• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Kizlar bugun doktor kontrolum vardi bu kizce hic bana benzemiyor esimle oglumun karisimi catik kasli biri kendisi 🫠🤓
Gecen ay umutluydum ama artik surati falan belli ve zerre bana benzemiyor
Doktor benzetememissin kendine dedi
Bende denemem bir daha dedim 🙃🙃😅

Kizlar bugun doktor kontrolum vardi bu kizce hic bana benzemiyor esimle oglumun karisimi catik kasli biri kendisi 🫠🤓
Gecen ay umutluydum ama artik surati falan belli ve zerre bana benzemiyor
Doktor benzetememissin kendine dedi
Bende denemem bir daha dedim 🙃🙃
Saglikla gelsinn :') bende de ilk verdikleri fotoda daha cok bana benziyordu 20.haftada ama 24.haftada verilende daha cok babaya benziyor gibi neyse olsun onemli degil kime benzedigi huyu bana ceksin🤣

Ya kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor

Saglikla gelsinn :') bende de ilk verdikleri fotoda daha cok bana benziyordu 20.haftada ama 24.haftada verilende daha cok babaya benziyor gibi neyse olsun onemli degil kime benzedigi huyu bana ceksin🤣
Oglumda usg goruntusunde babasina benziyordu dogdugunda beni de andiriyordu sonra 2 3 aylikken kimseye benzemiyordu cirkindi😆 sonra full babaya benzedi😀 saglikla gelsinler🧿🙏

Ya kizlar ben hep evdeyim oldugum sehire corona donemi tasinmistim burada pek tanidigim da yoktu anca isyerlerine girip cikip bir iki arkadas edinmistim ama onlar da sureklilik saglamadi. Sonra evlendim suan cevremdeki tek arkadaslar esimin arkadaslari onlarla da zaten ailece ayda yilda bir gorusebiliyoruz evlerimiz da uzak yani kiz kiza kahve icebilecegim yasitim biri yok ve yeni insanlae taniyacak bi ortamim da yok. Resmen depresyona giricem artik surekli kocami darliyprum beni gezdirsin diye ama kizlarla yapilan aktiviteler daha farkli o benimle her seye ayni enerjide uyum saglayamiyor ya da ben desarj olamiyorum eve tikiliyorum tum gun ne yapacagimi sasirdim modum dusuyor
Hangi sehre tasindin ki

Bende yaptırdım canım bugün seninde gözün aydın değerlerin güzel çıkmış.
Benimde açlık 85
1. Saat 142
2. Saat 115 çıktı şükür atlattık normal değerlerimiz.
Ama parmak uçlarım çok acıyor 3 kere delindi yani bende parmaktan hiç hoşlanmıyorum. Bir de tetanoz 2. dozunu oldum sol koldan gazi gibi yatıyorum bugün.
Aynen canım şükür atlattık. Aa benim damardan alıp baktılaar. Bende aynı gün yani 16 sında tetenoz 2. Doz oldum iyi ama ya hafif sancısı var yani geçti gibii

Aynen canım şükür atlattık. Aa benim damardan alıp baktılaar. Bende aynı gün yani 16 sında tetenoz 2. Doz oldum iyi ama ya hafif sancısı var yani geçti gibii
Ben de pazartesi 2. Doz olacağım 1.de hiçbir şey olmamıştı gerçi böbrek ağrısından acillik olmuştum tam o gün o yüzden hissetmemiş de olabilirim 😂

Back
X