde ağrı baskı oluyor
Baş ağrısı nadir
Aşırı halsizlik
Normalde yürümeyi seven biriyim uzun yürüyebilirdim
İki adım atarken çok yoruluyorum,bir aksilik var diye tansiyona baktık
Yaa bence üzülmeyin tabiki de hepimi sağlıklı olsun hayırlı olsun istiyor ama insanın içinden geçen bi cinsiyet de oluyo bu kötü bişey değil ki. Ben de kız istemiştim ben biliyorum sen kızsın canım kızım diye sevdim meğer bebişim erkekmişGörüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
15. Haftadayım 8kg aldımArkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı![]()
Ben 50 ile kaldım 2 kilo ilk aylar verdim şuan 51 im kişiden kişiye değişiyor bence bu kilo olayıArkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı![]()
İnsanlar bazen ne kadar gereksiz oluyorlar. Hamileyken zaten hormonlardan sinirler alt üst oluyor. Onların zamanındaki çocuğu bağa bahçeye salıp ekmeğini eline verip büyüme devrinde olmadığımızı anlamak istemiyorlar. Yeterince endişe içindeyiz. Beraber hallederiz bakarız ben yardım ederim kız erkek farketmez sağlıklı olsun demek bu kadar zor olmamalı. Hepsi cahillik laf ebeliği kıskançlık işsizlik bana göreBir cinsiyet zorbalığı da benden gelsin.. İki kızım var 3.Gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim. O kadar çok zorbalandim ki nasıl bakacaksın nasıl olacak diye yandın bittin (ben zaten şok ta ve şaşkındm. Birde insanların zorbalığı beni yıprattı.
Şimdi de bugün öğrendim dayımın gelinleri ve başka kuzenler le buluştuk. Sülale de laf çıkmış.
Bebeklerim erkekmiş ben saklıyor muşum nazar olur diye. Bu nasıl zihniyet.
Çıldırdım kim uyduruyor dedim annen demiş annenanne diyorlar.
Oysaki bebeğimi birini kıza benzetti dr biri göstermedi
Bilmiyorum insanlara ne diyeceğim. Kendi derdim mide bulantısı ve başka sorunlar
İkiz bakamam yetememe korkusu yetmiyor birde üzerimde ki Toplim baskısı öyle yoruldum ki
....
Canım kendini üzme insanız gönül olmayanı istiyor bu gayet normal. Benim 3. Gebeliğim. İlkinde eşim de ben de kız bebeklerine karşı daha yakındık erkek oldu. İkincisinde kız olsun çok istedim erkek olunca çok üzülmüştüm. Hatta üzüldüğümü bebeğim hisseder diye düşünüp ona da daha çok üzülmüştümGörüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
Aynı gidiyoruz ben 48 e düşüp geri 50 oldum bir haftaya 51 i görürüm ama 24 e kadar kilo almak istemiyordum sonrası uçuyor malumBen 50 ile kaldım 2 kilo ilk aylar verdim şuan 51 im kişiden kişiye değişiyor bence bu kilo olayı
Merhaba canım. Benim doktorumda bu kontrolde aynısını söyledi ilişki yasak ağır iş yapma ağır kaldırma yasak. Bunlara dikkat etmemi söyledi. İlerleyen haftalarda dönebilirmiş doğuma yakın dönmezse sezeryan olur dedi.Iyi aksamlar kizlar.cinsiyetimiz bugun kesinlesti doktor kiz oldugunu soyledi.4 lu test yapti.plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir dahaki ay bidaha bakalim dedi boyle bir durum yasayan var mi