• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Ahahah valla ocak şubat ikisini de okuyordum ocak grubunda olduğumu fark etmemişim🤣🤣🤣 çok haklsın susuyorum😅
Yok kiz yaz istedigini sor
Aralik grubu daha aktif diyorlar oraya da bak hatta
Ne kadar tecrube o kadar rahatlik
Marka onerisi falan ogrenirsen bize de haber ver hatta😁😁

Kuzum kendine hiç stress yapma endişelenme. Benim şafak hocadan başka arada gittğim doktor da ne zaman rahtlayabilirm tamam bunsaatten sonra doğursam da sıkıntı yok diyebilirim diye sorduğumda. İlk hedef 32 dedi 32 de doğursan da çok az küvezde kalır sağ salim alırsın kucağına. Sonraki hedef 36. Şimdiki bebekler 36 da doğduklarında küveze bile girmiyorlar demişti. Allah kısmet ederse bebişin büyümüş ne zaman olursa olsun sağ salim alırsın kucağına hiç kendini stresse sokup daha da tansiyonunu çıkarma ♥️

Valla kuzum bende o yüzden kiloyu hiç takmıyorum açıkçası. Kilo verilir. Şekerim de yok tansiyonum da 10-7 lerde seyrediyor. O yüzden en son takacağım şey kilo. Zaten fazlasıyla hamurüşine düştüm

Bende fotoğrafçıya o kadar para vermek istemiyorum ya. Doğum anında olsa fotosu zaten odada kısmetse illa güzel fotoları olur. Acaba doğuma eşimle birlikte kuzenimi de sokabilir miyim kuzenim fotoğraf için. Bende onu merak ediyorum. Gerçi kocam da bi girebilirim bi giremem diyor o da gel gitli 🤣
Doğuma kocayı sok kuzeni kalsın canım. Bazı doktorlar kesinlikle almıyor.

Kizlar tekstil urunlerini tamamladim sayilir
Geriye deterjan falan kaldi
Oglumda mustela sampuan sebamed bebe yagi unibaby deterjan falan kullanmistim kafam epey karisikmis 😄
Size sorum
Camasirlar icin deterjan
Şampuan
Bebek yagı
Serum fizyolojik
Kundak (uyku icin)
Sling kanguru
Bunlari alanlar marka onerebilir mi bana
Bi bunlar kaldi🫠
Deterjan siveno aldım canım ama e bebeğin toz deterjanı da güzel onu da alacağım.
Şampuan bebek yağı set şeklinde mustela aldım.
Serum fizyolojik olarak otribebe aldım.
Kundak ilays düşünüyorum daha almadım almayabilirim.
Sling almadım sanırım almayacağım ama yine ilays markasının kumaşı güzelmiş diye duydum. Trendyoldan en çok satan yorum alanlara bakabilirsin.

Deterjan siveno aldım canım ama e bebeğin toz deterjanı da güzel onu da alacağım.
Şampuan bebek yağı set şeklinde mustela aldım.
Serum fizyolojik olarak otribebe aldım.
Kundak ilays düşünüyorum daha almadım almayabilirim.
Sling almadım sanırım almayacağım ama yine ilays markasının kumaşı güzelmiş diye duydum. Trendyoldan en çok satan yorum alanlara bakabilirsin.
Ilays kundak 0-3 ay kalmamisti en son baktigimda canim
Bende alirsam sling onu dusunuyorum
Belki dolaptan bile alabilirim
Alip kullanmayan bebegi sevmeyen var
Normalde daha pahali ama ikinci eller 650 700 civari
Otribebe serum bi ara yasaklanmisti oglum dogdugu zamanlar
Icindeki bi maddeden dolayi
Baya ses getirmisti
Bi bak derim sende

Kizlar tekstil urunlerini tamamladim sayilir
Geriye deterjan falan kaldi
Oglumda mustela sampuan sebamed bebe yagi unibaby deterjan falan kullanmistim kafam epey karisikmis 😄
Size sorum
Camasirlar icin deterjan
Şampuan
Bebek yagı
Serum fizyolojik
Kundak (uyku icin)
Sling kanguru
Bunlari alanlar marka onerebilir mi bana
Bi bunlar kaldi🫠
Günaydınn 🌺
Deterjan incia
Şampuan ecowell
Bebek yağı mustela
Serum fizyolojik weebaby
Kundak https://www.ninana.com.tr/urun/penguen-desen-1-tog-kundak
Sling burada bi arkadaş atmıştı memnun kalmış önceki çocuğunda eggbaby onu sipariş ettim 🎈

Ay çok karışık ya. 2 ay kullanacağım gibi duruyor. Ne kadar zamanda çözdün bunu? Ekmek çeşitleri en masumu bile etkiliyor bunu anlamış oldum bu sabah. Sabahki açlığımı bi indirebilsem yemek yemek ne kadar etkiliyor öğreneceğim. Yani hangisi ne kadar etkiliyor onu. Ama sabah açlığım düzensiz tokluk genelde benzer çıkıyor. Akşam açlığım 85-90 arası ama yemek yiyince fırlıyor. Bugün karbonhidrat adına hiçbir şey yemedim hem sabah hem akşam. Bakalım nolcak. Akşam yokluğumu ölçmedim daha
Benim de sabah aclığım yüksekti bunun icin ayrı bir İnsülin veriyorlar gece yatmadan yapıyorsun uzun etkili insülin olarak geçiyor ayrıca yatmadan önce tarçınlı yoğurt tavsiye ederim sabah açlık şekeri için çok etkili

Back
X