• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    143
Anladım canım acaba ocak zamı vs olacak mı o kısmıda merak ediyorum bizi kapsar mı
Ocak zammi oluyor canim ben ekole sordum oglumda ocakta dogmustu 32.haftadan sonra ucreti odeyip fiyati sabitleyebiliyoruz
Cana gidiyorsan sor oyle bir uygulama var mi diye
Zamla bi 10 bin fark oluyor en az cunku

Kızlar şeker yükleme yaptıranların nasıl geçti kaç saat sürüyor hastanede işlem? Bir de fiyatı ne oluyor gidenlerden söyleyebilecek olan var mı? Burayı düzenli takip ediyordum ancak bebeğimin dişi çıkmaya başladı sabaha kadar uyumuyor bir de taşınma işlerim var birkaç haftadır takip edemedim

Kışın elbise şeklindeki gecelikle acaba üşüme olur mu? Yine içine bir şey giyme ihtiyacı duyabilirim ben. Lohusa takımlarının çoğu da ince penyeden, kışlık ürün pek göremedim bakarken.
Lohusalıkta ben çok sıcaklamıştım evde de üstüme giydiklerimi sürekli çıkarmak istiyordum bence kalın şeyler yerine bu tarz daha ince olanlar iyi oluyor üşürseniz de genelde lohusa yelek giyer diyip zorla giydiriyorlar zaten😂

Kızlar şeker yükleme yaptıranların nasıl geçti kaç saat sürüyor hastanede işlem? Bir de fiyatı ne oluyor gidenlerden söyleyebilecek olan var mı? Burayı düzenli takip ediyordum ancak bebeğimin dişi çıkmaya başladı sabaha kadar uyumuyor bir de taşınma işlerim var birkaç haftadır takip edemedim
Dün yaptırdım Acıbadem’de 1060₺ verdim . Açlık şekeri için başlamadan bi kan alınıyor, içecek içilip 1 saat bekledikten sonra bi kan daha , 2saat bekledikten sonra bi kan daha . 08.30da girdim 11.30 gibi çıktım hastaneden . Sonuçlar da 2 civarı çıktı

Back
X