• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    149
Ben ilays markasında beğendim bir tane onu alacak gibiyim. Ya esasen çok büyükler kullanışlı olmuyor içi boş kalıyor bebek arabasının altında duruyor öylece. Çok yüksek paralar ödeme derim fiyatını bilmiyorum bu arada🥰 bir arkadaşım gidip deri sırt çantası almıştı ve normal çanta gibi de takıp kullanıyordu o şekilde büyüttü resmen çok memnundu halâ yaptığım en mantıklı şey diyor🥲
Ya skiphoplar 5k civarı 🫠 baya büyük geniş ve normal sırt çantasına da benziyor yani normalde de özellikle seyahette rahat olabilir ama fiyatı çok yüksek çanta için ben de kararsız kaldım. İlaysa bakaykm ben de canım

Birkac kisi kilo verdigini istahsizligini falan yazmis ben de tam tersi arkadaslar ne bulursam yemek istiyorum canim habire biseyler cekiyo ama karbonhidrat ve seker yasaklandigi icin yiyip icebileceklerim cok kisitlandi o da tadimi kaciriyor off bi huzurlu hamilellik geciremedim saglikla bebisim gelse de beraber yiyip icip gezsek kafamiza gore
Al benden de o kadar. Ben hamilelikten önce de inanılmaz yiyen biriydim özellikle hamur işi ve çikolata. Şimdi açlık şekerim diyete rağmen 90-95 civarı çıkıyor yasak olunca iyice kuduruyorum 🥹 ama şükür diyelim en büyük sıkıntımız bu olsun napalım

Kızlar ne güzel siz bebişlerinizin yüzünü göreyim diye heyecanlanıyorsunuz ben hala cinsiyeti yüzde yüz öğrenemedim😢😢 26+3 deyim ama ultrason muayenesi aralığın ortasında. O zamanda gösterir mi bilmiyorum. Bu hafta doğum için doktor görüşmem vardı ama normal ultrason å almadı tabikii. Sadece kasık ve sağ karın ağrım olduğu için vajinal ultrason yaptı bir sebep sorun gözükmüyor dedi. Detaylı ultrasonda ebe kız olduğunu düşünüyorum ama yüzde yüz değil dediği için kıyafetleri hep pembe pembe kız kıyafetleri aldık ama sürpriz erkek olur mu bilemiyorum. Bu şekilde sürpriz yaşayan oldu mu acaba

Ay belki de kuzum ama çok şeyler okumuştum hiç okıduğum gibi olması şüküür

Evet evet larma değil sasece tetenoz ya ondan herhalde

Maşallah canım çok güzel olmuş ellerine sağlık derli toplu bence hepsi de güzel olmuşş. Korbell in arkasındaki raflı servis sahpasını nerden aldın ikeada da vardı trendyolda d gördüm ben. Link arabilir misin bende oda oda gezdirmek için istiyorum bunu

30. Hafta gibi hastane çantasını yavaştan yapın diyorlar zaten kuzucum

Kaç haftalık ki daha bunu söylemek için daha çok erken canım ya. Ben tam 25+0 da en son doktora gittim ban hiç pozisyonundan bahsetmedi mesela. Hep ben sorunca söylüyor. Bende özellikle soruyorum çünkü şiddetli hareketleri tam olarak bikini bölgemde hissediyorum tamamen. Tahmin ettiğim gibi hep ayakları orda
Canım teşekkür ederim evet onu daha düzenlemedim. Bezler vs hep ona da koyarım diye düşündüm. İkeadan aldım o servis sehpasını canım. İkeadan bakabilirsin.

Kaç haftalık? Bana 690 Gr dedi 24 haftalık. Benimde 4 ay. O süreçte kilo verdim zaten. Sonra iştahsızlık devam etti. Açılması gereken zamanda pek açıldığı söylenemez. 1 tabak yemekle doyuyorum ekmeksiz vs. Ama 2 saate bi daha açıkıyorum hiç yememişim gibi. Yine de 1 tabaktan fazla yiyemiyorum doyduğumu hissediyorum. Önceki beslenme düzeninden çok farksız olduğu için kilo da almıyorum normalde su içsem yarar 🤷🏻‍♀️ bana da 28de kontrol dedi 4 hafta sonra

Ben oğlumdan önce mide yanması nedir bilmiyordum ama hamile kaldığımı öğrenmeden önce bile midem yanıyordu. 9 ay çekmiştim yine çekiyorum malesef
Benim hesaplamama gore 26 haftalikti ama sanirim yanlis hesapladim emin degildim doktor sordu 26 sanirim dedim 25+1 dedi sekreteri
Mide yanmam cok fazla
Bide bu ara asiri baski hissediyorum karnimda
Yatip dinlenemiyorum oglumun tam hareketli zamanlari
Zor geciyor :/

Benim hesaplamama gore 26 haftalikti ama sanirim yanlis hesapladim emin degildim doktor sordu 26 sanirim dedim 25+1 dedi sekreteri
Mide yanmam cok fazla
Ben o bütün baskıyı ayakları aşağıda olduğu için alttan hissediyorum. Nerdeyse bütün hissimde sezaryen dikişimin olduğu yerde. Zaten plasenta önde, tam karın ortasındaki hareketlerin çoğuna yastık görevi görüyor. Ama bende acayip zorlanıyorum sürekli pelvik tabanda boydan boya altta, ön tarafta hissediyorum ağrıyı. Yataktan kalk, otur, eğil vs o kaslar her çalıştıkça benim canım yanıyor.
Adet tarihine göre mi 25+1? Şeker gibi bi sorunum olmasına rağmen genelde öyle bebekler iri oluyo ya çok iyi gitmişsin gayet ortalama bi bebek ölçüme göre dedi 690 Gr ve 32 cm için. Oğluma göre daha zayıfmış bu haftalarda o kadarını hatırlamıyorum. Ama detaylıda yüz hatlarından falan belliydi cidden daha ince yapılı duruyor.

Mide yanmam cok fazla
O hareketli zamanlar sorununu bende yaşıyorum, bi de niyeyse çok üstüme düşmeye başladı yeni 3 yaşını doldurdu. Dün gece bi nişandaydım anneme bıraktım. Gece ben dönüş yolundayken uyanmış gitmiş koltuğa yatmış gözleri dolu dolu bakıyo etrafa kardeşim beni aradı napıyım diye sesimi duyunca ağlamaya başladı. Konuştum sustu, kapatınca yine başlamış. Annemin kucağına sokulup beni beklemiş. 2 gün ayrı kalcaz doğumda o zaman napıcam bilmiyorum

Ben o bütün baskıyı ayakları aşağıda olduğu için alttan hissediyorum. Nerdeyse bütün hissimde sezaryen dikişimin olduğu yerde. Zaten plasenta önde, tam karın ortasındaki hareketlerin çoğuna yastık görevi görüyor. Ama bende acayip zorlanıyorum sürekli pelvik tabanda boydan boya altta, ön tarafta hissediyorum ağrıyı. Yataktan kalk, otur, eğil vs o kaslar her çalıştıkça benim canım yanıyor.
Adet tarihine göre mi 25+1? Şeker gibi bi sorunum olmasına rağmen genelde öyle bebekler iri oluyo ya çok iyi gitmişsin gayet ortalama bi bebek ölçüme göre dedi 690 Gr ve 32 cm için. Oğluma göre daha zayıfmış bu haftalarda o kadarını hatırlamıyorum. Ama detaylıda yüz hatlarından falan belliydi cidden daha ince yapılı duruyor.
Ben baya kilo aldim ama
Ondan sanirim
Son adet tarihim 25 nisan ama hesaplamadim hic kendim
Hicbir sey yiyemiyorsan muzu tahin pekmeze batir ye
Muhallebi gibi seyler ye
Oglumda hep oyle yiyordum ben
Bizimkinin de yuzu kibar duruyordu dün
Genelde 32 haftadan sonra suratlari kilo aliyor bence🫠

O hareketli zamanlar sorununu bende yaşıyorum, bi de niyeyse çok üstüme düşmeye başladı yeni 3 yaşını doldurdu. Dün gece bi nişandaydım anneme bıraktım. Gece ben dönüş yolundayken uyanmış gitmiş koltuğa yatmış gözleri dolu dolu bakıyo etrafa kardeşim beni aradı napıyım diye sesimi duyunca ağlamaya başladı. Konuştum sustu, kapatınca yine başlamış. Annemin kucağına sokulup beni beklemiş. 2 gün ayrı kalcaz doğumda o zaman napıcam bilmiyorum
Ben dogum yaptigim gun hastaneye goturucem kardesini gorsun sonra annemlerle oraya gondericem bende oraya gecicem sonra
Ilk dogumda 2 gun kalmadim 1 gece kaldim ciktim 2 gece neden kaliniyor :/ Bildigim herkes 1 gece kaldi

Ben dogum yaptigim gun hastaneye goturucem kardesini gorsun sonra annemlerle oraya gondericem bende oraya gecicem sonra
Ilk dogumda 2 gun kalmadim 1 gece kaldim ciktim 2 gece neden kaliniyor :/ Bildigim herkes 1 gece kaldi
Sadece ege üni de 2 gün kalınıyor diye duymuştum ve yanına kimseyi kabul etmiyorlar ilk gün yoğun bakımda ikinci gün normal odada yatırıyorlarmış

Ya skiphoplar 5k civarı 🫠 baya büyük geniş ve normal sırt çantasına da benziyor yani normalde de özellikle seyahette rahat olabilir ama fiyatı çok yüksek çanta için ben de kararsız kaldım. İlaysa bakaykm ben de canım
Bana göre fazla canım bir çanta ve bebek çantası düşünülünce. ilays 1500-2000 bandında seyahatler için ohoo ne alternatifler var fikirlerin değişebilir🥰

Sadece ege üni de 2 gün kalınıyor diye duymuştum ve yanına kimseyi kabul etmiyorlar ilk gün yoğun bakımda ikinci gün normal odada yatırıyorlarmış
Ozelde 1 gun kaliyorsun herhangi bir sorun olmazsa
Unide oyle demekki
Ilk gun yogun bakimda kalinmasi falan da degisik geldi 🫣

Ben baya kilo aldim ama
Ondan sanirim
Son adet tarihim 25 nisan ama hesaplamadim hic kendim
Hicbir sey yiyemiyorsan muzu tahin pekmeze batir ye
Muhallebi gibi seyler ye
Oglumda hep oyle yiyordum ben
Bizimkinin de yuzu kibar duruyordu dün
Genelde 32 haftadan sonra suratlari kilo aliyor bence🫠
Yapamam ki diyet uyguluyorum 🥲 yiyemiyo değilim yiyorum ama hemen doyuyorum gebelik öncesi çorba, yemek, pilav doyarken şimdi bunların sadece biri doymama yetiyor. Ama aynı düzeyde hızla acıkıyorum. Diyetisyenle konuşmam lazım bu konuyu doktora anlattım liste çok kabarık geliyor hepsini uygulayamıyorum diye konuş düzenlesin dedi.

Benimki önceki sezaryendi doğum gecesi ve sonraki gece kaldım ertesi sabah çıktım. Normal doğum olunca doğum gecesi kalıp ertesi gün çıksrıyolar. Planlı doğum olucak zaten yine sezaryen o yüzden planlamamı da ona göre yapıyorum. Annemde kalcak zaten annemle kardeşimle gelir gider diye düşündüm

Ozelde 1 gun kaliyorsun herhangi bir sorun olmazsa
Unide oyle demekki
Ilk gun yogun bakimda kalinmasi falan da degisik geldi 🫣
Bende hep 1 gün diye biliyorum yani özelde doğum yaptım ama şehir hastaneside 1 günmüş. Geçen sene arkadaşım egede doğum yaptı anlattığım protokol ile ve senelerdir böyleymiş

Yapamam ki diyet uyguluyorum 🥲 yiyemiyo değilim yiyorum ama hemen doyuyorum gebelik öncesi çorba, yemek, pilav doyarken şimdi bunların sadece biri doymama yetiyor. Ama aynı düzeyde hızla acıkıyorum. Diyetisyenle konuşmam lazım bu konuyu doktora anlattım liste çok kabarık geliyor hepsini uygulayamıyorum diye konuş düzenlesin dedi.

Benimki önceki sezaryendi doğum gecesi ve sonraki gece kaldım ertesi sabah çıktım. Normal doğum olunca doğum gecesi kalıp ertesi gün çıksrıyolar. Planlı doğum olucak zaten yine sezaryen o yüzden planlamamı da ona göre yapıyorum. Annemde kalcak zaten annemle kardeşimle gelir gider diye düşündüm
Benimde sezeryan ilk dogum
ona ragmen 1 gece kaldim
Ama demek ki her hastanenin protokulu farkli🤥

Selam kızlar, 2 gün önce günlerce geçmeyen sağ kasık ağrımdan bahsetmiştim. Öncesinde idrar kültürüde vermiştim bir problem çıkmamıştı. Yürüyemeyecek boyuta gelmişti. Kendi doktoruma tekrar gittim bebiş normal dedi ama emin olamadık neden diye dahiliyeye yönlendirdi. Tekrar kontroller yapildi batın ultrasonu çekilde kanlara bakıldı vs idrar tahlilinde bu sefer enfeksiyon çıktı sebebide enfeksiyonmuş onu anlamış olduk. Ek olarak bugune kadar vajinal muayene yapilmamisti onunla bakildiginda da servik uzunluk 3cm olculdu bu da dusuk olmadigiji ama kontrol edilmesi gerektigini soyledi hocam detaylida da bir problem yoktu karindan ultrasonda progestan fitil verdi kontrol altina almak icin. Sizlerinde haberi olsun hic belirti vermeden idrar yolu enfeksiyonu olabiliyormusuz ve gebelik agrisi sandigimiz agrilar uzun sureli gecmezse baska bir nedenle olabiliyormus kizceler. Aklinizda olsun dedim yasayaniniz olursa 💕

Benimde sezeryan ilk dogum
ona ragmen 1 gece kaldim
Ama demek ki her hastanenin protokulu farkli🤥
Allah Allah. Acaba acil doğumdu preeklampsiydi beni kontrol etmek için miydi 🤔 ama ben hiç sezaryenle 1 gece sonra dönen birini duymadım şaşırdım. Nasıl farklı olabilir ki? 1 gecede dönceksem daha iyi ama sanmıyorum öncekiyle aynı hastanede olcak doğum

Allah Allah. Acaba acil doğumdu preeklampsiydi beni kontrol etmek için miydi 🤔 ama ben hiç sezaryenle 1 gece sonra dönen birini duymadım şaşırdım. Nasıl farklı olabilir ki? 1 gecede dönceksem daha iyi ama sanmıyorum öncekiyle aynı hastanede olcak doğum
Ozel hastane mi?
Valla hayatimda 2 gece kalan hic gormedim reelde
Ama burda okumustum 2 3 gece kalan varmis
Gerek ben gerek akrabalarim komsular yani normal hayatta hic 2 gece kalan duymadim 🤷‍♀️ acil dogumsa dedigin gibi ya da tansiyon sorunu falan varsa ondan olabilir sanirim

Back
X