• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi bu kizce hic bana benzemiyor esimle oglumun karisimi catik kasli biri kendisi 🫠🤓
Gecen ay umutluydum ama artik surati falan belli ve zerre bana benzemiyor
Doktor benzetememissin kendine dedi
Bende denemem bir daha dedim 🙃🙃😅

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi bu kizce hic bana benzemiyor esimle oglumun karisimi catik kasli biri kendisi 🫠🤓
Gecen ay umutluydum ama artik surati falan belli ve zerre bana benzemiyor
Doktor benzetememissin kendine dedi
Bende denemem bir daha dedim 🙃🙃
Saglikla gelsinn :') bende de ilk verdikleri fotoda daha cok bana benziyordu 20.haftada ama 24.haftada verilende daha cok babaya benziyor gibi neyse olsun onemli degil kime benzedigi huyu bana ceksin🤣

Ya kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor

Saglikla gelsinn :') bende de ilk verdikleri fotoda daha cok bana benziyordu 20.haftada ama 24.haftada verilende daha cok babaya benziyor gibi neyse olsun onemli degil kime benzedigi huyu bana ceksin🤣
Oglumda usg goruntusunde babasina benziyordu dogdugunda beni de andiriyordu sonra 2 3 aylikken kimseye benzemiyordu cirkindi😆 sonra full babaya benzedi😀 saglikla gelsinler🧿🙏

Ya kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor
Hangi sehre tasindin ki

Bende yaptırdım canım bugün seninde gözün aydın değerlerin güzel çıkmış.
Benimde açlık 85
1. Saat 142
2. Saat 115 çıktı şükür atlattık normal değerlerimiz.
Ama parmak uçlarım çok acıyor 3 kere delindi yani bende parmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bir de tetanoz 2. dozunu oldum sol koldan gazi gibi yatıyorum bugün.
Aynen canım şükür atlattık. Aa benim damardan alıp baktılaar. Bende aynı gün yani 16 sında tetenoz 2. Doz oldum iyi ama ya hafif sancısı var yani geçti gibii

Aynen canım şükür atlattık. Aa benim damardan alıp baktılaar. Bende aynı gün yani 16 sında tetenoz 2. Doz oldum iyi ama ya hafif sancısı var yani geçti gibii
Ben de pazartesi 2. Doz olacağım 1.de hiçbir şey olmamıştı gerçi böbrek ağrısından acillik olmuştum tam o gün o yüzden hissetmemiş de olabilirim 😂

Kızlar biz bugün kıyafetlerimizi yıkadık. Bayağı yerleştirdik eşyalarımızı. Bebek odası yapmadığımız için yatak odasını düzenledik. Makyaj masamı oturma odasına götürdük. Onun yerine ikea alt açma ve Lina’nın şifonyerini koyduk. Fena olmadı gibi.

Eklentiler

• 65C81B4C-6659-46AC-B36B-E8DCA390A575.webp
    65C81B4C-6659-46AC-B36B-E8DCA390A575.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 72
  • 0969BE4F-95E0-4298-8BBD-EB4B5C9F6B49.webp
    0969BE4F-95E0-4298-8BBD-EB4B5C9F6B49.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_8296.webp
    IMG_8296.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG_8292.webp
    IMG_8292.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar biz bugün kıyafetlerimizi yıkadık. Bayağı yerleştirdik eşyalarımızı. Bebek odası yapmadığımız için yatak odasını düzenledik. Makyaj masamı oturma odasına götürdük. Onun yerine ikea alt açma ve Lina’nın şifonyerini koyduk. Fena olmadı gibi.
Ayy güle güle giydir canım hepsini derli toplu gözüküyor her şey🥰 darısı başıma 😂

Ayy güle güle giydir canım hepsini derli toplu gözüküyor her şey🥰 darısı başıma 😂
Var daha vaktimiz çok canım sende yaparsın. Haftaya da yatağını düzenleriz dedik. 32-33 gibi hastane çantamı yapayım diyordum ama bu gidişle onu da hallederim. Böyle eksikleri daha net görüyor insan. Torbaların içinde bekleyince olmuyordu.

Benim ilk 3 ay midem cok kotuydu kilo vermistim 68dim 64e dusmustum simdi 74um nerdeyse:/
Istahta sorun yok ama bence yemek miktariyla alakali degil bu bogaz yanma olayi
Bugun doktor kontrolum vardi mide yanmasini soyledim ama birsey demedi normal dedi
Kilosu da 1100gr dedi 4 hafta sonra kontrol dedi 2 hafta icinde de seker yuklemesi onerdi
Kaç haftalık? Bana 690 Gr dedi 24 haftalık. Benimde 4 ay. O süreçte kilo verdim zaten. Sonra iştahsızlık devam etti. Açılması gereken zamanda pek açıldığı söylenemez. 1 tabak yemekle doyuyorum ekmeksiz vs. Ama 2 saate bi daha açıkıyorum hiç yememişim gibi. Yine de 1 tabaktan fazla yiyemiyorum doyduğumu hissediyorum. Önceki beslenme düzeninden çok farksız olduğu için kilo da almıyorum normalde su içsem yarar 🤷🏻‍♀️ bana da 28de kontrol dedi 4 hafta sonra

Ben oğlumdan önce mide yanması nedir bilmiyordum ama hamile kaldığımı öğrenmeden önce bile midem yanıyordu. 9 ay çekmiştim yine çekiyorum malesef

Var daha vaktimiz çok canım sende yaparsın. Haftaya da yatağını düzenleriz dedik. 32-33 gibi hastane çantamı yapayım diyordum ama bu gidişle onu da hallederim. Böyle eksikleri daha net görüyor insan. Torbaların içinde bekleyince olmuyordu.
Ya ailem şehir dışında annemle alışveriş yapmayı bekledim yakın zamanda inşallah gelecekler onlarla çoğu şeyi alırım ben de artık 🥰

Ben de pazartesi 2. Doz olacağım 1.de hiçbir şey olmamıştı gerçi böbrek ağrısından acillik olmuştum tam o gün o yüzden hissetmemiş de olabilirim 😂
Ay belki de kuzum ama çok şeyler okumuştum hiç okıduğum gibi olması şüküür
Benimde bu sefer sanki daha iyi gibi ilke kıyasla.
Evet evet larma değil sasece tetenoz ya ondan herhalde
Maşallah canım çok güzel olmuş ellerine sağlık derli toplu bence hepsi de güzel olmuşş. Korbell in arkasındaki raflı servis sahpasını nerden aldın ikeada da vardı trendyolda d gördüm ben. Link arabilir misin bende oda oda gezdirmek için istiyorum bunu
30. Hafta gibi hastane çantasını yavaştan yapın diyorlar zaten kuzucum
Kızlar bu bebişker ne zaman döner ya her gittiğimde makat geliş diyip duruyor doktor ne zaman dönecekler 😂
Kaç haftalık ki daha bunu söylemek için daha çok erken canım ya. Ben tam 25+0 da en son doktora gittim ban hiç pozisyonundan bahsetmedi mesela. Hep ben sorunca söylüyor. Bende özellikle soruyorum çünkü şiddetli hareketleri tam olarak bikini bölgemde hissediyorum tamamen. Tahmin ettiğim gibi hep ayakları orda

Kızlarrr anne bebek çantası konuşuldu mu burda hatırlayamadım. Alan var mı ne aldınız? Ben skiphop çantaları beğeniyorum ama sanki pahalı mı çevresinde kullanan var mı değer mi acaba

Kızlarrr anne bebek çantası konuşuldu mu burda hatırlayamadım. Alan var mı ne aldınız? Ben skiphop çantaları beğeniyorum ama sanki pahalı mı çevresinde kullanan var mı değer mi acaba
Ben ilays markasında beğendim bir tane onu alacak gibiyim. Ya esasen çok büyükler kullanışlı olmuyor içi boş kalıyor bebek arabasının altında duruyor öylece. Çok yüksek paralar ödeme derim fiyatını bilmiyorum bu arada🥰 bir arkadaşım gidip deri sırt çantası almıştı ve normal çanta gibi de takıp kullanıyordu o şekilde büyüttü resmen çok memnundu halâ yaptığım en mantıklı şey diyor🥲

Birkac kisi kilo verdigini istahsizligini falan yazmis ben de tam tersi arkadaslar ne bulursam yemek istiyorum canim habire biseyler cekiyo ama karbonhidrat ve seker yasaklandigi icin yiyip icebileceklerim cok kisitlandi o da tadimi kaciriyor off bi huzurlu hamilellik geciremedim saglikla bebisim gelse de beraber yiyip icip gezsek kafamiza gore

Back
X