• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Kızlar belki saçma bir soru olacak ama ben az önce 10 kg alisveris poşeti taşıdım 4 poşet, 15 dkk yurudum ellerim koptu umarım bebegim bunun bir zararını görmez. Ne diyosunuz? Normalde yapmadigim birşey ama taşırım ben diyip kendimi güvendim

Selam güzel anneler nasılsınız? Kızlar ben görev gereği doğuda yaşıyorum burda özel hastane iki tane ama özel demeye bin şahit ister kapısı hep tıka basa foku ilk günden beri özele gidiyordum ama ger gidişimde doktor suyu iyi kalp atıyor deyi on saniye sürmüyordu muayenem kalabalık diye sanırım neyse devlete randevu da bulamıyordum hayta geçen gün arkadaşım rahim ağzı uzunluğun kaç deyince bilmiyorum dedim nasıl olur doktorun ölçmesi söylemesi gerekir dedi benim her muayenede bakıyor dedi neyse bende evham yaptım hatta buruşsa yazdım sanırım neyse heyet raporu için geçen cuma devlete gittim ilk kez o kadar ilgilendiler ki şok oldum ben söylemeden bebeğimin herşeyine baktı rahim agzını ölçtü baya muayene etti hatta cinyiseti tekrar sordum göremiyorum deyip uğraştı baya sonra ne dediler dedi bende 13 haftada kıza benziyor demişti dedim tam göremedim ama kız gibi dedi baya ilgilendi bende karar verdim bundan sonra devlete gidecem daha ilgili geldi bana çok hoşuma gitti hatta doktorda hamişti 🥰 bu da bebişimin o günkü fotosu foto veremiyoruz istersen ekrandan çekin dedi eşimde çekti maşallah baya büyümüştü ❤️ Birde aranızda kamu personeli olup heyet raporu alan yada alacak olan varmı ben almaya çalışıyorum sebebi çalıştığım okul evime bir saat uzaklıkta bir köyde ve yolları berbat virajlı birde daha önce düşüklerim olmuştu buna istinaden bu sene çalışmayı düşünmüyorum doğuma kadar eğer heyet raporum olurda doktor vereceğiz dedi de bakalım doğumdan sonra da raporlarla seneyi kapatırım büyük ihtimalle
Bu iyi doktora denk gelmek o kadar şans işi ki. Ben de özele gidip sürekli niye geliyorsun gibi bi muameleyle karlaşmıştım. Çok tuhaflar gerçekten. Bi de ben de öğretmenim lisede ve gerçekten hiç çalışasım yok ama niyetimi kalbimi de bozmak istemiyorum. Heyet raporu nasıl alınıyormuş size yol gösterdiler mi

Kızlar belki saçma bir soru olacak ama ben az önce 10 kg alisveris poşeti taşıdım 4 poşet, 15 dkk yurudum ellerim koptu umarım bebegim bunun bir zararını görmez. Ne diyosunuz? Normalde yapmadigim birşey ama taşırım ben diyip kendimi güvendim
+
Akşama mantı günü ya ondan yaptım dermişim🤣 kalori yaktım.
Şaka şaka cidden bilginize ihtiyacim var

Kuzum 12-14 arası serbest diye biliyorum.Bende taşıyorum genelde bir sıkıntı yasamadim

Canımm 5 dakka taşıdıktan sonra o 4 poşet yerinde ağırlaştı resmen🫣 ilk bi hafif geliyor yürüdükçe yere doğru çöküyorsun
Dinleniyorum şimdi sağol🙏🏻
Çok üst üste kendine yüklenme , bende de var ya birden nefes darlığı başladı mesela hem yürüyüp hem telefonla konuşamıyorum artık o ozelligimi kaybettim 😁

Artık yapma ama dün gece bir doktorun videosuna denk geldim maks 20 kilo taşınması sıkıntı ama mümkün olduğunca tasimasin hamileler ağırlık diyor . İnşallah bir şey olmaz kötü düşünme ağrı veya kanama olmadığı sürece korkma

Gunde toplasan 2 saat 15 kg oglumu tasiyorum birsey olmaz canim Allah'in izniyle
Endise etme🌼

Artık yapma ama dün gece bir doktorun videosuna denk geldim maks 20 kilo taşınması sıkıntı ama mümkün olduğunca tasimasin hamileler ağırlık diyor . İnşallah bir şey olmaz kötü düşünme ağrı veya kanama olmadığı sürece korkma
Oglumda hamileyken doguma kadar ne posetler tasidim evim de yokusta
Hele pazar alisverisini pazar arabasindan alip 3 4 kat yukari cikariyordum araba da dahil elimde posetler ve araba😀
Yarim saat uzaniyordum icerden tik tik vuruyordu iyiyim diye
Kalkip yemek yapiyordum😁
Trabzonda nineler sirtlarinda odun tasiyorlarmis biz fazla nazliyiz😁
Bir agirligi aniden kaldirmamak lazim sadece

Tamam canım haklısın sonuçta herkesin hamileliği farklı geçiyor az canımızın kiymetini bilelim🌸

kızlar hepinize selamlar benim 4-5 gündür sol bacağımla vajinamın birleştiği yerde çok acı oluyoio çatı ağrısı mı ne galiba bağlar esniyomuş herhalde bugün dr kontrolüm vardı dr a sordum dr um bebek büyüdüğü için normal dedi ama yürürken ayağa kalkınca biraz iş yapıvnca çok canım yanıyo sadece sol taraf yaşamış yada yaşayan varmı aramızda

Yaa kucak mı istiyor bebiton☺️ 15 kg da ağır değil mi ya, ah şu analıkk🥲
Tamam içim biraz rahatladı yorumlarınızdan sonra🫶🏻
Evet oyle bi bakiyor ki yavru dana gibi😄 kiyamiyorum aliyorum kucagima🥲
Ogluma hamileyken de canimin kiymetini bilmiyordum valla ilk 3 ay mide bulantisindan birsey yapamadim ama sonra rambo gibiydim😄
Inan (Allah korusun) birsey olacaksa bir caydanlik bile kaldirsan olur
Icini ferah tut agrin sancin olmadikca rahat ol
Benim doktorum hep der hamilesin baska birsey degil, normal hayata devam diye
Sadece yerden birsey alirken aniden kaldirma karnina yuklenip de
Mesela ben 10kgluk su bidonunu kaldirirken zorlaniyorum bazen ama dikkat etmek lazim tabi
Nefes nefese kaldiginda dur bir yerde dinlen nefesin duzene binsin oyle devam et
Hareket etmek cok iyi geliyor cidden

Evet oyle bi bakiyor ki yavru dana gibi😄 kiyamiyorum aliyorum kucagima🥲
Ogluma hamileyken de canimin kiymetini bilmiyordum valla ilk 3 ay mide bulantisindan birsey yapamadim ama sonra rambo gibiydim😄
Inan (Allah korusun) birsey olacaksa bir caydanlik bile kaldirsan olur
Icini ferah tut agrin sancin olmadikca rahat ol
Benim doktorum hep der hamilesin baska birsey degil, normal hayata devam diye
Sadece yerden birsey alirken aniden kaldirma karnina yuklenip de
Mesela ben 10kgluk su bidonunu kaldirirken zorlaniyorum bazen ama dikkat etmek lazim tabi
Nefes nefese kaldiginda dur bir yerde dinlen nefesin duzene binsin oyle devam et
Hareket etmek cok iyi geliyor cidden
Ne güzel yazmışsın doğru normal hayata devam🤗 aslında çok hareketli bir hayatım yok belki de o yüzden tedirginlik oluyor bende :) ama detaylı ultrason sonrası yürüyüşlere başlıcam dediğin gibi hareket iyi olur hem doğumu kolaylaştırır diyorlar

kızlar hepinize selamlar benim 4-5 gündür sol bacağımla vajinamın birleştiği yerde çok acı oluyoio çatı ağrısı mı ne galiba bağlar esniyomuş herhalde bugün dr kontrolüm vardı dr a sordum dr um bebek büyüdüğü için normal dedi ama yürürken ayağa kalkınca biraz iş yapıvnca çok canım yanıyo sadece sol taraf yaşamış yada yaşayan varmı aramızda
İlk haftalarda yaşadım ben ya ama sonra kendiliğinden geçti doktor da normal demiş

Back
X