• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Tatlı bişeyler yiyip soluna yatmayı dene ama aktif olduğu saatleri biliyorsan o saatlerde dene bence ben öyle yapıyorum yine de içim rahat etmeyecek dersen bi doktora görün derim
Denedim yine olmadı hastaneye gitcem dua edin bana nolur korkmaya başladım

Sırtı mı dönük o yüzden mi acaba
Olabilir kuzum yüksek ihtimal
Ama evet bence de git bi baksınlar. Ben 31+0ım şuan olduğundan çok fazla hareket ediyor son 1-2 haftadır. vurma çok fazla olamıyor muhtemelen yeri daraldı ama kayma gerinme hareketleri çok

Canım ben çok yorulduğum ve yorgun olduğum bir hafta böyle hissettim sanırım 26 veya 27. haftaydı. Ne yapsam hareket etmedi sonra bir kaç gün dinlendim normale döndü. Korkma sen kalp atışı güzelse hiç birşey yoktur ama için rahatlasın bencede doktor görse güzel olur.

Dün gece bel ağrısından yatamadım kızlar. Kaburga ve bel ağrısı çok zorluyor beni bu aralar. Daha ilerleyince gebelik haftam ne yapacağım bilmiyorum.

Bel ağrısı değilde benimde kasık ağrısı bitirdi. Sol kasığımdan dolayı gece dönmek işkence oluyor. Birde mide de bir baskı hissi var. Günlerdir nerdeyse karnımın acıktığını hissetmiyorum ve ne yesem fazla geliyor sanki

Bende yapıyorum maalesef bi kere yiyim bişey olmaz diyip bi paket cips yediğim oluyor maalesef😂 %80 bitter çikolata bu kare olanlardan yiyebiliyorsan eğer acı gelmiyorsa şeker yükseltmiyor bir de pin markasının şekersiz soğuk çayları vs var o da şeker yükseltmiyor ben bu ikisiyle buldum çareyi
Çay kahve ayran dışındaki tüm içecekleri kestim ben. Bitter çikolata da iyi oluyo seviyorum zatende bi kere kaptırırsam kurtulamamaktan korkuyorum o yüzden nadir yiyorum kaçış olarak görmek istemiyorum onu

Olabilir kuzum yüksek ihtimal

Ama evet bence de git bi baksınlar. Ben 31+0ım şuan olduğundan çok fazla hareket ediyor son 1-2 haftadır. vurma çok fazla olamıyor muhtemelen yeri daraldı ama kayma gerinme hareketleri çok
Hareket etse vurmasa ben de aynı şekilde düşünürüm gerçekten ama yok inşallh yolundadır her şey

Canım ben çok yorulduğum ve yorgun olduğum bir hafta böyle hissettim sanırım 26 veya 27. haftaydı. Ne yapsam hareket etmedi sonra bir kaç gün dinlendim normale döndü. Korkma sen kalp atışı güzelse hiç birşey yoktur ama için rahatlasın bencede doktor görse güzel olur.
Acilden girdim kan idrar aldılar ona göre belki doktor bakar dediler bakcaz artık

Arkadaşlar ben henüz bebek nevresimi, çarşafı vs almadım. Beğendiklerinizi yazarsanız çok sevinirim. İkeanın da bebek ürünleri dikkatimi çekti ancak bilemedim sert olur mu kumaşı. Alışverişlerimin çoğunu tamamladım şükür, izne ayrılınca yıkayıp ütüleme faslına geçeceğim. Şimdiden zorluyor malum karnımız.

Back
X