Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    80
Görüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
Bugün doktor randevum var 15+2. Bakalım cinsiyet görebilecek mi.Kendimi biraz suçlu gibi hissediyorum cinsiyette öncelik bir tercihim olduğu için.Dillendirirken ya diğer cinsiyetse ve duyup üzülürse diye korkuyorum🥲 İlk hissettiğim ve dilediğim olsun diye dua ediyorum ama diğer ihtimal olursa sanki üzülecekmişim gibi geliyor.Sizlerde de bu durum oldu mu acaba?

Görüyorum ki bir çok arkadaşımız cinsiyeti öğrenmiş herkesi tebrik ederim.Allah önce sağlık sıhhat sonra herkesin gönlüne göre versin.
Bugün doktor randevum var 15+2. Bakalım cinsiyet görebilecek mi.Kendimi biraz suçlu gibi hissediyorum cinsiyette öncelik bir tercihim olduğu için.Dillendirirken ya diğer cinsiyetse ve duyup üzülürse diye korkuyorum🥲 İlk hissettiğim ve dilediğim olsun diye dua ediyorum ama diğer ihtimal olursa sanki üzülecekmişim gibi geliyor.Sizlerde de bu durum oldu mu acaba?
Bu çok insanı bir durum bence aksi çıkarsa ve uzulurseniz kendinize yuklenmeyin.İlla ki herkesin gönlünden geçen bir cinsiyet oluyor , ilk afallarsiniz ama sonra sizinn için hayırlısınin bu olsugunu düşünüp rahatlarsıniz.Umarim hayırlısıyla gonlunuzde ki olur 💘

Ilk cocugunuz mu?
Ben ilkinde hic cinsiyet dusunmemistim
Doktor soyledi isim dusunduk falan o sekilde ilerlemisti
Ama ikincisinde kiz tarafi daha agir basti tabi ama yinede doktor kesin diyene kadar tamamen hayal kurmak istemedim
Hatta sakaci bi doktorum var dun usg bakarken kiz mi demistik size yaa niye kiz demisiz falan dedi gulerek
Bi an nasil yani erkek mii dedim ama icimde burukluk olmadi saskinlik oldu bir anlik
hemen icimden oglumun ismine uygun isim dusunmeye basladim o saniye😃 sonra doktor saka saka yuzde yuz kiz bu artik isim bulun dedi inanmadim hatta 3 4 kez gosterdi adam:)
inanin erkek cocugu hikayeleri fasa fiso
Cocuklarda hep enerji olur
Boyle kotulemelere kanip da modunuzu dusurmeyin asla

Tansiyon düşüklüğü de. Baş ağrısı oluyormu
Ense kökümde ağrı baskı oluyor
Baş ağrısı nadir
Aşırı halsizlik
Normalde yürümeyi seven biriyim uzun yürüyebilirdim
İki adım atarken çok yoruluyorum,bir aksilik var diye tansiyona baktık

Kizlar simdiki doktor oglumun da doktoruydu
Sagolsun kendisi cok ilgili en basindan beri
Oglumdayken ona hediye almak istedik bir turlu firsat olmadi bi keresinde hurmali lokum goturmustuk ama kalici birsey olsun dusuncesindeyiz
Kendisi fanatik GSli
Maclarina falan da gider. Onla ilgili birsey almayi dusunduk ama adamin heerseyi var yani bilemedik napsak
Ameliyat bonesi dusundum gs logolu ismi yazan falan ama onu da yapan yer bulamadim
Sacma olur diye dusundum sonradan😁 kendisi bu aralar sosyal medyaya yogunlasti soru cevap tarzi videolar cekmeye basladi prof ekiple birlikte
Acaba ne hediye alabiliriz size danismak istedim parlak fikirlerinizi bekliyorum🌟🌟🌟🌟🥰

Ense kökümde ağrı baskı oluyor
Baş ağrısı nadir
Aşırı halsizlik
Normalde yürümeyi seven biriyim uzun yürüyebilirdim
İki adım atarken çok yoruluyorum,bir aksilik var diye tansiyona baktık
Şekeri de gözardı etmemek lazım hamilelikte yaygın baya

Yaa bence üzülmeyin tabiki de hepimi sağlıklı olsun hayırlı olsun istiyor ama insanın içinden geçen bi cinsiyet de oluyo bu kötü bişey değil ki. Ben de kız istemiştim ben biliyorum sen kızsın canım kızım diye sevdim meğer bebişim erkekmiş 🤣🤣 hemen erkeğe dönüş yaptım tabi ama neden bebiş buna üzülsün ki evladımız sonuçta 1 gün sonra fikre hemen alıştım ve erko analığı direkt yüklendi 🩵🩵🥰 şimdi oğluşum da oğluşum paşam aslanım asla düşmüyor dilimden

Arkadaşlar iyi geceler,15. Haftaya kadar kaç kilo aldınız. Ben 49 kilo ile hamile kaldım 55 kiloyum 15. Haftaya göre fazla mı :(
15. Haftadayım 8kg aldım 😂 bence de fazla almışım ama napabilirim hiç kusmadım. Bulantım da öyle arada oldu. Tiksindiğim şeyleri yemedim. Hamurişi tatlı çok yedim saatine dikkat etmeden hala da yiyorum. 64le hamile kaldım 72yim şuan. Boyum 164

Bir cinsiyet zorbalığı da benden gelsin.. İki kızım var 3.Gebeligimin ikiz olduğunu öğrendim. O kadar çok zorbalandim ki nasıl bakacaksın nasıl olacak diye yandın bittin (ben zaten şok ta ve şaşkındm. Birde insanların zorbalığı beni yıprattı.

Şimdi de bugün öğrendim dayımın gelinleri ve başka kuzenler le buluştuk. Sülale de laf çıkmış.
Bebeklerim erkekmiş ben saklıyor muşum nazar olur diye. Bu nasıl zihniyet.
Çıldırdım kim uyduruyor dedim annen demiş annenanne diyorlar.

Oysaki bebeğimi birini kıza benzetti dr biri göstermedi

Bilmiyorum insanlara ne diyeceğim. Kendi derdim mide bulantısı ve başka sorunlar
İkiz bakamam yetememe korkusu yetmiyor birde üzerimde ki Toplim baskısı öyle yoruldum ki

....
İnsanlar bazen ne kadar gereksiz oluyorlar. Hamileyken zaten hormonlardan sinirler alt üst oluyor. Onların zamanındaki çocuğu bağa bahçeye salıp ekmeğini eline verip büyüme devrinde olmadığımızı anlamak istemiyorlar. Yeterince endişe içindeyiz. Beraber hallederiz bakarız ben yardım ederim kız erkek farketmez sağlıklı olsun demek bu kadar zor olmamalı. Hepsi cahillik laf ebeliği kıskançlık işsizlik bana göre

Canım kendini üzme insanız gönül olmayanı istiyor bu gayet normal. Benim 3. Gebeliğim. İlkinde eşim de ben de kız bebeklerine karşı daha yakındık erkek oldu. İkincisinde kız olsun çok istedim erkek olunca çok üzülmüştüm. Hatta üzüldüğümü bebeğim hisseder diye düşünüp ona da daha çok üzülmüştüm😅 bu gebeliğimi duyan herkes inşallah kız olur dedi ama ben başından beri erkek hissettim ama tabi kız olur mu ki acaba diye içimde bir umut vardı. Velhasıl o da erkekmiş 😅 Rabbim ne takdir ederse o oluyor ama biz de aciz kullarız. O yüzden kendine yüklenme. İnşallah hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Sağlıkla gelsin miniş🥰

Iyi aksamlar kizlar.cinsiyetimiz bugun kesinlesti doktor kiz oldugunu soyledi.4 lu test yapti.plasentanin biraz asagida oldugunu soyledi.bir dahaki ay bidaha bakalim dedi boyle bir durum yasayan var mi
Merhaba canım. Benim doktorumda bu kontrolde aynısını söyledi ilişki yasak ağır iş yapma ağır kaldırma yasak. Bunlara dikkat etmemi söyledi. İlerleyen haftalarda dönebilirmiş doğuma yakın dönmezse sezeryan olur dedi.

Back
X