- Konu Sahibi Matmazel -
- #14.781
Devletteki dahiliyelerde aynı şekilde düzenleme yapabiliyor mu? Ben özelde ki doktorumun Hastanesi'nde bi dahiliye uzmanına gittim ona git dedi ama sigortam yok her muayeneye 4000 verememHemde ne atmak, yüzüme bile bakmadı. Bugün itibariyle kendime bakmaya başlıyorum açıkçası, yemekten sonra yürürüm birazda evin etrafında hiç olmazsa.
Hastanede ne refakatçi alınıyor, ne ziyaretçi bildiğin açık ceza evi
Oda telefon melefon serbest, eşin istediğin saat gelebiliyor ama 2 3 dk güvenliğin orada görüşebildiğin için
Ay bana göre değildi yok, son haftaların zaten en azından kendim bi göreyim, pazarteside dahiliyeye randevu aldım ona bi danışır süreci tamamlarım artık diye düşünüyorum.
Sen nasılsın bu arada, dün aklıma düştün ne yaptı nasıl oldun diye![]()
Ben iyiyim heralde. Dün doktor kabaca bi doppler yaptı plasentada ters akım başlamış. Ama bunun yanında geçen haftaki ölçümlerden daha güzel dedi hiç değilse 40-50 Gr alıyor bi şekilde. Bi de sağ tarafıma çok dayanıyor o kadar canım acıyor. Cuma günü detaylı bi doppler yapılcak. Dopplerin sonucuna göre devamde edebiliriz böyle doğuma da gidebiliriz dedi çünkü malesef nst pek güzel gelmiyor