Senin detaylı ne zaman canım belli mii?
Kız sorma baksana yetişemiyorum 8-10 mesaj toplu yazıyorum bileydik insnları daha önce dürterdik ya ahaha inşallah kalıcı oluur.
Bende park beşik konusunda sıfırım. Hiç bilmiyorum hangisi iyidir hangisi kötüdür.
İşte ben bunu dememek için hamile kaldığımda tartılmadım bile hahaha. Ama ete bayılan ben et yemek istemez oldum paso ver bana makarna hamur işi mantı her gün yiyeyim. Öyle bir iştahh.
Evet evet kesinlikle yediler. Onlar bizi yerken biz tüp bebek tedavisi görüyorduk haberleri yoktu. Ama sonradan söyleyince çok üzüldüler. Bebek için duygulanıp ağladılar sonra üzüntüden ağladılar. Biz size söylüyorduk arada yapın yapın diye meğer siz nelerle uğraşmışsınız diye hahaah. Dedik olsun oldu da bitti maşallaah allah sağlık versin bu saatten sonra :))
Valla ben bir liste buldum netten onu tamamlamaya çalışıyorum orda olanlardan gidiyorum anne sütü kaşığı falan bilmezdim yani ondan aldım.
Evet evet hatta gördüğüm bir influencer da yeni doğduğunda bile büyük boyunu alın emzik kısmını küçük büyük değiştirerek uzun zaman kullanırsınız diyordu. Bence çok mantıklı. Antikolik diye geçiyor bide bu biberon
Kız bi bu kadar da yerin altında var ahahah. Babaannesi sağolsun düğünümde de çeyiz sermeyi çok severdi. Geçen gün onlara gittik yine aynı koltuğun üstüne cocikime alışveriş yapmış bizim için sermiş. Yaa anne dedim senin bu çeyiz sevdan ne olacak. Kız bir tane oğlum vardı içimde kaldı bir de torunum için serdim demesene öyle diyor hahaah. Dedim canın ne istiyorsa onu yap