• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    173
Kızlar benim sorunumun ne olduğu anlaşıldı. Hipertansif bünye olmanın etkilerini yine yaşıyoruz. Sorun preeklampsi değil şu an için ama plasentanın kapasitesi düşmüş artık yeteri kadar kanlanma sağlamıyor bebeğe. Bu yüzden gerilik, su azlığı hareketlerin hafiflemesi. Doktor artık yakın takip, gittiği yere kadar götürücez bebek zarar görüyor dediğimiz noktada doğuma alıcaz plasentayı düzeltemeyiz dedi. Bi kaç günde bir su ölçümü ve nst olcakmış artık. Bilmiyorum benzer bişey yaşayan var mı aranızda?
Canım gittiği yere kadar götürün bence. Neyseki riskli haftalar geri de kaldı. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz.

Teşekkür ederim 🙏🏻 31 yarın ama ölçümde 28de kaldı. 1200 Gr şu an. Özetle benim damarlarım gebeliğe uyum sağlayamıyor. Plasentaya kaç akışı bozuluyor. Tansiyonlarım ciddi değil ama hafiften yüksek çıkmaya da başladı. Nst, su, bebek hareketi, tansiyon birinden biri kötüleşip düzelmezse doğum. Hiç birine de durumu daha iyi yapıcak bi çözüm yokmuş malesef. Tek iyi yanı kritik sayılan yaşaması zor haftaları atlattık
Çok geçmiş olsun, umarım yoluna girer her şey. Sağlıkla doğar bebeğiniz, sağlıkla kucağınıza alırsınız.

Çalışan arkadaşların Allah yardımcısı olsun çok zor gerçekten bi iyileştirme yapmaları gerekiyor doğum izni konusunda. Ben ücretsiz izin doğum izni vs ne varsa kullanıp birkaç sene çalışmayı düşünmüyorum.
Maalesef max.1 sene sonra geri dönmem gerekiyor , düşündükçe üzülüyorum ya inşallah uzatılır 🫠

Kızlar benim sorunumun ne olduğu anlaşıldı. Hipertansif bünye olmanın etkilerini yine yaşıyoruz. Sorun preeklampsi değil şu an için ama plasentanın kapasitesi düşmüş artık yeteri kadar kanlanma sağlamıyor bebeğe. Bu yüzden gerilik, su azlığı hareketlerin hafiflemesi. Doktor artık yakın takip, gittiği yere kadar götürücez bebek zarar görüyor dediğimiz noktada doğuma alıcaz plasentayı düzeltemeyiz dedi. Bi kaç günde bir su ölçümü ve nst olcakmış artık. Bilmiyorum benzer bişey yaşayan var mı aranızda?
Ben 28 haftalık prematüreyim 1996nın Türkiye’sinde, size de umut olsun , o yüzden hayırla , sağlıkla kavuşursunuz inşallah 🤗🙏🏻

Teşekkür ederim 🙏🏻 31 yarın ama ölçümde 28de kaldı. 1200 Gr şu an. Özetle benim damarlarım gebeliğe uyum sağlayamıyor. Plasentaya kaç akışı bozuluyor. Tansiyonlarım ciddi değil ama hafiften yüksek çıkmaya da başladı. Nst, su, bebek hareketi, tansiyon birinden biri kötüleşip düzelmezse doğum. Hiç birine de durumu daha iyi yapıcak bi çözüm yokmuş malesef. Tek iyi yanı kritik sayılan yaşaması zor haftaları atlattık
Ya cidden çok sıkıntılı stresli bi süreç. Hem sen stres yapıyorsun hemde bebiş içeriden stres yapar. Sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim. Ne diyeceğimide bilemedim 🤷‍♂

Ya cidden çok sıkıntılı stresli bi süreç. Hem sen stres yapıyorsun hemde bebiş içeriden stres yapar. Sağlıkla doğmayı nasip etsin rabbim. Ne diyeceğimide bilemedim 🤷‍♂
Valla bende diyicek bişey bulamıyorum. Sadece durumun riskini ve ciddiyetini idrak edebilirsem soğukkanlılığımı korumam kolaylaşır diye kabullenmeye çalışıyorum. Gerçekten streste durumu kötü etkiliyor yani olmamakta elde değil 🤷🏻‍♀️

Valla bende diyicek bişey bulamıyorum. Sadece durumun riskini ve ciddiyetini idrak edebilirsem soğukkanlılığımı korumam kolaylaşır diye kabullenmeye çalışıyorum. Gerçekten streste durumu kötü etkiliyor yani olmamakta elde değil 🤷🏻‍♀️
İnsallah saglikla kucagimiza almak nasip olur hepimize. Bende hep gunluk guneslik hayal ederdim hamileligi ama isin icine girince gordum ki zor zamanlar da oluyor. Kimisi dusuk riski yasar kimisi erken dogum kimisi baska baska sebepler benim de basima olumsuz tecrubeler geldi malesef ama hepsi gececek insallah sen de oyle dusunmeye calis . Arkadaslarin da dedigi gibi riskli haftalari gectik denebilir cok sukur soyle bi 2-3 hafta daha dursalar icimiz daha rahat edecek tabi hayirlisiyla gelsin tum bebisler

Back
X