• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    159
Dogum pozisyonu diyorlar dimi
Genelde 32den sonra oluyormus buda
Arastirirken okumustum
Ama haftasi yeniden hesaplanirsa dogum tarihi de erkene cekilmis olur aslinda erken ayrilmis olmuyorsun o zaman🙃
Benim kız 21. Haftada baş gelişti 28de yine baş geliş gördük dün yine öyleydi🫠 bol bol değiştiriyolar yer

Teşekkürler🙏🏻
Teşekkürler,trendyoldaki hastane çıkış setleri bana ince gibi geldi,bu bir az kalın gibi görünüyor,ben sadece çıkış fünü değil,sonraki günler de kullanmak istiyorum,ocağın soğuğunda ince pantolonla üşür diye düşünüyorum.Bu yüzden belki bunun 5lisini alırım,oğlumdan kalanlar da var,tulum ya da alt-üst takım daha çok kullanırım gibi geliyor,oğlum yaz bebeğiydi,kışln ona kalın alt-üst takım giydiriyordum,alt ve üst hangisi kirlenirse,bir tek onu değişiyordum.

Teşekkürler,trendyoldaki hastane çıkış setleri bana ince gibi geldi,bu bir az kalın gibi görünüyor,ben sadece çıkış fünü değil,sonraki günler de kullanmak istiyorum,ocağın soğuğunda ince pantolonla üşür diye düşünüyorum.Bu yüzden belki bunun 5lisini alırım,oğlumdan kalanlar da var,tulum ya da alt-üst takım daha çok kullanırım gibi geliyor,oğlum yaz bebeğiydi,kışln ona kalın alt-üst takım giydiriyordum,alt ve üst hangisi kirlenirse,bir tek onu değişiyordum
Fikir olsun dersen bende bunu aldım sadece ayıcıklı olanı çok güzel asla ince değil pamuklu ve kalın bi kumaşı var zaten mağazadan seçerek almıştım benim hoşuma gitti

Teşekkürler,trendyoldaki hastane çıkış setleri bana ince gibi geldi,bu bir az kalın gibi görünüyor,ben sadece çıkış fünü değil,sonraki günler de kullanmak istiyorum,ocağın soğuğunda ince pantolonla üşür diye düşünüyorum.Bu yüzden belki bunun 5lisini alırım,oğlumdan kalanlar da var,tulum ya da alt-üst takım daha çok kullanırım gibi geliyor,oğlum yaz bebeğiydi,kışln ona kalın alt-üst takım giydiriyordum,alt ve üst hangisi kirlenirse,bir tek onu değişiyordum.
Fikir olsun dersen bende bunu aldım sadece ayıcıklı olanı çok güzel asla ince değil pamuklu ve kalın bi kumaşı var zaten mağazadan seçerek almıştım benim hoşuma gitti

Eklentiler

• IMG_8123.webp
    IMG_8123.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 20
Bana da sacma geliyor😀
Gec dollenme okey de erken dollenme diye birsey yok hic duymadim yani nasil 28ken 32 oluyorum sacma geliyor😀 doktor hep gelisimine bakti hic haftami sormuyordu hatta en son gittigimde ben 26 haftaligim saniyordum sekreteri 25+1 dedi bende eve gelince uygulama yukledim 25ten basladim sacmasapan haller😀
Ben düzensizlik yaşıyorum diye reglimi işaretlediğim bi uygulama kullanıyodum şansım o yoksa benimki de plansızdı 😂erkende olabilir ama geç olmasından daha nadir bi durum aslında. Yani bi istikrarsızlık olsa geçmiş kayıtları da görüyor sonuçta sormasına gerek yok ki anlardı yani nasıl olabilir seni 6-7 ay boyunca muayene edip 1 kez bu konudan şüphelenmemiş olması mantık dışı 😂

29+1de benim oğlum 1177 gr-dı.Ultrason kağıtında 29+3le uyumlu çıkmış,seninki nasıl o kiloyla 25 haftalık gözükmüş ki?
Inan hic bilmiyorum
Ben kendim 26 hafta saniyordum sekreter ekrandan bakip 25 hafta dedi o an sorgulamadim
Devletteki 32 haftalik olcunce noluyo dedim zaten
Cok tuhaf
3.bi doktora gitmemek icin zor duruyorum😒

Ben düzensizlik yaşıyorum diye reglimi işaretlediğim bi uygulama kullanıyodum şansım o yoksa benimki de plansızdı 😂erkende olabilir ama geç olmasından daha nadir bi durum aslında. Yani bi istikrarsızlık olsa geçmiş kayıtları da görüyor sonuçta sormasına gerek yok ki anlardı yani nasıl olabilir seni 6-7 ay boyunca muayene edip 1 kez bu konudan şüphelenmemiş olması mantık dışı 😂
Hahah doktorumu o kadar övdüm ki boyle tuhaf bir sey yasiyorum su an😄😄

T tiplikelebek
Teşekkürler,sağlıkla giyinsin bebeğiniz.Ben başka ülkedeyim, burada mağazada 1-2ne baktım,onlar da bana ince geldi,ama onların zıbını kolluydu,trendyoldakilerinki kısa kollu.

25 içinde 1100 tontiş oluyor zaten kuzu yani ileri haftalı olabilir ama 4 hafta oynar mı bilemedim
Evet evet onu bende sacma buluyorum canim
Hadi 28 olmaz da 30 hafta olur
Ama 4 hafta nerdeyse 1 ay yani cok fazla
Sekerim falan da normal cikti hani dicem sekerden dolayi bazen gelisim ilerde oluyormus ya
Neyse ogrencem ins 15 gun sonra kesinlesir sanirim

Selam kızlarr,bebek telsizi bakıyorum ama hiç bir fikrim yok. Ev oldukça büyük olduğu için,bebek odası ve mutfak arası baya mesafe var. O yüzden şart. Tecrübelerinizi rica edeceğim🌸

Kızlar,trendyoldan kalın tulum alan varsa,link atarsa sevinirim.İlk çocuğu kış bebesi olanlar da öneride buluna bilir.Benim oğlum yaz bebesi olduğu için kışlık elbiseleri alt-üst takımlardı.

Kızlar,trendyoldan kalın tulum alan varsa,link atarsa sevinirim.İlk çocuğu kış bebesi olanlar da öneride buluna bilir.Benim oğlum yaz bebesi olduğu için kışlık elbiseleri alt-üst takımlardı.
https://ty.gl/3xrt3mwpnz8xd Dün aldım daha bir arkadaşımda gördüm çok hoşuma gitti hm şu an indirimde tulumlarına bakabilirsinn

Selam kızlarr,bebek telsizi bakıyorum ama hiç bir fikrim yok. Ev oldukça büyük olduğu için,bebek odası ve mutfak arası baya mesafe var. O yüzden şart. Tecrübelerinizi rica edeceğim🌸
Ben kamera almak için e bebeğe girdim. Ordaki çalışana sordum ne önerirsiniz, menzili geniş bişey lazım diye. O da bana kamera+ekran olanların ekranlarının çabuk pil tükettiğini, bi süre sonra yine kabloya bağlı kullanmak zorunda olacağımı, internet bağlantısıyla telefondan izleyeceğim modellerin daha uzun ömürlü olacağını söyledi. Bende sözünü dinleyip öyle aldım Xiaomi marka. Tabii üzerinden 2 sene geçti yeni bu konuda sorun yaşanmayan bi model varsa bilmiyorum. Ben kamerayı 2 senedir aktif kullanıyorum. Düştü, şehirler arası taşıdım, bilmem kaç kez tekrar bağlantı kurdum. Bi de işte genele baksrsanız telefonu kullanamıyoruz kamera açıkken falan gibi yorumlar gördüm bazı şeylerde ama şimdi ekran üstünde ekran özelliğini desteklemeyen telefon yoktur. Ekranda küçük boyutta uygulama üstünde açık bi şekilde durabiliyor. Yani ben telefonumu kullanırken bi yandan da küçük ekran olarak kamera açık kalabiliyor. Wifiye bağlı olduğu sürece nerden istersem açıp bakma şansım oluyor bu da benim asıl işime gelen şey

Mesafe baya varsa goruntulu telsizlerden almani oneririm
Sadece ses olanlarda ses 5 6 saniye sonra geliyor
Ben pek populer olmayan birsey almistim icime his doguyordu elime telsizi de alip gidip bakiyordum cocuk uyanmis agliyor elimdeki telsiz daha yeni caliyordu🥴

Kızlar hepinize iyi haftasonları benim bugün kontrolüm vardı. Bir önceki elkim 16 daki kontrolümde GA 24+3 tü. Ama bugünkü kontrolümde GA 29+4 çıktı. Ve FL 30+1 ıle uyumlu. Uzun boylu olacağı söylendi bebeğim 1.417 gram olmuş. Dosyayı aşağıya ekliyorum bu kadar fark neden oluyor ben şimdi kaç haftalık hamileyim kafam karıştı. 32. Hafta çalışbilir raporumu son kontrolüme göre hesaplayıp mı randevu almalıyım anlayamadım. Bu arada sat 28 nisan 14 mayısta 5. Gün embriyosu transfer oldum
Oyyy canım nasıl büyümüş maşallah. Ne güzel kilo almış. Darısı başıma ama daha benim randevuya çok var 2 hafta sabredeceğim.

Back
X