• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    176
Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı benim de. Bebeğim sağlıklı şükür ama açıklığım 4 cm olmuş yarın sabah sezeryana alınacağım ilki de sezeryan olduğu için. 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zaten yarın 35+3 olcam bebeğim 2700 görünüyor kilo olarak umarım bir sıkıntı yaşamayız ve doğum sonrası da yanımda olur. Bana dua ederseniz çok sevinirim 🙏 Matmazel - Matmazel - canım ismini Deniz olarak yazabilirsin ☺️

Sizin cevrede de biseye faydasi olmayip misafirlige caya gelicez diye kuduran aile buyukleri var mi ?? Ay sinir oluyorum dogurmak uzereyim ben kendi derdimdeyim evim toplu ve temiz degil bi de gelirler gezmek isterler her seferinde yok odasini bilmem ne mutfaga girer cikarlar yani beni bi salin benim icin cay koymak bile zor ne kudurdunuz hamile kadinin tepesine cokemedim diye anlamam basta annem ve kayinvalidem. Kayinvalidemle yakin oturuyoruz bi de daha 2-3 gun once cagirdilar gittik yani cok yuz goz olunca bunaliyorum cagirdiklarinda esimin gonlu olsun diye gidiyorum ama ben cagirmiyorum hatta gecen cagirirsaniz geliriz gibisinden bi laf soyledi baktilar cagiracagim yok haber yollamislar gelmek istiyoruz diye yani sinir tepeme cikiyo bi ara ne guzel mesafe koymustum ayda bir gorusuyodum yine yuz buldular
Ayyy benim de kendi annemler değilde kayınvalidemler ve eşimin dayısı, teyzesi falan böyle. Bu hafta sonu bir şey yapmayalım evde dinlenelim diyoruz her hafta biri çıkıyor geliyor. Evim daima temiz toplu eşim sağolsun çok yardımcı ama yine de ben uzanmak istiyorum birileri gelince mümkün olmuyor biraz daha bu dönem gelen giden istemiyorum.

Bundan 2 hafta önce ne göbeğim böyleydi ne yürüyüşüm, demekki artık hepimiz birer penguen olma yolundayız😁 benim bu aralar başka derdim var ama: doymuyorum 😁 tatlı yesem arkasına tuzlu istiyorum, tuzludan sonra tekrar tatlı… döngüden çıkamıyorum.
Neyseki bugün pazartesi, tatlı diyetine başlamak için harika bir gün, doğurana kadar tatlı yemek yok inşallah amin🤣
Benimde iştahım çok açıldı resmen yenidoğanlar gibi iki saatte bir besleniyorum. Sürekli acıkıyorum.

Arkadaşlar merhaba bugün kontrolüm vardı benim de. Bebeğim sağlıklı şükür ama açıklığım 4 cm olmuş yarın sabah sezeryana alınacağım ilki de sezeryan olduğu için. 32. Haftadan beri erken doğum riskim vardı zaten yarın 35+3 olcam bebeğim 2700 görünüyor kilo olarak umarım bir sıkıntı yaşamayız ve doğum sonrası da yanımda olur. Bana dua ederseniz çok sevinirim 🙏 Matmazel - Matmazel - canım ismini Deniz olarak yazabilirsin ☺️

Canım hayırlısı olsun inşallah sağlıcakla kucağına alırsın ve bizlere haber verirsin :)

@minnosannesi
morcelestial morcelestial
@Meryemyy
@donersesenindir
@_su85_
@nurAy11
@LGKrc
@ozuzun
@hygieia
@ebber34
@retikuler
@leylalarr
@cucusanne
@M U G E
@artemiso
@yuppie
@incim1
@pinkpuella
@gullaccc
@reyhanruze
@CinnamonQueen
@aegamze
@Atlas ege
@melo353627
@Namastai
@daisy rain
S Su_25
@Minikpanda1107
@ZeyZu
@damdamdam
@zekub
@Hlyakn
@Gecemavisi18
@denizlerdengelen
@susux
@nrlily
@hilal0638
@Ftmanur
@tatlibirisi
@umaykursat35
@helincicek2607
@sidelya
Y yinezaman
@Dilara55333
@gezegendeki FS
@Fugur
@Birdmom
@palmofheaven
@birdilekdiledim
@Sosyallanne
@genc1kadin

Kizlar selamlar🪻🪻🪻🪻🪻🪻🪻
Buraya arada yazanlari da etiketledim
Bebeginize isim belirlediyseniz ve paylasmak isterseniz listeye ekleyelim🧿
Cok fazla isim var listede
Olabiliyor ilk basta listeye eklenip sonrasinda talihsizlik yasamis olanlar olabilir, unutanlar olabilir, yogun calisip giremeyenler olabilir, birkac hesap pasiflesmis mesela, birkaci hazirandan eylulden sonra girmemis, baska topige eklenip ordan devam edenler olabilir hepsi normal elbette🪻
Su an amacim doguma cok az zaman kalmisken listemizi olabildigince aktif olan kisilerle devam ettirmek
Boylece karmasiklik olmamis olur, dogumlari birbirine yakin olanlar daha iyi takip edebilir vs vs
Dogumdan sonra da takipte olalim yine bilgilerimizi tecrubelerimizi paylasalim cekip gitmeyelim😁
Tabiki bazen rambo bazen zombi gibi olacagimiz bir doneme girmis olucaz "üff kimin aklina gelcek topik beeh" diye isyan edebilecegimiz, kime catsam diye alevli gezecegimiz anlar da olacaktir illaki🥴 lohusa cinnetinde gelin elele verelim😅
Uzun lafin kisasi, topikte birkac mesajla da olsa aktiflige devam edecek olan kisiler el kaldirsin sayimizi bilelim diyip konuyu kapatiyorum🙆‍♀️
Listeye olmayanlar da tabiki yazabilir her zaman fikir alisverisi soru cevap hepimizin faydasina olur🌼
Herkese simdiden saglikli huzurlu dogumlar dilerim💕💕💕
Canımm tarihim tam 29u diye buraya da katıldım aralık grubuna da. Ocağa kalır diye düşünüyodum ama pek kalcak gibi değiliz o yüzden burayı unuttum 🥲 kızımın adı nil olacak, artık burayı da yoklarım 😂

Benimde iştahım çok açıldı resmen yenidoğanlar gibi iki saatte bir besleniyorum. Sürekli acıkıyorum.
Of ben de öyleyim ve bebeğin kilosu önde biraz hamur işi ve tatlıdan kaçayım zaten şeker takip ediyorum diyorum ama yok yine kendimi abur cubur yerken buluyorum 😭

Ay happy mom uygulamasında bebiş doğdu butonu gelmiş 🥲
IMG_0676.webp

Canımm tarihim tam 29u diye buraya da katıldım aralık grubuna da. Ocağa kalır diye düşünüyodum ama pek kalcak gibi değiliz o yüzden burayı unuttum 🥲 kızımın adı nil olacak, artık burayı da yoklarım 😂
Olsun canim sorun degil😇 bizden once dogum yapacaksan hikayeni dinlemeyi de isteriz musait oldugunda🌼 saglicakla gelsin bebisin🙏🧿

Hadi bakalim saglicakla mutlulukla al kucagina canim🙏🧿 bizi de haberdar et🌼

Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏🏾

Ayy iyi oldu böyle biraz daha aktif olduk helal sana adminim Matmazel - Matmazel -
İsim konusu da inşallah netleşecek yakında 😂
Valla oglus tepemden inerse bakabiliyorum canim elimden geldigince
Ama bi sorumluluk yuklendi nedense bi anda😅
Gece musait olursam uyelik iptali yapanlari falan cikarcam listeden, bide haziran agustostan beri girmeyenleri
İnşallah iyilerdir
En azindan liste biraz daha duzenli gorunur
Isim konusunda da yilbasi gelmeden darlarim hepinizi hadi isim koyun artik su yavrucaklara diye😁

Of ben de öyleyim ve bebeğin kilosu önde biraz hamur işi ve tatlıdan kaçayım zaten şeker takip ediyorum diyorum ama yok yine kendimi abur cubur yerken buluyorum 😭
Ne bulsam yiyorum valla bende bazen tatlı istiyor tatlı bazen tuzlu istiyor tuzlu.

sağlıkla kavuşun inşallah kolay bir doğum olsun 🙏🏻 günümüz aynı nerdeyse

Ayyy benim de kendi annemler değilde kayınvalidemler ve eşimin dayısı, teyzesi falan böyle. Bu hafta sonu bir şey yapmayalım evde dinlenelim diyoruz her hafta biri çıkıyor geliyor. Evim daima temiz toplu eşim sağolsun çok yardımcı ama yine de ben uzanmak istiyorum birileri gelince mümkün olmuyor biraz daha bu dönem gelen giden istemiyorum.
Oncesinde misafir agirlamak koymuyordu ama simdi rutin isleri zor yapiyorum gercekten bi de destekleri olmayip aksine yuk olmalarina kuruluyorum keske daha anlayisli olsalar biseye faydalari yok en azindan tepeme toplanmasinlar

Ayy bir bir elenmeye basladikk saglikla kavusun insallah acikligi kontrol olmasa fark etmez miydin acaba sancin falan olmus muydu
Bu benn... Bebegin suyu sinirda diye dikkat etmem lazimmis elimden geldigince ediyorum ama hep acikiyorum her zaman da saglikli yiyemiyorum ki
Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Ben 32.haftada hazirladim sadece lohusa pijamami utuleyip koymasi kaldi 2 takim bi elbise aldim ama evdeki hicbir sey olmadigi icin suanda da aktif giyiyorum hepsini ondan koymadim cantaya 🤣

Kızlar hastane çantalarınız hazır mı?
Bebişin eşyaları hazırlayıp bavul için olan o düzenleyicilere koydum kendiminkileri hazırlamam lazım daha yeni gecelik sipariş verdim gelsin yıkayayım hepsini birden koyarım diye düşündüm bir de yavaştan çikolatayı vs sipariş etmem lazım sanırım. Senin hazır mı canım kendin için neler koyacaksın

Back
X