• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Doğum izni sat tarihine göre hesaplanıyor,çünki bebek gah ileri gah geri göstere biliyor.

Bu arada terlik olarak ben de crocs aldım en rahatı o üstelik kış olduğu için kapalı olması avantaj zaten severim crocsları da . 37 giyiyorum ama Ayağım yanlardan şişti gibi 40 numara crocs aldım 🤣 birde ben Aralık annesi olabilirim kızlar haftaya nst baglancam ilk kez
Ayyy çok heyecanlı sağlıkla vaktinde gelsin inşallah 🙏🏻🌸

Bu arada terlik olarak ben de crocs aldım en rahatı o üstelik kış olduğu için kapalı olması avantaj zaten severim crocsları da . 37 giyiyorum ama Ayağım yanlardan şişti gibi 40 numara crocs aldım 🤣 birde ben Aralık annesi olabilirim kızlar haftaya nst baglancam ilk kez
Ben sevmediğim için beğenemiyorum sanırım beni linkler misin bakayım 🙈

Ben tüp bebekle hamile kaldım ve gebeliğimde hiç bi sorun yaşamadım cok güzel geçiyor şükür☺️sizlerin
Çok şükür 🙏🏻 ben şeker yüklemesinde sınırda açlık şekeriyle karşılaştım yediğime dikkat etmeye çalışıyorum onun dışında çok şükür sonlara geliyoruz 😍

Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Bu ara noldu ya bebeklerin haftasi degisiyor🫠🫠

Evet ben de böyle biliyorum canım. Bu zamana kadar kaç haftalık olarak düşünüyordun ya da nasıl ilerlendi? Daydi Daydi
Valla kuzum son gittiğimdeki hesaba göre (3hafta önce gitmiştim) dün 28+2 olmalıydım. Ga ya göre 29+4 çıktı. Hatta bacak boyu 30+1. Uzun olacsk diye söylüyorlar hep de baya uzun çıktı bu sefer

Sata göre almalısın bu haftalarda ölçümlerde +-400 oynamalar normal kabul ediliyor. Önden raporu alıp bebek geç gelse iznine yazık olacak çünkü izin doğum tarihine göre değil 37. Haftaya göre başlamış oluyor yani 37+0 ın üzerine izin günleri aktifleşecek

Valla kuzum son gittiğimdeki hesaba göre (3hafta önce gitmiştim) dün 28+2 olmalıydım. Ga ya göre 29+4 çıktı. Hatta bacak boyu 30+1. Uzun olacsk diye söylüyorlar hep de baya uzun çıktı bu sefer
Canım benimki de uzun ve daha kilolu gidiyor normale göre ama işte o etkilemiyor doktorum hiç değiştirmedi benim tarihi. Sen en iyisi doktoruna açık açık ben kaç haftalığım diye sor 😂

Bende aralık annesi olacak gibiyim🥲

Sata göre almalısın bu haftalarda ölçümlerde +-400 oynamalar normal kabul ediliyor. Önden raporu alıp bebek geç gelse iznine yazık olacak çünkü izin doğum tarihine göre değil 37. Haftaya göre başlamış oluyor yani 37+0 ın üzerine izin günleri aktifleşecek
Evet evet kuzum amacım zaten iznime yazık olmamasıı. Olabildiğince geç çıkmak istiyorum izne çıkış 1 hafta sonra falan doğursam mesela ne iyi. Doğum sata göre değil de gelişime GA ya göre başlayabilir demii 😌
Canım benimki de uzun ve daha kilolu gidiyor normale göre ama işte o etkilemiyor doktorum hiç değiştirmedi benim tarihi. Sen en iyisi doktoruna açık açık ben kaç haftalığım diye sor 😂
Aynen kuzum öyle yapayım. 4 gün değiştiği oluyordu hadi o önemli değil de bu çok oldu.

Iste esas doktoruma gore su an 28im😀
Sekreteri ekrandan bakip soylemisti o zamanlar 25 hafta diye mesela
Doktoruma dun sordum o da diyor adet tarihine gore hesaplaniyor sonucta
Yani ben ozeldeki doktoruma gore detaylidir ikili taramadir seker yuklemesidir yaptirdim zaten
Sadece merak ettigim dogru dogum zamani hangisi
15 gun sonra randevum var anca o zaman ogrenebilcem sanirim
Tamam 15 gün sonra ne denirse onu kabul edersin bence. İşte bütün o testlerde adet tarihinde uyumsuzluk olsa kesin ortaya çıkardı. Daha 9. haftada 3 haftalık farkla geç döllenme olduğu kesinleştirildi benim için. Sence senin 1 aylık farkın 6 ay boyunca fark edilmez miydi 😂

Ay sorma valla kuzu beynimi yaktılar benim ahahah erkenden izne ayrılmak istemiyorum. Bu arada baş aşağı da dönmüş minik tospağam
Dogum pozisyonu diyorlar dimi
Genelde 32den sonra oluyormus buda
Arastirirken okumustum
Ama haftasi yeniden hesaplanirsa dogum tarihi de erkene cekilmis olur aslinda erken ayrilmis olmuyorsun o zaman🙃

Tamam 15 gün sonra ne denirse onu kabul edersin bence. İşte bütün o testlerde adet tarihinde uyumsuzluk olsa kesin ortaya çıkardı. Daha 9. haftada 3 haftalık farkla geç döllenme olduğu kesinleştirildi benim için. Sence senin 1 aylık farkın 6 ay boyunca fark edilmez miydi 😂
Bana da sacma geliyor😀
Gec dollenme okey de erken dollenme diye birsey yok hic duymadim yani nasil 28ken 32 oluyorum sacma geliyor😀 doktor hep gelisimine bakti hic haftami sormuyordu hatta en son gittigimde ben 26 haftaligim saniyordum sekreteri 25+1 dedi bende eve gelince uygulama yukledim 25ten basladim sacmasapan haller😀

Dogum pozisyonu diyorlar dimi
Genelde 32den sonra oluyormus buda
Arastirirken okumustum
Ama haftasi yeniden hesaplanirsa dogum tarihi de erkene cekilmis olur aslinda erken ayrilmis olmuyorsun o zaman🙃
Evet evet baş aşağı olmuş bu zamana kadar hep ayaklar aşağıdaydı. Ama bence doğuma kadar daha kırk kere döner ya 😆 izin işi için de hayırlısı neyse o olsun artık diyelim ne diyelim 😆 21 ocak demişti sün doktorum doğum için tahmini tarih sorduğumdaa

Back
X