Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    154
Canım vücut ısımız sanırım yavaş yavaş yükseliyor bu hormonlardan, bende özellikle yemek yerken kan ter içinde kalıyorum bazen, belki sende farkında değilsin ama vücut ısın yükseliyor ve dudakların kuruyordur.
Ay evet ben normalde cokk usuyen biriyim ama suan afedersiniz ic camasirima kadar terliyorum hele gece kac kere ust degistiriyorum ince giyindigim halde

Kizlar ya
Deli gibi naneli seker yiyorum
Neyin eksikligi acaba bu
Canim surekli naneli seker dis macunu falan yemek istiyor tovbe 🫥

Kızlar peki isim düşündünüz mü? Sizce Yiğit Alp kulağa nasıl geliyor? Yoksa güzel değil mi? Eşim neden iki isim diyor ama oğlumuzun ismi de 2 isim 😂 bi de ikisini bir kullanıyoruz oğlumun. Bunun da aynı olabilsin istiyorum. tek başına kulağa güzel gelen, anlamı da güçlü, karakterli bi isim bulursam eğer vazgeçerim ama bakıyorum bakıyorum bi türlü aynı derece içime sinen bi isim bulamıyorum
Lina olacak ismimiz. Aslında ben Lina Doğa istiyorum ama tek isim olsun istiyor eşim onu kıramıyorum. Bence Yiğit Alp kulağa çok hoş geliyor. Ben beğendim canım önemli olan sizin içinize sinmesi.

Kızlar peki isim düşündünüz mü? Sizce Yiğit Alp kulağa nasıl geliyor? Yoksa güzel değil mi? Eşim neden iki isim diyor ama oğlumuzun ismi de 2 isim 😂 bi de ikisini bir kullanıyoruz oğlumun. Bunun da aynı olabilsin istiyorum. tek başına kulağa güzel gelen, anlamı da güçlü, karakterli bi isim bulursam eğer vazgeçerim ama bakıyorum bakıyorum bi türlü aynı derece içime sinen bi isim bulamıyorum
Yiğit Alp çok güzel bence hatta tek isim gibi bile duyuluyor. Benim Yiğit Alp diye arkadaşım vardı belki o yüzden kulağıma çok tanıdık ve güzel geliyordur ama bence çok rahat kullanılır

Helllllö
2 aydır yokum hiç mi aklınıza gelmedim 😂 şaka şaka🙃
Nasılsınız kızlar? Umarım herkes iyidir ❤️
Son zamanlarda yurt dışından sırasıyla gelen misafirlerim oldu (yatıya🫢), ama ara sıra grubu okuyordum.

Bendeki güncellemeleri aktarayım😀

-29+3 olduk biz
-Toplamda +7 kg ile yola devam
-Kızım sanırım büyüyünce tekvandocu olacak🫢
-Hiç bir aşı yaptırmadım
-Şeker yüklemesi yapıldı, çok yüksek çıkmadı, sınırda olduğum için diyet verildi, diyete güç bela uymaya çalışıyorum çünkü bitmek bilmeyen tatlı krizlerim var galiba rüyamda da yiyorum.
-Park yatak alındı😍
-Otomatik sallanan ana kucağı alındı😍
-Biberon emzik tamam
-Kıyafetlerin %50 si tamam
-Bunların dışındaki heeerşeyi Kasımda alıcam çünkü bu hareketliliğe bebeğim içerde ne kadar durabilir kestiremiyorum. Daha kendime bir şey alamadım🫢

Sizde durumlar nasıl merak ediyorum🤩 Biraz canlanalımm hadiii💃🏻💃🏻💃🏻 uzun süredir yazmayanları dürtebilsek ne iyi olur 😂

Helllllö
2 aydır yokum hiç mi aklınıza gelmedim 😂 şaka şaka🙃
Nasılsınız kızlar? Umarım herkes iyidir ❤️
Son zamanlarda yurt dışından sırasıyla gelen misafirlerim oldu (yatıya🫢), ama ara sıra grubu okuyordum.

Bendeki güncellemeleri aktarayım😀

-29+3 olduk biz
-Toplamda +7 kg ile yola devam
-Kızım sanırım büyüyünce tekvandocu olacak🫢
-Hiç bir aşı yaptırmadım
-Şeker yüklemesi yapıldı, çok yüksek çıkmadı, sınırda olduğum için diyet verildi, diyete güç bela uymaya çalışıyorum çünkü bitmek bilmeyen tatlı krizlerim var galiba rüyamda da yiyorum.
-Park yatak alındı😍
-Otomatik sallanan ana kucağı alındı😍
-Biberon emzik tamam
-Kıyafetlerin %50 si tamam
-Bunların dışındaki heeerşeyi Kasımda alıcam çünkü bu hareketliliğe bebeğim içerde ne kadar durabilir kestiremiyorum. Daha kendime bir şey alamadım🫢

Sizde durumlar nasıl merak ediyorum🤩 Biraz canlanalımm hadiii💃🏻💃🏻💃🏻 uzun süredir yazmayanları dürtebilsek ne iyi olur 😂
Hoşgeldin canım🥰
Bende bir kısım şeyi kasıma bıraktım ama korkuyorumda 30 oldum yeni. Bakalım hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsin bebişlerimiz♥️

Hoşgeldin canım🥰
Bende bir kısım şeyi kasıma bıraktım ama korkuyorumda 30 oldum yeni. Bakalım hayırlısıyla sağlıkla vaktinde gelsin bebişlerimiz♥️
Hoşbulduum tatlım❤️
Ben bu arada usg de hep 1 hafta önden gidiyorum, doktorlar bir şey demediğine göre bunda bir sıkıntı yok. Fakat içimden bir his diyorki Aralık sonu gelecek🫢 hayirlisi olsun sağlıkla gelsin dediğin gibi inşallah 🙏🏻

Lina olacak ismimiz. Aslında ben Lina Doğa istiyorum ama tek isim olsun istiyor eşim onu kıramıyorum. Bence Yiğit Alp kulağa çok hoş geliyor. Ben beğendim canım önemli olan sizin içinize sinmesi.
Acele mi ediyorum acaba isim için emin miyim ilk gördüğüme tutunmayayım diyorum 😂 benim gözümde 2. İsim ilk isimle bağlanabilmeli, bir bütün olarak kullanılabilmeli kombinasyon güzel ama benim 2. İsim anlayışıma uymuyor burda da önemli olan senin, eşinin beğenmiş olmanız

Yiğit Alp çok güzel bence hatta tek isim gibi bile duyuluyor. Benim Yiğit Alp diye arkadaşım vardı belki o yüzden kulağıma çok tanıdık ve güzel geliyordur ama bence çok rahat kullanılır
Evet işte mesele bundan ibaret. 2 isim koycaksam ikisini de kullanabilmeliyim süs diye 2. İsmi koymaya ne gerek var ki gözüyle bakıyorum. Dimi Yiğit Alp kulağa bi bütün gibi geliyor sanki zaten böyleymiş gibi. Bi de oğlumun ismi de böyle bi isim. Asıl isminin yanında kısa bi eki var ve biz sanki o iki isim bir bütünmüş gibi kullanıyoruz. Herkesle tanışırkende böyle tanıştırıyoruz, kendini de öyle tanıtıyor. Sadece çocukların dili biraz zor dönüyo o kombinasyona s ve f harfleri var karıştırıyorlar 😂 bu daha kolay

Canım vücut ısımız sanırım yavaş yavaş yükseliyor bu hormonlardan, bende özellikle yemek yerken kan ter içinde kalıyorum bazen, belki sende farkında değilsin ama vücut ısın yükseliyor ve dudakların kuruyordur.
Menepozlu teyzeler gibi ter basıyor 😂😂😂 geceleri sıcaktan uyuyamıyorum olabilir canım hamilelikte her gün farklı güncelleme yükleniyor

Back
X