- 17 Nisan 2019
- 3.463
- 4.075
- 133
Sen aralıkta doğuracaksın bu netAhahaaa benim 1 ocak görünüyor normal olursa araf dediğin budur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen aralıkta doğuracaksın bu netAhahaaa benim 1 ocak görünüyor normal olursa araf dediğin budur![]()
Yaaa ne güzel benimki bir gram bir şey almıyor hanımın hevesi kalmamış. Daha nişanlıyken senin bebeğin olsun neler neler örerim neler yapicam diyordu 5 aylık hamileyim bırak bir mendil almayı bir ilmek bile ormedi ama gorumceme hamile kaldığımdan beri 9 tane kağıt ipten çanta ördüBenim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani![]()
Böyle olması da üzücü tabiki ama bebek doğunca sevmeye gelince torunum da torunum diye gerinirler. Orta yolu bulup ilgili olup parayı bize verseler biz istedigimizi alıp ele güne de babaannesi aldı desek ne güzel olur dimi.Yaaa ne güzel benimki bir gram bir şey almıyor hanımın hevesi kalmamış. Daha nişanlıyken senin bebeğin olsun neler neler örerim neler yapicam diyordu 5 aylık hamileyim bırak bir mendil almayı bir ilmek bile ormedi ama gorumceme hamile kaldığımdan beri 9 tane kağıt ipten çanta ördü
Hahahaha dimii ona da razıyım vallahi hatta daha iyi olurBöyle olması da üzücü tabiki ama bebek doğunca sevmeye gelince torunum da torunum diye gerinirler. Orta yolu bulup ilgili olup parayı bize verseler biz istedigimizi alıp ele güne de babaannesi aldı desek ne güzel olur dimi.![]()
Çok heyecanlı çok heyecanlı hadi yaristiralim sjsbsnshsnElti deyince kendiminkinin hakkını yedirmem kötülükte bir numaradır ahsj
Amin hepimiz sağlıklı doğumlar yapalım ve sütümüz bol olsun inşallahAy canım inşallah ya sağolseninde inşallah bol olur, yeterki saglik olsun
![]()
Düğünümde beyaz uzun dantelli balık elbise giymişti bak başlangıç böyle aksjdjÇok heyecanlı çok heyecanlı hadi yaristiralim sjsbsnshsn
Hahahaahah günlerdir salya sümük ağlayan ben bu yoruma aşırı güldüm çok iyi geldi ahahahajajaÇok heyecanlı çok heyecanlı hadi yaristiralim sjsbsnshsn
Ben seninle yarışamam........Düğünümde beyaz uzun dantelli balık elbise giymişti bak başlangıç böyle aksjdj
Ayy o saçma duygusallık bende de var reklamlara bile ağlıyorum ve normalde soğukkanlı biriyimdirHahahaahah günlerdir salya sümük ağlayan ben bu yoruma aşırı güldüm çok iyi geldi ahahahajaja
İşte diyorum hakkını yedirmem sinsirellamınBen seninle yarışamam........![]()
Aaay dimi yaa dimiii ilk üç ay çocuğu ultrasonda görünce sıfır duyguydum şimdi en ufak kıpırtıya bile ağlıyorum oooffAyy o saçma duygusallık bende de var reklamlara bile ağlıyorum ve normalde soğukkanlı biriyimdir![]()
Ben yeni evlendiğimde de benim adet düzensizliğim olduğunu bildiği için kayinbabama demiş benim çocuğa bu toruna iyi bak bu senin ilk ve tek torunun olacak demişti...İşte diyorum hakkını yedirmem sinsirellamın![]()
Kiz tek cocuk olunca daha kotu her seye oglu kossun istiyorlar ben paylasamadigini hissediyorum belli etmese de habire evden yanina cagiracak.bi sebep bulup deli ediyo beni bence arayip sormamasi cok daha iyi en azindan zararlari dokunmaz aman uzak olsunlar aradikca benim cinler tepeme cikiyor. Bana dogumda hediye alacaklarmis sozde ama cocuguma bir sey yapmadilar henuz bi de tek cocuk tek torun baktigin zaman odasini falan hep biz aldik zaten onlarin alacagi dogum hediyesi parasini coktan harcadik ama bunlar ucuza kapatmaya calisiyorlar ... Gecen pazardan 500 tlye iki tane hirka alip zahmet etmis cok lazimmis gibi bi de esime ayri bana ayri foto atip alkis bekliyo cok bi ise yaramis gibiYa yazmadan edemicem Daydi maşallah ne kadar şanslısın kayınvalide konusundaeşin tek çocuk yanlış anlamadıysam belki ondan dicem ama belkide alakasi yok, bazı kayınvalideler o kadar iyi ki 5 tane gelini olsa bile hepsine bu inceliği gösterebiliyor.
Ben 20 haftalık hamileyim daha bir kere aramadı (aramız 25 dkk) ve daha neler neler yazsam roman olur. Küs değiliz, sadece yapısı öyle, değişik cinste insanlaryani derin dondurucudan soğuklar, kendi aralarında bile öyle
hatta bazen eşime sen evlatlık mısın diyorum onlarla alakan yok diyorum
neyse ben formülü buldum yıllar önce onlara karşı beklentiyi sıfıra indirdim artık gram takmıyorum, bakmayın böyle uzun uzun yazdığıma içimi dökesim gelmiş. Neyse burası bir derdim var kategorisine dönmesin şimdi
Benim bebeğimeeee anneannesi yeterde artar inşallahAllah annelerimize saglikli uzun ömürler versin
![]()
Hahah bunlar niye böyle ya bende çocuk doğurdum hemen bir çocuk doğurdu ve benim ilk onun 4 numarası. Üstelik sezeryan ve çalışanda biri nasıl bir hırssaBen yeni evlendiğimde de benim adet düzensizliğim olduğunu bildiği için kayinbabama demiş benim çocuğa bu toruna iyi bak bu senin ilk ve tek torunun olacak demişti...
Madem illa alacak ya seni de gotursun sen begen ya da sorsun neye ihtiyacin var nasil bir sey istersin ona gore alsin ya da en kotu begendigin seyin parasini versin sen al niye koca koca insanlar bunlari akil edemiyor anlamiyorum sanki o yollardan biz gectikBenim kaynanamda sürekli almak istiyor ama ben istemedim ne bilim ilk çocuğum herseyini ben alayım istiyorum . Bir gün TLF açtı bana kızım Bebek mağazasının onundeyim bir kaç parça bir şey Alacam dedi bende yok anne gönlün olsun diye birtane battaniye al yeterli şimdilik dedim sonra 10 gün sonra bir geldi eli kolu dolu bir sürü şey almış kat tane battaniye önlük çorap ağız mendili hastane çıkışı alt açma seti filan ama istemedim kızdım ben sonuçta benim ilk çocuğum benim beğendiklerini olması lazım diye düşünüyorum bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama böyle yani![]()