• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    171
Ben erken doğum yapacagım gibi hissediyorum doktorumada soyledım nstye bagladı hatta erken oldugu halde yalancı sancılarım falanda çıktı bir tane 40 üstü sancım cıktı hatta o yuzden erken doguma karsı ciğer geliştirici iğnede vuruldum 2 doz 24 saatte bır olarak 30+6 dayım suan ama ultrasonda 32+5 olarak 2 hafta öndende gidiyorum gelişimde 36 yı bekle doğurma dedı doktorum ultrasona gore gidersem 36-37 de doğurursan aralık donuna denk geliyorum zaten ufaktan bir heyecan içerisindeyiz😅😅
Günümüz aynı canım bakalım ne zaman gelicek bebişler.

Kızlar aralık annelerine bakıyorum arada da hepsi kasım ayında doğurdu biz de ocak anneleri derken aralık anneleri olmayalım ne düşünüyorsunuz 😂 analık iç güdüsü kaçıncı haftada doğum yapacağını az çok tahmin eden hisseden var mı😂 benim gebelik şekeri dolayısıyla bebiş de biraz iri sanki 37 de falan doğurucam gibi😂😂
Benim bebiş de iri muhtemelen 40ı asla göremem gibi hissediyorum 😂 ama inşallah 38 falan olur

Benimde aralıkta olacak gibi duruyor ama Ocak başı olmasını isterdim. Acaba yay burcu mu olacak oğlak mı merak içerisindeyim:) eşim oğlak ailemizde hiç yay burcu yok acaba erkeği nasıl karakterde oluyor yay burcunun bilen var mı

Direkt nst ye bağladılar hareket çıkmadı çok korktuk nst bağlıyken serum taktılar bir de bu hareketlendirir belki dediler şükür nst de hareket çıktı hemen normal ultrasona aldılar orda hareketlendi. Çok kızdılar bana kızlar böyle bi şey olursa hemen gelin dediler
Sebep neymis peki canim bi sorun cikmadi insallah degil mi

Bende aralik sonu olacak gibi hissediyorum 13 ocaga gun verdiler ama o kadar durmaz gibi hissediyorum yilbasinda gelse de olur benim gonlumden gecen 😄 36dan sonra cok sorun olmaz

Benimde aralıkta olacak gibi duruyor ama Ocak başı olmasını isterdim. Acaba yay burcu mu olacak oğlak mı merak içerisindeyim:) eşim oğlak ailemizde hiç yay burcu yok acaba erkeği nasıl karakterde oluyor yay burcunun bilen var mı
Ben yay burcuyum erkeğini bilemem pek ama genel olarak söylemek gerekirse çocuğum da yay burcu olsun çok isterim çünkü hep bi pozitiflik neşe umursamazlık müthiş bişey tek sorun biraz inat ve burnunun dikini pusula bellemek bence 🥲 yanlış da olduğunu bilsem burnumun dikine giderim😂😂 erkeği de aynıdır bence

Sebep neymis peki canim bi sorun cikmadi insallah degil mi
Bir sorun yok haftasıyla uyumlu hareket de gözlendi şükürler olsun. Stresli misin bu günlerde o yüzden olur dedi ben de değilim yani stresli falan. Bebeğin duruşundandır bazen olur böyle dedi gönderdi hâlâ bariz hareket yok açıkcası. Kan ve idrar da temiz çıkınca bi şey yapamadılar

Umarim hemen etki eder ya

Benim plesentam yukardaymis onda bisey gorulmedi cok sukur benim de arada lekeler devam ediyor idrar sonrasi ama artmazsa gitmicem bakalim acile artarsa giderim ilaci kullandikca insallah biter

Mantar tarzi enfeksiyonlarda da kullaniliyormus zaten akintiya sebebiyet veren sey enfeksiyonmus bakalim umarim etki eder tek kullanimlik sase bende ise yaramamis belli ki

Cok gecmis olsun evet adet olacakmis gibi bel ve kasik agrisi da yapiyor bende ondan korktum erken dogum falan mi olacak diye doktor sonrasi gelismeleri bize de anlat lutfen ayni durumda olanlar da bilgilensin umarim o zamana gecmis gitmis olur🙏
Haber ederim canım muhakkak, şase vermişti onu içtim dün gece, bugünde azıcık temizlik yaptım akşam kıvrandırdı yine. Çok zor geçiyor artık, neredeyse 33 oldum ama zaman geçtikçe ağırlaşıyorum iyice 🥺

Bir sorun yok haftasıyla uyumlu hareket de gözlendi şükürler olsun. Stresli misin bu günlerde o yüzden olur dedi ben de değilim yani stresli falan. Bebeğin duruşundandır bazen olur böyle dedi gönderdi hâlâ bariz hareket yok açıkcası. Kan ve idrar da temiz çıkınca bi şey yapamadılar
Cok sevindim sen yine her gun takip et kendini dinle bir sey hissetmezsen ne olur ne olmaz git gor bebisini icin rahatlasin

• Beğen
Reactions: hku
Haber ederim canım muhakkak, şase vermişti onu içtim dün gece, bugünde azıcık temizlik yaptım akşam kıvrandırdı yine. Çok zor geçiyor artık, neredeyse 33 oldum ama zaman geçtikçe ağırlaşıyorum iyice 🥺
Bende ctesi tam 33 oluyorum gercekten yerimden hizli kalkinca bile karnim aciyor artik kendimizi cok yormayalim bu zamanlarda temizlik falan hallolur bi sekilde

Bana doktorum 27 aralık civarı alalım dedi ama ben 2 ocak istiyorum bir aksilik olmazsa😍
Senin kesin sezeryan o zamann ikiniz icin de nasil saglikli olacaksa oyle olur insallah ama doktorunla da cok inatlasma bence oyle uygun gorurse he de gec 2 ocakta da kucaginda beraber girmis olursunuz ahahs

Back
X