- 24 Kasım 2015
- 2.160
- 2.130
- 133
- 30
Kuzum kendine hiç stress yapma endişelenme. Benim şafak hocadan başka arada gittğim doktor da ne zaman rahtlayabilirm tamam bunsaatten sonra doğursam da sıkıntı yok diyebilirim diye sorduğumda. İlk hedef 32 dedi 32 de doğursan da çok az küvezde kalır sağ salim alırsın kucağına. Sonraki hedef 36. Şimdiki bebekler 36 da doğduklarında küveze bile girmiyorlar demişti. Allah kısmet ederse bebişin büyümüş ne zaman olursa olsun sağ salim alırsın kucağına hiç kendini stresse sokup daha da tansiyonunu çıkarmaYarın gidecem canım şuan tam 33+5 im
Valla kuzum bende o yüzden kiloyu hiç takmıyorum açıkçası. Kilo verilir. Şekerim de yok tansiyonum da 10-7 lerde seyrediyor. O yüzden en son takacağım şey kilo. Zaten fazlasıyla hamurüşine düştümBede tüp bebekle hamileyim öncesnde ilaçlardan zaten alıyoruz ve genelikde eklenınce 13 klo aldm
Bende fotoğrafçıya o kadar para vermek istemiyorum ya. Doğum anında olsa fotosu zaten odada kısmetse illa güzel fotoları olur. Acaba doğuma eşimle birlikte kuzenimi de sokabilir miyim kuzenim fotoğraf için. Bende onu merak ediyorum. Gerçi kocam da bi girebilirim bi giremem diyor o da gel gitliDoğum fotoğrafçısı ile ilgili bende şunu söylemek istiyorum bundan 10 sene önce İzmir’deki en ünlü diyim doğum fotoğrafçısıyla çekim için anlaştık. Doğumu da normal bekliyoruz kendisinin de bu bilgiden haberi vardı. Gece tabii suyum geldi, nişanım geldi. Saat 00:00 civarları gece dediysem çok geç bir saat değil. Doktorumdan sonra kendisine haber vermek istedim ama bir türlü ulaşamadım. Artık wp’tan mesaj attım hastaneye geçtiğimi. Sağolsun doktorumdan biraz önce belki doğuma 10 dakka falan kala geldi yanıma ve çekim yaptı. Normal doğumdan sonra benim çok ağrım olduğu için ben o gün ve ertesi gün foto çekilemedim. Kızımın sadece doğum anında fotoları var o yüzden ama sezeryanlılar hep çekildi hastanede bir ben normal doğumdum ben çekilemedim. O yüzden bu sefer fotoğrafçı istemiyorum. Doğumdan sonra iyi olursam ben veya eşim çeker diye düşünüyorum.