• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Benim doktor erkek dedi hatta parti bile yaptık ama içimde bir kurt vardı nedense burada da görünce ve geçen gün bir arkadasim yazmış gittigi doktor da epey unlu ve isinde cok iyi o bile 5 ay boyunca erkek demis durmus 6 ay sonunda kiz cikmis 🥲🥲🥲 detayliyi bir bekleyeyim en iyisi dedim çünkü doktorum bana hiç göstermedi erkek dedi geçti. Perinatoloğa gidince ilk önce organını gösterin bana diyeceğim 🤣🤣
Evet ilk önce organı göstermesi lazm yoksa inanmayalm 😆 iki çizgi gördük iki kere kız dedi bakalm neler olacak

Kızlar kızlaaar yarın 21+0 gireceğim ve su an bildiğiniz bebeğimi gördüm çok güzeldi hala ağlıyorum 🥹🥹 elim karnimda otururken elimde çok güçlü bir itme hissettim sağ tarafımda kıpır kıpır oynadı çok güzeldi, darısı en kısa sürede size olsun 😍😍😍
Yaaa maşallah😍 daha geçen konuşmuştuk ne güzel kendini hissettirdi🤗

Bugün tam 21 bitti. Bebiş geçen hafta 344 gram çıktı, ben 8 kilo aldım🥲 oldum olası zayıf olduğum için garip geliyor bana. Etraftan hep yüzün dolmuş çok güzel olmuşsun diye olumlu yorum alıyorum ama daha doğuma çok var, asıl kilo alma zamanları gelmedi😬

Kimse bu konuda yorum yapmasın istiyorum olumlu ya da olumsuz. Bugün aceleyle ev şortumu giyerken poposu kocaman yırtılmış asla farketmemişim. Eşim sarılırken elini bi attı bu nee diye, arka taraf açıkta😅 kahkahalarla güldü ve koca g.tlü seni dedi. Bi zoruma gitti, hüngür hüngür ağladım adam da şok😭 böyle saçma sapan şeylere bazen bi anda çok ağlıyorum, sonradan kendime ben de şaşıyorum. Dramaya bak altı üstü s bedenden m’ye geçtik sanki ağır yaşamlar çekiyoruz😬
Yaa çok tatlısın sağlıkla alalımda bebişleri kimseyi dinleme

Valla benim de 18+3 6-7 aylık gibi. Koca yaz elbiselerle idare ettik de kışın iyice büyüyeceği zaman ne yapacağız bilmiyorum 😅 sweatshirtlerim normalde de ovirsize ama hamile pantolonu alıcaz artık 2-3 tane. Beni en çok korkutan kışın işte giymeye ayakkabı. Ugg tazz ile tüm kışı geçirmeyi düşünüyorum 😅😅😅

Back
X