- 15 Mayıs 2025
- 220
- 262
- 18
- Konu Sahibi Matmazel -
- #14.741
Zurna yiye yiye zurna kadar cocuk cikardin demislerdiBu sefer zurna durumun ustune kunefe ye
Birsey eklemen lazim burda kalmasin zirveyi gormen lazim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zurna yiye yiye zurna kadar cocuk cikardin demislerdiBu sefer zurna durumun ustune kunefe ye
Ilk bebis kac yasindaZurna yiye yiye zurna kadar cocuk cikardin demislerdi![]()
Benim ki de 2900 ama ultrasona güvenme derim kızıma doğumdan yarım saat önce 2900 civarı doğacak dediler 3300 doğdu. Belli olmuyor yani şimdi de minyon falan diyor çok umursamıyorum minyon bile olsalar doğunca toparlıyorlar önemli olan ciğer gelişimiBugun kontrolum vardı 36+5.. haftaya sezaryen gunu belirleyelim dedı. Ayın 1 ınde 2300 dü bugun 2600 olmus hıc kılo almamıs bi hata yoksa ... mınyon olcak heralde dedi... 2 haftada Max 3 kg falan olcak heralde. O da olursa. Boyunu sormayı bile unuttum...
Ay hiç belli olmuyor oNORMAL BEKLIYORUZ Kizim 40 +3 LE NORMAL GELMISTI BU MINNOSTA 40 +3 BEKLERSE 1 OCAK OLUYORERKEK BEBEK DIE GEC GELIR DIYEN VAR. 2. BEBEK DIE ERKEN GELIR DIYEN VAR. DOKTOR 2- 3 HAFTA ÖNDEN GIDIYOR OCAGI BEKLEMEZ DIYOR NASİP BAKALIM GÖRECIKKKK
![]()
Yani fazla oyalanmazsın diye düşünüyorum bendeAy yazık ya o ıkınma hissi gelince ıkınma demekle ıkınılmıyor sanki. O his gelince istedikleri kadar ıkınma desinler ıkınıyorsun zaten. Bu sefer çok oyalanmayı düşünmüyorum zaten.![]()
Maalesef böyle hikaye çok duydum ya. Bende sezeryan olmasına rağmen direk ayaklanmıştım. Hatta herkes bana sen sezeryan olduğuna emin misin diye sormuştu.Ben bu konuda iyimser konuşamıcam benim çok ağrım oldu. Beni 2.kez doğumhaneye çıkarıp acaba dikiş yerimde bir şey mi var diye kontrol ettiler. Hatta doğum yaptıktan sonra beni görmeye gelen yakınlarımız beni öyle ağlarken görünce ağlamaya başlayıp çıkmışlardı odadan. Ertesi gün foto çekimim vardı o ağrılar yüzünden iptal oldu. İlk eşim başımda dua okuyordu o ağrılarım geçsin diye. İlk wc’ye gittiğimde gözlerimden yaşlar süzülüyordu. Doktor kontrole çağırmasına rağmen gitmedim ben eve gelicem seni görmeye dedi. O kadar travmatikti durum ama soranlara diyordum yine olsa yine normal doğururum doğum zor değil ama dikişler çok acıyor diye. Benim sezeryan olan arkadaşım 3 günde ayaklandı. Ben normal yaptım 2 hafta oturamadım. Gelen giden oluyordu oturuyorlardı ben ayakta duruyordum. Normal doğuma gidecekler mutlaka yanlarında oturabilmek için simit götürsünler ortası boş ya arabada rahat ederler. Ben sandalyeye falan onu koyuyordum öyle kahvaltı etmeye falan çalışıyordum gerçekten zor günlerdi.
Aa ilk kez senden duyuyorum. Gerçi ben aile hekimine yaptırdım, profa falan sormadım alerjimde olmadığı içinBana alerji profesoru grip asisi gibi seyleri asla onermedi daha da tetikliyormus nedense o yuzden hic dusunemedim o secenegi![]()
KesinlikleBu sefer zurna durumun ustune kunefe ye
Haftaya sezeryanla mı alıcak yoksa 38 + falan mı vericek günü acaba. Gerçi neredeyse 37 haftandasında, ciğer gelişimi nasıl önemli olan o aslında. Ama üzülme doğunca toparlarBugun kontrolum vardı 36+5.. haftaya sezaryen gunu belirleyelim dedı. Ayın 1 ınde 2300 dü bugun 2600 olmus hıc kılo almamıs bi hata yoksa ... mınyon olcak heralde dedi... 2 haftada Max 3 kg falan olcak heralde. O da olursa. Boyunu sormayı bile unuttum...
32 ay 2 bucuk yasinda yaniIlk bebis kac yasinda
Su an kilosu nasil![]()
Haftaya gel gün belirleyelim dedi tersti 2 hafta önce. 3 gün önce cok acıtarak harekett etti dönmüş yani bugün oyleydi asagıda baya. Kanala gırer de dogarsa diye heralde 38+ daha uygunmus.Haftaya sezeryanla mı alıcak yoksa 38 + falan mı vericek günü acaba. Gerçi neredeyse 37 haftandasında, ciğer gelişimi nasıl önemli olan o aslında. Ama üzülme doğunca toparlar![]()
İnsallah dediğin gibi hatalıdır. Normal bebek kılosu dıyo 2700 den sonra dogan her bebek normal bebek dıyo saglıgı onemlı falan fılan biliyorum aslında... da Sanki oglumda herseye dikkat ettim cerezımemeyveme yedıgıme sporuma uykuma.. bunda kuru ekmekle gunum gectıgı oldu ılık 6 ay bulantıdan sımdı de mıde asıdınden her gün WC deyım.... bakamamısım gibi hissettim ne bıleyım bı garipti..Benim ki de 2900 ama ultrasona güvenme derim kızıma doğumdan yarım saat önce 2900 civarı doğacak dediler 3300 doğdu. Belli olmuyor yani şimdi de minyon falan diyor çok umursamıyorum minyon bile olsalar doğunca toparlıyorlar önemli olan ciğer gelişimi
Oyle dusunmeİnsallah dediğin gibi hatalıdır. Normal bebek kılosu dıyo 2700 den sonra dogan her bebek normal bebek dıyo saglıgı onemlı falan fılan biliyorum aslında... da Sanki oglumda herseye dikkat ettim cerezımemeyveme yedıgıme sporuma uykuma.. bunda kuru ekmekle gunum gectıgı oldu ılık 6 ay bulantıdan sımdı de mıde asıdınden her gün WC deyım.... bakamamısım gibi hissettim ne bıleyım bı garipti..
Haftaya gel gün belirleyelim dedi tersti 2 hafta önce. 3 gün önce cok acıtarak harekett etti dönmüş yani bugün oyleydi asagıda baya. Kanala gırer de dogarsa diye heralde 38+ daha uygunmus.
Kendini kötü hissetme canım, her gebelik aynı olmuyor kiİnsallah dediğin gibi hatalıdır. Normal bebek kılosu dıyo 2700 den sonra dogan her bebek normal bebek dıyo saglıgı onemlı falan fılan biliyorum aslında... da Sanki oglumda herseye dikkat ettim cerezımemeyveme yedıgıme sporuma uykuma.. bunda kuru ekmekle gunum gectıgı oldu ılık 6 ay bulantıdan sımdı de mıde asıdınden her gün WC deyım.... bakamamısım gibi hissettim ne bıleyım bı garipti..
Şu olaylar bi bitsin düzelicez inşallah beOyle dusunme
Bende oglumda vitaminlerimi ictim bunda icemiyorum neden bilmiyorum
Hergun tahin pekmeze muz batirir yerdim falan
4 kgyu geccek diyorlardi 3600 dogdu
Kizda oglan kadar bakmadim kendime firsat olmadi
Ama mesela doktorum 32de gittigimde 2400kgsu su an dogsa bile sorun olmaz demisti
Rahat ol kilolu bile dogsalar ilk haftalar kilo kaybediyorlar zaten
2 aya anca toparliyorlar
Dogum da yaklasti ya duygularin karmasik su an
Benimde oyle
Bazen enerjik bazen depresif oluyorum
Bi an once dogurmak istiyorum bi yandan
Bi yandan da dogumdan sonra yogun tempolu olacagim diye darlaniyorum
Gunlerdir belimin agrisindan uyuyamiyorum su an bile felaket
3 4 aya toparlicaz ins![]()