• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Tatlı bişeyler yiyip soluna yatmayı dene ama aktif olduğu saatleri biliyorsan o saatlerde dene bence ben öyle yapıyorum yine de içim rahat etmeyecek dersen bi doktora görün derim
Denedim yine olmadı hastaneye gitcem dua edin bana nolur korkmaya başladım

Sırtı mı dönük o yüzden mi acaba
Olabilir kuzum yüksek ihtimal
Ama evet bence de git bi baksınlar. Ben 31+0ım şuan olduğundan çok fazla hareket ediyor son 1-2 haftadır. vurma çok fazla olamıyor muhtemelen yeri daraldı ama kayma gerinme hareketleri çok

Canım ben çok yorulduğum ve yorgun olduğum bir hafta böyle hissettim sanırım 26 veya 27. haftaydı. Ne yapsam hareket etmedi sonra bir kaç gün dinlendim normale döndü. Korkma sen kalp atışı güzelse hiç birşey yoktur ama için rahatlasın bencede doktor görse güzel olur.

Dün gece bel ağrısından yatamadım kızlar. Kaburga ve bel ağrısı çok zorluyor beni bu aralar. Daha ilerleyince gebelik haftam ne yapacağım bilmiyorum.

Bel ağrısı değilde benimde kasık ağrısı bitirdi. Sol kasığımdan dolayı gece dönmek işkence oluyor. Birde mide de bir baskı hissi var. Günlerdir nerdeyse karnımın acıktığını hissetmiyorum ve ne yesem fazla geliyor sanki

Bende yapıyorum maalesef bi kere yiyim bişey olmaz diyip bi paket cips yediğim oluyor maalesef😂 %80 bitter çikolata bu kare olanlardan yiyebiliyorsan eğer acı gelmiyorsa şeker yükseltmiyor bir de pin markasının şekersiz soğuk çayları vs var o da şeker yükseltmiyor ben bu ikisiyle buldum çareyi
Çay kahve ayran dışındaki tüm içecekleri kestim ben. Bitter çikolata da iyi oluyo seviyorum zatende bi kere kaptırırsam kurtulamamaktan korkuyorum o yüzden nadir yiyorum kaçış olarak görmek istemiyorum onu

Olabilir kuzum yüksek ihtimal

Ama evet bence de git bi baksınlar. Ben 31+0ım şuan olduğundan çok fazla hareket ediyor son 1-2 haftadır. vurma çok fazla olamıyor muhtemelen yeri daraldı ama kayma gerinme hareketleri çok
Hareket etse vurmasa ben de aynı şekilde düşünürüm gerçekten ama yok inşallh yolundadır her şey

Canım ben çok yorulduğum ve yorgun olduğum bir hafta böyle hissettim sanırım 26 veya 27. haftaydı. Ne yapsam hareket etmedi sonra bir kaç gün dinlendim normale döndü. Korkma sen kalp atışı güzelse hiç birşey yoktur ama için rahatlasın bencede doktor görse güzel olur.
Acilden girdim kan idrar aldılar ona göre belki doktor bakar dediler bakcaz artık

Arkadaşlar ben henüz bebek nevresimi, çarşafı vs almadım. Beğendiklerinizi yazarsanız çok sevinirim. İkeanın da bebek ürünleri dikkatimi çekti ancak bilemedim sert olur mu kumaşı. Alışverişlerimin çoğunu tamamladım şükür, izne ayrılınca yıkayıp ütüleme faslına geçeceğim. Şimdiden zorluyor malum karnımız.

Arkadaşlar ben henüz bebek nevresimi, çarşafı vs almadım. Beğendiklerinizi yazarsanız çok sevinirim. İkeanın da bebek ürünleri dikkatimi çekti ancak bilemedim sert olur mu kumaşı. Alışverişlerimin çoğunu tamamladım şükür, izne ayrılınca yıkayıp ütüleme faslına geçeceğim. Şimdiden zorluyor malum karnımız.
Ben pek araştırmadım açıkçası karacada indirim vardı park yatak için çarşaflar 200 tl ben 3 tane aldım %100 pamuk diyordu nevresim olarak almadım zaten sadece çarşaf kullanacağım bir süre. Montessori için de gözüme güzel gözüken bir tane aldım trendyoldan ilk zamanlar orda yatmayacak nasıl olsa diye tamamen dekor amaçlı 😂

Evet mantar için her iki hamileliğimde de kullandım. Gebelikte mantar için kullanılabilen tek fitil etkisi düşük ama iş görüyor
Umarim hemen etki eder ya
Bende çok yorgun olmaya bağlı olan biri damlalar şeklinde idi, kasılmalar sonrasında olmuştu ve üç gün üst üste sadece sabaha karşı gelmişti. O günlerde randevum olduğundan acile gitmedim, randevumda doktor hem antibiyotik saşe yazdı, magnezyumu artırdı hem de rapor verdi.
Birinde kanama olduğu belli idi ancak üst üste 4 kez silince gelmemişti tekrar. İçeride de kanama görülmemişti. Fakat bende plasenta kaynaklı olabileceğini söylemişti başka bir doktor. Plasentamda sıkıntı vardı başlarda ve aşağıdaydı. Diğer kanamalar peçeteye sadece bir kez gelen kan damlaları şeklinde idi, hepsinde acile gitmedim.
Süreç içerisinde dört kez antibiyotik saşe kullandım.
Benim plesentam yukardaymis onda bisey gorulmedi cok sukur benim de arada lekeler devam ediyor idrar sonrasi ama artmazsa gitmicem bakalim acile artarsa giderim ilaci kullandikca insallah biter
Bunu bana son kontrolde de yazdı ancak önce saşeyi kullandım ve bu tabletleri henüz kullanmadım. Yazın da bir kutu kullanmıştım. Renkli akıntı için yazmıştı doktorum, enfeksiyon için değil.
Mantar tarzi enfeksiyonlarda da kullaniliyormus zaten akintiya sebebiyet veren sey enfeksiyonmus bakalim umarim etki eder tek kullanimlik sase bende ise yaramamis belli ki
Dün bende acildeydim canım. Önceki akşam ve gece boyu devam eden bi ağrı varsı bel ve kasıkta. Ve idrar yolu enfeksiyonu çıktı sebebi. Ki ben aile hekiminde tahlil verdiğimde bi kadın doğumcuna danış o ilaç versin dedi, doktora sorduğumda da gerek yok dedi ama ilerlemiş. Tekrardan kültür verdim, haftaya cumada kadın doğuma randevum var zaten gösteririm dedim artık 🤷‍♂
Cok gecmis olsun evet adet olacakmis gibi bel ve kasik agrisi da yapiyor bende ondan korktum erken dogum falan mi olacak diye doktor sonrasi gelismeleri bize de anlat lutfen ayni durumda olanlar da bilgilensin umarim o zamana gecmis gitmis olur🙏

Bizi de haberdar edin umarim bir sey cikmaz bazi gunler sakin geciyor panikliyoruz haliyle durtuklemek de ise yariyor sagdan soldan rahatsiz edin biraz bi de kahve icip tatli biseyler yiyin en etkili yontemlerim bunlar 😄😄

Ben tuğba kuğudan aldım canım trendyoldan bakabilirsin. Çok çeşit var desenler çok güzel ve çok kaliteli geldi.

Acilden girdim kan idrar aldılar ona göre belki doktor bakar dediler bakcaz artık
Ay acil olarak gitmemize ragmen de bu kadin dogum acilindeki doktorlarin uygun gorurse bakmasi asiri irite etti beni sikayet edecektim yaka kartini cebine saklamis uyanik bir de sinir oldum baya dun . Ebeler uygun gorup haber vermese uzman doktora belki de hic doktorla karsilasmadan eve donecektim nasil bi sistemse. O kan idrar cikana kadar bakilmasi lazim bana gore acile gelmis biriysen ve gebe gibi oncelikli bi hastaysan

Back
X