• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Benim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani 😂😂😂

Benim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani 😂😂😂
Yaaa ne güzel benimki bir gram bir şey almıyor hanımın hevesi kalmamış. Daha nişanlıyken senin bebeğin olsun neler neler örerim neler yapicam diyordu 5 aylık hamileyim bırak bir mendil almayı bir ilmek bile ormedi ama gorumceme hamile kaldığımdan beri 9 tane kağıt ipten çanta ördü

Yaaa ne güzel benimki bir gram bir şey almıyor hanımın hevesi kalmamış. Daha nişanlıyken senin bebeğin olsun neler neler örerim neler yapicam diyordu 5 aylık hamileyim bırak bir mendil almayı bir ilmek bile ormedi ama gorumceme hamile kaldığımdan beri 9 tane kağıt ipten çanta ördü
Böyle olması da üzücü tabiki ama bebek doğunca sevmeye gelince torunum da torunum diye gerinirler. Orta yolu bulup ilgili olup parayı bize verseler biz istedigimizi alıp ele güne de babaannesi aldı desek ne güzel olur dimi. 😅😅

Böyle olması da üzücü tabiki ama bebek doğunca sevmeye gelince torunum da torunum diye gerinirler. Orta yolu bulup ilgili olup parayı bize verseler biz istedigimizi alıp ele güne de babaannesi aldı desek ne güzel olur dimi. 😅😅
Hahahaha dimii ona da razıyım vallahi hatta daha iyi olur🤣 ama yarın bir gün dediğin gibi en ilgili babaanne benim en çok ben seviyorum diye gezecek tecrubeyle sabit 🤣🤣

Ya yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusunda 🧿 eşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.

Ben 20 haftalık hamileyim daha bir kere aramadı (aramız 25 dkk) ve daha neler neler yazsam roman olur. Küs değiliz, sadece yapısı öyle, değişik cinste insanlar🤷‍♀️ yani derin dondurucudan soğuklar, kendi aralarında bile öyle😁 hatta bazen eşime sen evlatlık mısın diyorum onlarla alakan yok diyorum😂
neyse ben formülü buldum yıllar önce onlara karşı beklentiyi sıfıra indirdim artık gram takmıyorum, bakmayın böyle uzun uzun yazdığıma içimi dökesim gelmiş. Neyse burası bir derdim var kategorisine dönmesin şimdi 😂😂😂

Benim bebeğimeeee anneannesi yeterde artar inşallah🥰 Allah annelerimize saglikli uzun ömürler versin 🙏🏻
Kiz tek cocuk olunca daha kotu her seye oglu kossun istiyorlar ben paylasamadigini hissediyorum belli etmese de habire evden yanina cagiracak.bi sebep bulup deli ediyo beni bence arayip sormamasi cok daha iyi en azindan zararlari dokunmaz aman uzak olsunlar aradikca benim cinler tepeme cikiyor. Bana dogumda hediye alacaklarmis sozde ama cocuguma bir sey yapmadilar henuz bi de tek cocuk tek torun baktigin zaman odasini falan hep biz aldik zaten onlarin alacagi dogum hediyesi parasini coktan harcadik ama bunlar ucuza kapatmaya calisiyorlar ... Gecen pazardan 500 tlye iki tane hirka alip zahmet etmis cok lazimmis gibi bi de esime ayri bana ayri foto atip alkis bekliyo cok bi ise yaramis gibi 🤣🤣🤣

Ben yeni evlendiğimde de benim adet düzensizliğim olduğunu bildiği için kayinbabama demiş benim çocuğa bu toruna iyi bak bu senin ilk ve tek torunun olacak demişti...
Hahah bunlar niye böyle ya bende çocuk doğurdum hemen bir çocuk doğurdu ve benim ilk onun 4 numarası. Üstelik sezeryan ve çalışanda biri nasıl bir hırssa😅 şimdi hamileyim ya şey diyor ben çocukları çok seviyorum yaa yine olsa sevsem ajsjjd

Madem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectik

Back
X