Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım geçen hafta grip oldum bende ıhlamur zencefil bal nane limon ile toparladım. Parol 2 gece yatmadan önce aldım. Bide deniz suyu kullandım burnum için de. Balgam öksürük hala tam geçmedi. Umarım biran önce toparlarsınHanımlar günaydınsoğuklar başladı hastalığı kaptım doktorum parol yazdı fakat kullanmadım daha aranızda kullanan var mı burun akıntısı yaşıyorum başım çatlıyor
![]()
ben hamıleyken paylasmadım ha dedım oglum kırkı cıksın cıktı cok guzeldı paylasamadım 6 ay olsun dedım bı guncuk hıkaye paylastım ay sacı uzundu bı de topluydu buyuk gosterıyormus dıye bı yorum attılar dusmanmısınız mubarekler. ınanan olur sacma bulan olur ama cıdden hastalandı cocugum. ben bebekte gereksız buluyorum mutlu aıle tablolarında da .. cekemeyen mutlak olur... napcaklar senın maymun gıbı cocugunu dıyen de cok olur. ama rıske atmaya gerek gormuyorum :) doguma zıyarete gelen bıle tombak mısın sen sısko musun sen az daha buyusen okula mı gıtcektın sen.. (cocuk da 3800 goren de 6 falan sancak ) eee masallah nerde yok... agzı yamulur cunku :)Bende paylasmaya cok korktum nazar kaynakli paylasmadigim halde malesef suan riskli gruptayim sadece bi tane esimle post olarak atmistim ani kalsin diye sonra da dedim zaten dogana kadar bidaha atmam biriksin dogduktan sonra atarim diye esim de korkuyor cunku nazardan. Bi ara yine bi kendimi atmsitim hemen kem gozluler dolustu iste aa hic kilo almamissin falan demeye dedim nazar edecekler masallah da demiyorlar hemen geri sildim
Başka gözler başka cihazlar kesinlikle iyi oluyor güzel sonuçlar gelecek inşallahBen 20 de gittim o zaman da olumsuz bulgu vardi ama gittigim doktor amniyosentez onermedi keske o zamandan yaptirsaydim da simdiye sonuc ciksaydi ona kalsa 28.haftada tekrar bakacakti ama sonra 2 doktora daha gittim biri amniyosentezi onerip yapan kisi digeri de iyi yapmissiniz o kesin sonuc verir dedi
Bende nane limon bal yapayım diyorum o zaman içeyim parolu inşallah bir an önce toparlarızGeçmiş olsun canım geçen hafta grip oldum bende ıhlamur zencefil bal nane limon ile toparladım. Parol 2 gece yatmadan önce aldım. Bide deniz suyu kullandım burnum için de. Balgam öksürük hala tam geçmedi. Umarım biran önce toparlarsın![]()
Ay bende öyleyim sorulmadan direk kendim kimseye soyleyemiyorumYok ben de paylaşamadım henüz ama nazardan değil amniyosentez falan filan sonuçları bekliyordum. İş yeri değişikliği yaptım bide onlarda henüz bilmiyor hamile pantolonu üstüne bol gömlek giyiyordum hiç anlamadılar bende söyleyemedim hem yeni ortam hem de birden sorulmadan söylemeye utandım öyle gizemli gizemli takılıyorum![]()
Benim esimle paylastigim fotoyu da 4 kisi birbirine gondermis kim bilir dmden kim kime atip ne dedikodu yapti kuduruklar ordusu
Kız siz bu verilere nerden uğraşıyorsunuu kaç kişi paylaştığını nerden görüyoruz ahahahaGeçen sene tatilde eşimle aynada çekindiğimiz bi fotoğrafımız vardı , elini farketmeden karnımda tutmuşum 4 kişi de o fotoğrafı birbirine göndermiş, hamile midir değil midir diye konuşulduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam meselaHerkes bi fesat ben anlamıyorum
![]()
Tam olarak sağdaki okun yanında mesela bu fotoğrafımı da üç kişi göndermiş birbirine , hasetuslarKız siz bu verilere nerden uğraşıyorsunuu kaç kişi paylaştığını nerden görüyoruz ahahaha
Evet kuzum ya keşkeee. Gönderide böyle oluyor sanırım da hikayede nasıl anlıyorsunuuzzTam olarak sağdaki okun yanında mesela bu fotoğrafımı da üç kişi göndermiş birbirine , hasetuslarSanırım burda instagram hesabı , wp grubu falan kurmak yasak ama keşke takipleşebilseydiik :)
Bilerek ayarlamadim nerden kapandigini da bilmiyorum tesadufen gorunce fark ettikKız siz bu verilere nerden uğraşıyorsunuu kaç kişi paylaştığını nerden görüyoruz ahahaha
Ay nasıl nasıl nerden görüyorsunu işte hahahahBilerek ayarlamadim nerden kapandigini da bilmiyorum tesadufen gorunce fark ettik![]()
Benim hikayelerde farklı hain yöntemlerim var ama burda uzun olur hahahahEvet kuzum ya keşkeee. Gönderide böyle oluyor sanırım da hikayede nasıl anlıyorsunuuzz
Çok şükür , gözünüz aydınn :) 35 cm miiii , 21 cm çıktı benim bebem detaylıda 20+6ydık yanlış yazmış olabilir misiniz yoksa koca bir maşallaaaah yazıcam 35 cm'e :))Herkese merhaba. Bugun 21+2 de detayli ultrasona girdim, sukurler olsun bir terslik gorulmedi. Tek tarafli notch'um da duzelmis coraspine gerek kalmamis. Boyu 35cm kilosu 412g olmus minigim. Plesenta icinde anterior sag dedi herhalde bir problem yaratmaz diye dusunuyorum. Enlemesine uzaniyor kollarida acmis. Yuzunu gorelim diye durtunce tekmelemeye basladi minik oglan![]()
Kendi profiline geldin attigin fotoya tikladin ya altinda begeni yorum kismi var iste o yorum baloncugunun yaninda da ucgen bi isaret var eger orda 3-5 herhangi bi sayi cikiyorsa o kadar sayida kisi birbirine yollamis oluyor dmdenAy nasıl nasıl nerden görüyorsunu işte hahahah