• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    174
kızçeler naparsınız :)) 35 haftalık olduk bitti sukur 16 sında randevum var artık bellı kı gunü kararlastırılacak cogumuzun. 2. yada 3. cocugu da sezaryen olcak kişiler hangı hafta ıcın uygun gordu doktorunuz? 38+ larda mı demek ıstıyorlar 39 da alınır dıye 39+ ları mı? aralık sonuna dogurmak ıstemıyorum ben ya tarıh kayması gıbı hıc hoslanmıyorum 2 ocak barı olsa :S
Benimde bugün kontrolüm vardı devlette doğum yapacağım için bi göründüm. Hemde belki tarih verir dedim ama haftaya gel, tahlilleri yaptıralım konuşuruz o zaman dedi. Şeker olduğu için perinatolojiye muhakkak görün, şeker ölçümlerinide getir bana dedi. Ben ne güzel insülin vurup geçiyordum, ölçümlere bakmıyordum hiç 🙈 yemeyi düzene sokmam lazım, 1 hafta ölçümleri yazıp göstericem bakalım.

Bu arada 36. Haftadan sonra devlette randevusuzda kontrole giden var mı? Kadın özellikle randevu istiyoruz dedi. Ama aynı kişiye randevu bulamıyorum malum

Sürekli doktora gitmek cidden bunaltıyor insanı. Bende şeker takibi için gittiğim zaman öyleydim. 10 günde bir gidince sürekli tahlil vs verince bunalmıştım iyice. Anlayabiliyorum 😊 ya sen kötü olduktan sonra evin içi berbat olsa ne olur, millet zaten her türlü laf arıyor söyleyecek boşver 🤭

Ya balgam çıkartıyorum, ama artık öksürüp balgam çıkartmaktan boğazım iyice tahriş oldu acıyordu artık. 1 haftanın sonunda ilk kez dün gece çok rahat uyudum çok şükür 🧿 burun spreyi, kloroben gargara birde balgam söktürücü yazmış bana işte iyi geldi. Viral enfeksiyon var dedi birde, Allah'tan grip aşısı olmuşum olmasam vay halime dedim resmen 🙈
Ben her ilaci kullanamiyorum alerjim var bir coguna
Ondan gec iyilesiyorum🥲

Sürekli doktora gitmek cidden bunaltıyor insanı. Bende şeker takibi için gittiğim zaman öyleydim. 10 günde bir gidince sürekli tahlil vs verince bunalmıştım iyice. Anlayabiliyorum 😊 ya sen kötü olduktan sonra evin içi berbat olsa ne olur, millet zaten her türlü laf arıyor söyleyecek boşver 🤭
Ben suyu az nst beklenen performansı göstermiyor diye malesef hem özel hem devlette 2-3 günde bir su nst takibine gitmek zorundayım artık çünkü durumu düzelticek hiç bişey yok mecbur yakın takip 🥲 zehirlenme yok protein kaçağı yok ama damarlarım 3. Trimesteri kaldırmıyor artık tansiyon ilacı, coraspin, progestan ve muhtemelen bi de şeker ilacı olcak 🥴 vitaminleri saymıyorum

Cidden hiç umrumda değil canımın derdine düştüm valla ne derlerse desinler 😂

Sorma
23 aylik oglum var onla ilgilenmeye calisiyorum bide
Yoksa tum gun yatardim valla
Gece uyuyamadim oksurmekten
Karnima da kramplar girdi
Su 1 ay da gecse hayirlisiyla🥹
Son haftalar insan daha fazla yoruluyor cidden. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😔

Ben suyu az nst beklenen performansı göstermiyor diye malesef hem özel hem devlette 2-3 günde bir su nst takibine gitmek zorundayım artık çünkü durumu düzelticek hiç bişey yok mecbur yakın takip 🥲 zehirlenme yok protein kaçağı yok ama damarlarım 3. Trimesteri kaldırmıyor artık tansiyon ilacı, coraspin, progestan ve muhtemelen bi de şeker ilacı olcak 🥴 vitaminleri saymıyorum

Cidden hiç umrumda değil canımın derdine düştüm valla ne derlerse desinler 😂
Rabbim sağlıkla lucağına almak nasip etsin canım, önceliğin sqğlığınız ikiniz içinde. Yardıma ihtiyacın var mı yok mu çağırsaydın demezler, illa söylenecek bişey bulurlar boşver 😊 ben artık açık açık söylüyorum istemediğim bişey olursada. Hamileliğime versinler en kötü ne olacak 🫣🤣

Kızlar alıntılayamadım geriden geldim okurken geçmiş olsun çok Matmazel - Matmazel - hastalık normalde de zor 😔

Ben de dün gece yarım saat kadar regl ağrısı gibi bir ağrı yaşadım niye oldu anlamadım gece zaten genel olarak karnım sert gibiydi. Bugün de çok yoğundum sabahtan beri dışarlardayım ama şu an 5 dk yürüyebilecek mecalim kalmadı oturdum bir yerde bacak arası inanılmaz ağrıdı inşallah ters bir durum yoktur çarşamba randevum var 😢

Son haftalar insan daha fazla yoruluyor cidden. Sağlıkla alalım kucağımıza inşallah 😔

Rabbim sağlıkla lucağına almak nasip etsin canım, önceliğin sqğlığınız ikiniz içinde. Yardıma ihtiyacın var mı yok mu çağırsaydın demezler, illa söylenecek bişey bulurlar boşver 😊 ben artık açık açık söylüyorum istemediğim bişey olursada. Hamileliğime versinler en kötü ne olacak 🫣🤣
Ben hiç içime atmıyorum yoksa daha kötü patlıyorum 😂 neye canım sıkıldıysa pat pat. Hormonlar sana yaramadı diyip eşim benden kaçıyor kardeşim dua et hamilesin diyor ama yapıcak bişey yok söylemezsem daha kötü 😂

Kızlar alıntılayamadım geriden geldim okurken geçmiş olsun çok Matmazel - Matmazel - hastalık normalde de zor 😔

Ben de dün gece yarım saat kadar regl ağrısı gibi bir ağrı yaşadım niye oldu anlamadım gece zaten genel olarak karnım sert gibiydi. Bugün de çok yoğundum sabahtan beri dışarlardayım ama şu an 5 dk yürüyebilecek mecalim kalmadı oturdum bir yerde bacak arası inanılmaz ağrıdı inşallah ters bir durum yoktur çarşamba randevum var 😢
Sagolasin canim🙏
Gece bende 10 dk kadar sanci cektim
Resmen yumurtaliklarim sancidi
Bacaklarim da cok agriyor
Son aya ozel sürüm geldi sanirim🥲

Back
X