- 17 Nisan 2019
- 2.682
- 2.789
- 133
10. Haftadan başlamak lazım sürmeye ne bulursan şimdi sür sen hindistan cevizi yağı olur zeytinyağı olurNeee şimdiden mien istemediğim şey Çatlak ya . Incia aldım karnım için acaba onu sürsem olur mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
10. Haftadan başlamak lazım sürmeye ne bulursan şimdi sür sen hindistan cevizi yağı olur zeytinyağı olurNeee şimdiden mien istemediğim şey Çatlak ya . Incia aldım karnım için acaba onu sürsem olur mu
MaşallahOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Ne kadar net görüntü ya ne güzel maşallahOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Benden bir hafta geride olan arkadasimin hic bulantisi olmadi bebegi kiz hic kusmamis bileKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Ben hafif mide yanması/ekşimesi gibi bir his dışında öyle bulantı yaşamadımKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Çok güzel geçer inşallahMaşallahbenim de yarın randevum var çok heyecanlı ve gerginim
![]()
Sağol canım poz verdi bize resmenNe kadar net görüntü ya ne güzel maşallah![]()
MaşallahOğluşum kocaman olmuş teyzeleri![]()
Kol ağrısı baya yapiyo kol yukarı bile kaldramiyoruz dus alıp git yoksa bikacgun su degmeyecekTetanoz asisi olan var mi kizlar sonrasinda herhangi bir ates vs baska bir durum yasadiniz mi
1 kere kusma veya mide bulantısı yaşamadım sadece mide ekşimesi ve yanması oluyor o da yeni başladıKızlar midesi bulanmayan ve kusmayan ama kız bebek bekleyen var mı?
Arkadasimin başına gelmişti oğlumla aynı zamanda hamileydik takip edildi kontrollü ilerledi doğuma kadar ama çok şükür bir sıkıntı çıkmadı 3 yaşında şimdi prensesKızlar bugün kontrolde bebeğimin bağırsağında hafif bir parlama görüldü 3 lü tarama testi istendi ayrıntılı ultrasonada giricem böyle bir şey yaşayıp sağlıklı doğum yapan var mı aranızda
Bende de şu var. Kesin kız1 kere kusma veya mide bulantısı yaşamadım sadece mide ekşimesi ve yanması oluyor o da yeni başladı![]()
Bende kusmadım nerdeyse o yüzden kız hissediyorumBenden bir hafta geride olan arkadasimin hic bulantisi olmadi bebegi kiz hic kusmamis bile
kaç haftalık oldu sizin ne zaman belli olacakkkBende kusmadım nerdeyse o yüzden kız hissediyorum![]()
Ben hafif mide yanması/ekşimesi gibi bir his dışında öyle bulantı yaşamadım
Bende böyleyim.Ben hafif mide yanması/ekşimesi gibi bir his dışında öyle bulantı yaşamadım