• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    148
Hangi doktora canım ya kendi gittiğim doktora gitmiyorum işte Sadık hocaya da haftaiçi gidemiyorum işlerim acayip yoğun haftasonu da sadece sabah 8,40 randevusu boşmuş. Sabahın kör vakti gitmek istemedim. O yüzden danışabileceğim bir doktorum yok şuan malesef. Ama yarın sabah geçmezse gideceğim mecburen. Daha önce de yazmıştım buraya neyi normalleştireceğimi bilemedğim için yazdım size de gerçekten sıkıntılı bişeyse ancak öyle izin alıp gideceğim.
Dedigim gibi gecmeyen bir durumsa git yarin canim
Ama dinlenince azaliyorsa ve diniyorsa panikleme derim
Sabahtan 1 saat gec gitsen ise durumunu bildirip
Sadik hocanin kapisina tiklatip hocam randevu bulamadim size baslamak istiyordum fakat boyle bi durum yasiyorum sira alsam bakar misiniz diye rica etsen eminim geri cevirmez
Gecen ben kimligimi unutmusum evde
Sekreter edevletten girip nufus bilmemneyimi gostermemj soyledi
O an sifremi hatirlayamadim
Hocanin kapisini tiklattim oda sekreteri aradi ve sorunsuz sekilde muayenemi oldum
Bence bosverme gecmiyorsa sabah bi ugra

Kizlar bebeginize koyacaginiz ismin Kur'an'da gecmesine dikkat ediyor musunuz?
Ben isim dusunurken gecen bi arkadas dedi ki istedigin isim gecmiyorsa ikinci bi isim bul hoca kulagina okusun ama kimligine yazdirman gerekmiyor dedi
Bilemedim🫢

Ben isim dusunurken gecen bi arkadas dedi ki istedigin isim gecmiyorsa ikinci bi isim bul hoca kulagina okusun ama kimligine yazdirman gerekmiyor dedi
Bilemedim🫢
Göbek adı mantığıyla yapılıyor kızımda yapmıştım bir isim daha bunada yaparım ama kimseye söylemeyin demişti hoca adına yapılan kötü şeylere karşı korumak içinmiş😅

Göbek adı mantığıyla yapılıyor kızımda yapmıştım bir isim daha bunada yaparım ama kimseye söylemeyin demişti hoca adına yapılan kötü şeylere karşı korumak içinmiş😅
Ya her sitede birsey yaziyor tam net nerden ogrenebiliriz acaba gecen isimleri🙃

Dedigim gibi gecmeyen bir durumsa git yarin canim
Ama dinlenince azaliyorsa ve diniyorsa panikleme derim
Sabahtan 1 saat gec gitsen ise durumunu bildirip
Sadik hocanin kapisina tiklatip hocam randevu bulamadim size baslamak istiyordum fakat boyle bi durum yasiyorum sira alsam bakar misiniz diye rica etsen eminim geri cevirmez
Gecen ben kimligimi unutmusum evde
Sekreter edevletten girip nufus bilmemneyimi gostermemj soyledi
O an sifremi hatirlayamadim
Hocanin kapisini tiklattim oda sekreteri aradi ve sorunsuz sekilde muayenemi oldum
Bence bosverme gecmiyorsa sabah bi ugra
Ağrı belime de vurunca Dayanamadım acile gittim regl sancısı gibi ağırdı çünkü çok şükür sıkıntı yok kasık ağrım için nst idrar tahlil felan yaptı magnezyum içmeyi aksatma dedi normalmiş herşey çok şükür

Kızlar şeker yüklemesinde ilki yüksek çıkıp ikinciyi yaptıran var mı 😭 benim ilki çok yüksek çıktı çok moralim bozuk neredeyse hiç tatlı yememe rağmen bu kadar yüksek çıkması moralimi çok bozdu ailemde hep şeker hastası var doktorda ikinci testi yapacakmış bir şeyler duymaya ihtiyacım var moralim sıfır 😞

Merhaba beni de listeye ekleyebilir misiniz 🌞
Yaş 31
İlk çocuk
Sat 12 haziran
Kese 7+0
Kalp atışı 7+0
Cinsiyet 2 kız 1 erkek üçüz gebeyim
Tahmini doğum 28 ocak diyebiliriz
Üçüz gebelik olduğu için erken doğum olabileceğinden hem ocak hem şubat grubuna girdim 😊
İsimler henüz belli değil 🌹
aegamze aegamze

Son düzenleme:
Ağrı belime de vurunca Dayanamadım acile gittim regl sancısı gibi ağırdı çünkü çok şükür sıkıntı yok kasık ağrım için nst idrar tahlil felan yaptı magnezyum içmeyi aksatma dedi normalmiş herşey çok şükür
Ay cok sukur iyi bari canim ya
Enfeksiyon da sanci yapar dogru
Ayaklarini sicak tutmaya calis

Eşine de okutabilirsin abdest alacak kulağına ezan okuyup senin adım şu şu şu diyecek bu kadar. Hocaya gerek yok bence😅
Ay ne bileyim esim yapabilir mi bilemedim ezan okumak da bi marifet sonucta 😃
Yalniz bu isim konusu cok tuhaf ya
Bakiyorum arastiriyorum her sayfa baska isim soyluyor misal birinde irem yaziyor digerinde irem yasaklanan isimlerden sahte cennet demekmis falan
Kafam karisti valla 😒

Kızlar merhaba gruba yeni girdim, 17+5 üçüz gebeyim. Bebeklerimin kalplerinde ultrasonda parlaklık görüldü, başka herhangi bir bulgu yok, doktor amniyosentez yapılabilir dedi ama üç kez iğneyle girilmesi gerekiyor hepsi farklı kesede olduğundan. Bu yüzden işlem riski katlanarak artıyor 😔 hiç bu tarz bir durum yaşayan oldu mu aranızda ne yapacağımı bilmiyorum 🥺 üçüz gebelikte hiçbir tarama testi de yapılamıyor çok stres olmuş durumdayım günlerdir. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz 🌹

Bilemedim🫢
Özellikle geçmemesine dikkat eden var mı 😂🫶🏻 Öz Türkçe isim koyacağız 💘

Hamilelikte kim ne dese acaba mi diye dusunuyoruz ya hormonlar cok degisik seyler cidden🤣 benimde adim ozturkce
Anneme bahsettim degisik bakti suratima sdfgjk🤣
Anneler neneler dedeler kaynanalar dayılar teyzeler öte dursunlar😂🫶🏻 siz de annenizin bakmadığı tarafta oturuverin ne olcek. Bizim iki taraf da aşırı anlayışlı olduğu için isim öneren filan yok. Sağlıklı olsun da yeterli diyorlar 🫶🏻😂❤️

Anneler neneler dedeler kaynanalar dayılar teyzeler öte dursunlar😂🫶🏻 siz de annenizin bakmadığı tarafta oturuverin ne olcek. Bizim iki taraf da aşırı anlayışlı olduğu için isim öneren filan yok. Sağlıklı olsun da yeterli diyorlar 🫶🏻😂❤️
Bizde de isim oneren yok😀 iki isim olup birini kimlige yazdirma olayini soyleyince kadin sasirdi anlam veremedi haliyle, ilk defa duydugu icin 😀

Kızlar merhaba gruba yeni girdim, 17+5 üçüz gebeyim. Bebeklerimin kalplerinde ultrasonda parlaklık görüldü, başka herhangi bir bulgu yok, doktor amniyosentez yapılabilir dedi ama üç kez iğneyle girilmesi gerekiyor hepsi farklı kesede olduğundan. Bu yüzden işlem riski katlanarak artıyor 😔 hiç bu tarz bir durum yaşayan oldu mu aranızda ne yapacağımı bilmiyorum 🥺 üçüz gebelikte hiçbir tarama testi de yapılamıyor çok stres olmuş durumdayım günlerdir. İnşallah hepimiz bebeklerimize sağlıcakla kavuşuruz 🌹

Canım benim detaylı ultrasonumda da kalbinde ufak bir parlaklık çıktı ama başka hiç bir bulgu olmadığı ve herşeyi normal olduğu için zamanla geçeceğini öngördü sadece takip edilsin ama bundan bişey çıkmaz dedi. Kalple ilgili ailede genetik bir problem varsa fetal eko yaptırabilirsin dedi yaptırmadım da.

Back
X