• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    142
Ben de dün başladım ölçüm yapmaya sabah aynı şekilde 4 tane çubuk harcadım işi çözene kadar 😬😬😄 14 gün ölçücem inşallah sonrasında gerek kalmaz
Hahah ya insanın eli alışmıyor sonra da acaba doğru ölçtüm mü diye düşünüyorum neyse çok alışmamıza gerek kalmaz inşallah. Nasıl çıkıyor dün ve bugün ve diyet yapıyor musun

Hahah ya insanın eli alışmıyor sonra da acaba doğru ölçtüm mü diye düşünüyorum neyse çok alışmamıza gerek kalmaz inşallah. Nasıl çıkıyor dün ve bugün ve diyet yapıyor musun
Evet diyet verdi uyuyo gibiyim açlıklar hep 90larda tokluklar baya değilken ama çoğu 140tan aşağı çıktı senin nasıl?

Evet diyet verdi uyuyo gibiyim açlıklar hep 90larda tokluklar baya değilken ama çoğu 140tan aşağı çıktı senin nasıl?
Ben bugün ilk defa ölçtüm tüm gün hepsi normaldi şükür bakalım 2-3 gün daha yapıp doktora atacağım

Evet kızlar kimler neler yapıyor herkes güncellesin kedinii 🥳

Ben bebek alışverişinin büyük bir kısmını bitirdim park beşik gardrop şifonyer ve bebek arabası kaldı. Diğer ıvır zıvırlar bitti şükür 😍 bebek arabası için de kasımı bekliyorum.

16 sında da randevum var şeker yüklemesi yaptıracağım ailede diyabet olduğu için ☺️
Bende bebek alışverişini bitirdim. Şuan aventin sterilazatör ve mama ısıtıcısına bakıyorum kullanışlı mı diye. Başka da eksik kalmadı şükür. Haftaya bende şeker yüklemesi yaptıracağım.

Bende bebek alışverişini bitirdim. Şuan aventin sterilazatör ve mama ısıtıcısına bakıyorum kullanışlı mı diye. Başka da eksik kalmadı şükür. Haftaya bende şeker yüklemesi yaptıracağım.
Ayyy ne güzel ben niye bu kadar işe güce daldım da hiçbir şey almadım en sonunda yine internetten sipariş vericem herhalde 😂 güle güle kullansın bebişler

Back
X