• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    181
Kırkpınar güreşçileri gibi yağlanayım bari yine de belki bi yerinden yakalarım😂 en korktuğum şeydi daha dün gece yağlanırken çatlamadan bitirdim şükür dedim sabah çatladım ne geliyorsa başıma çenemden geliyo
Ben ilkinde o kadar çatladım ki, çatlamayan yerim kalmadı resmen. Diz arkası bile çatladı düşün, bunda maşallah çatlak yaşamadım resmen. Ama bunda bol su içerken ilk gebeliğimde su tüketemiyordum onunda etkisi olabilir 🤷‍♂

Bebeğimm benim çalıştığım kurumdan kaynaklı özel sağlık sigortam var doğum dahil her şeyi kapsıyor o yüzden para vermiyorum sadece 50₺ muayene ücreti veriyorum . Ama 9 muayene + doğum 120 bin civarı diye geçen birileri anlaşma yapıyordu , senin artık muayeneye çok ihtiyacın yok direkt doğum paketi olarak bakabilirsin olaya , cumartesi kontrolüm var senin için sorabiliriiim :KK36:
Hindistan cevizi yağı bio oille de birleşince iyice çirkin oluyor ama yapacak bi şey yok çok güzel nemlendiriyor 🤣 Perinatoloğun Zafer Bey mi , Turgay Bey mi?
Ay cok iyiymiss 🙈 evet benim muayeneye pek ihtiyacim kalmadi aslinda devlette dogum dusunuyorum ama sezeryan denirse korkuyorum zafer beye gidiyordum o bi tik daha guven veriyo sezeryan konusunda o yuzden son dk oyle bi karar alabilirim bebis normal gelmezse 🤣🤣 telefonla arayip sorsam mi dedim de belki sen biliyorsundur diye geldi aklima

Düşünsene doğuma girmeden önce seni tekmeleyen ayaklarla tanışacaksın bir kaç dakika sonra 😍😍 ayy düşüncesi bile farklı

Hic ikna olamiyorum bu dusunceyee 🤣🤣 bakiyorum millet hamile kaldigi an paylasimlara basliyor artik anneyim diye ben hep bi dur bakalim modundayim saglikla kucagima alana kadar kendi kendime heveslenmemeye falan mi calisiyorum nedir ama sonucta bu yolda her seyle de karsilasabiliyoruz onun bilinci midir anlamadim anne plduguma ikna olamadim bi turlu 🤣

Koca demeyin bana çenem düşüyor 😂😂 valla gayet zayıftım hamile kaldırımda şimdi tanker tekeri gibi bişeyim ödemdi kiloydu derken bide bi inat var yapma denileni ısrarla yaparım Djjdjdjd yeme deseydi muhtemelen inadına inadına yerdim ama çatlama mevzusuna kendim çok taktım ya hatta bazen kocam kişisi derdi çatlasa nolucak sen görüyorsun ben görüyorum bişey olmaz diye ama yok kendim taktım ona bi kere sakınan göze çöp battı.. arkadaşına da haber et doğum sonrası boşayalım bunları
Kendiyle birlikte arkadaşıda yakan koca yürekli T tiplikelebek 🤣🤣
Bende boşasam mı acaba diye düşündüm dün. Ben hastaneden çıkıcam adam tutmuş ' kendi isteğiyle red verdi yazarsan, imzalarsan eve gelme' dedi. İyi bende anamın evine giderim, çocukla birbirinizi yersiniz dedim.
Ne istediğini bilmiyorsun muhabbetine girdi sustu sonrada. Karşılık verdikçe deliriyor bunlar 😁

Kızlar selam doktordan çıktım şimdi bebeğim 2700 olmuş. Benim son adet tarihim belli olmadığı için ben 30 ocak tarihine göre bekliyordum ama doktor bugün 10’undan sonra bekeleyeceğiz dedi. 36. haftada çıkıyorum şuan.
Maşallah canım, zaman daraldı artık resmen. Son 1 ayın içerisinde bir çok kişi 😍

Ay cok iyiymiss 🙈 evet benim muayeneye pek ihtiyacim kalmadi aslinda devlette dogum dusunuyorum ama sezeryan denirse korkuyorum zafer beye gidiyordum o bi tik daha guven veriyo sezeryan konusunda o yuzden son dk oyle bi karar alabilirim bebis normal gelmezse 🤣🤣 telefonla arayip sorsam mi dedim de belki sen biliyorsundur diye geldi aklima
Arayıp soradabilirsin tabi ki , sadece ilk 28 gün yenidoğan yoğunbakım süreci bütün hastanelerde ücretsizdir ve yaptırmadığın hiç bi şeyi bilgin olmadan fatura edemezler , oda süsleme vs adı altında 15-20 bin ₺ yakın fatura çıkarıp sigortanın karşılamasını engelliyolar falan bunlara çok dikkat et . Bu arada bahsettiğim Acıbadem için değil nerdeyse bütün özel hastanelerde böyle küçük oyunlar dönüyor

Hic ikna olamiyorum bu dusunceyee 🤣🤣 bakiyorum millet hamile kaldigi an paylasimlara basliyor artik anneyim diye ben hep bi dur bakalim modundayim saglikla kucagima alana kadar kendi kendime heveslenmemeye falan mi calisiyorum nedir ama sonucta bu yolda her seyle de karsilasabiliyoruz onun bilinci midir anlamadim anne plduguma ikna olamadim bi turlu 🤣
İlk zamanlar benimde öyle oldu, hareketleri hissetmeye başladıkça bağ kurdum ya. Yavaş ama emin adımlarla ilerliyoruz 🤣 ilk kızımda bende senin gibiydim ama, hiç bişey hissetmemişim resmen, bunda çok şeyin farkındayım her anın tadını çıkartıyorum 🥰

Arayıp soradabilirsin tabi ki , sadece ilk 28 gün yenidoğan yoğunbakım süreci bütün hastanelerde ücretsizdir ve yaptırmadığın hiç bi şeyi bilgin olmadan fatura edemezler , oda süsleme vs adı altında 15-20 bin ₺ yakın fatura çıkarıp sigortanın karşılamasını engelliyolar falan bunlara çok dikkat et . Bu arada bahsettiğim Acıbadem için değil nerdeyse bütün özel hastanelerde böyle küçük oyunlar dönüyor
Dur bende gittiğim hastaneyi arayıp bilgi alayım. Süsleme vs istemiyorum ya, yapmasınlar zaten 🤣 hastaneler telefonla bilgi vermiyorlar diye düşünüyodum nedense bakalım deneyelim şansımızı

Dur bende gittiğim hastaneyi arayıp bilgi alayım. Süsleme vs istemiyorum ya, yapmasınlar zaten hastaneler telefonla bilgi vermiyorlar diye düşünüyodum nedense bakalım deneyelim şansımızı
Bizde istemiyoruz ama kapıya taktıkları bi tane tüle para yazan hastaneler var kızlarım sakın bu tuzağa düşmeyin sigortalarınız geçersiz sayılmasın sonra 🤣

Herkese selamm hamişlerim🫠 kontrolüm vardı benim bebiş bir haftada 350 gram alıp 3500 gr olmuş daha 35+3teyim. Açıkçası biraz gerilmeye başladım bu durumdan 3 hafta önde gidiyor her şeyi. Nst falan iyidi çok şükür. Doktor altta yatan bir şeker durumu olduğu için artık haftada 2 görücem seni dedi iri olması kaynaklı. Çevrenizde hiç böyle kilo olarak önden giden var mıydı doğumu nasıl oldu sağlıklı mıydı acaba
Bu arada şekerlerim hep normal çıkıyor insülin falan da kullanmıyorum yani bu hafta sadece iki kere açlık şekerim 100 çkktı onun dışında tüm değerler çok iyidi

IMG_20251216_165125.webp
merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum 🥰🧿
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah 🤲 🥰 💓

Herkese selamm hamişlerim🫠 kontrolüm vardı benim bebiş bir haftada 350 gram alıp 3500 gr olmuş daha 35+3teyim. Açıkçası biraz gerilmeye başladım bu durumdan 3 hafta önde gidiyor her şeyi. Nst falan iyidi çok şükür. Doktor altta yatan bir şeker durumu olduğu için artık haftada 2 görücem seni dedi iri olması kaynaklı. Çevrenizde hiç böyle kilo olarak önden giden var mıydı doğumu nasıl oldu sağlıklı mıydı acaba
Bu arada şekerlerim hep normal çıkıyor insülin falan da kullanmıyorum yani bu hafta sadece iki kere açlık şekerim 100 çkktı onun dışında tüm değerler çok iyidi
Canim benimde suan ileri çıkıyor kizimada ileri demislerdi 3910 kg 53 cm normal dogurdum onu suanki bebegimede 2 3 hafta ileri diyor hatta gecen hafta 3850 kg olmus dedi geceleri uykularim kacti nasil cikartacam die 😆 guncel 38 + 2 yim 1 hafta once boyu ve karni 40. Hafta basi 41 haftayla uyumluydu yarin kontrolum bakalim ne diyecek ben ocak olsun istiyorum ama ocaga kadar iyice irilesecek 🙈🙈🙈

Eki Görüntüle 3686570 merhaba teyzelerim grubumuzun ilk bebesi olarak ben bugün 11 günlük oldum 🥰🧿
Kizlar bebişle uğraşıyorum 10 günlük sıkıntılı surecimde bitti çok şükür. Sarılık oldu bir günde Yenidoğan yogunbakimda yattı bebiş şuan iyi ama küçük olduğu için memeyi tam kavrayamiyor onun icin uğraşıyoruz şimdi doktor 72 saat verdi alışması için. Günlerimiz böyle geçiyor miss kokulumla. Darısıda sağlıkla sizin basiniza inşallah 🤲 🥰 💓
Listenin başı bendim 5 gün farkla maşallah baya iyi solladin beni 😆 sağlıklı olun inşallah biter bu günlerde bi bakmissin kosup oynuyor moralini yuksek tut alisacak oda bu dünyaya ❤️❤️

Tabiki kuzum, insülin düzenleme yapıyorlar. Bana ilk insülin için devlette başladılar işte. Özelde gittiğimde değerler normal dedi 😂 sonra devlete perinatolojiye gidince yatış verdi 🙈
Çok olaylı geçti benim 🤣
Pazartesiye randevu aldım bakalım bi sorucam doktora, 16 ünite vurmuştum akşam.
Hastane piskolojisi, stresi vs olunca akşam bir abanmışım, tatlısı kolası derken ona rağmen sabah 95 geldi 👌 toklukta 105 düzene soktum çok şükür evde. Bazen kendini dinlemek gerekiyormuş.

Senin içinde hayırlısı olsun kuzum. Dopmasa daha hayırlı diyoruz ama senin için durum tam tersi gibi görünüyor. Sağlıkla alalım kucağımıza hepimiz 💕
Bana da 6 ünite 3 öğün yemek öncesi şeklinde verdi doktor. Şu an 110 civarı sabah açlık toklukta 150 civarı geliyor. Akşama doğru 90 görüyorum ama vücudum çok alışmış 100ün altına düşünce kendimi kötü hissetmeye başlıyorum. Ama benim şekerim düşünce bebek daha hareketli. Sanırım gece içinde bişey vercek gitmeye fırsatım olmadı kendisine tekrar. Gidicem inşallah 😅

Diyorum ya stresim öyle vurdu ki beni şekerim tansiyonum zıpladı. Tansiyonda preeklampsi olayı değil aslında zaten damar yapımda bişey var bu kadar akışı kaldıramıyor bu da tansiyonumu yükseltiyor.

Bence de 25i geçsin, 34+0 olalım ondan sonra gelen her şeye razıyım organ gelişimi açısından büyük bi eşik. Çok değil 8 gün falan kaldı. Doppler kötü çıkarsa beklemezler sanırım nstde nonreaktif çıkıyo çünkü. Ama doppler kabul edilebilir çıkarsa böyle takibe devam edecekler. Ben devlettekiler beni yatırmak istese de kabul etmezdim sanırım cidden acil bişey olmadıkça. Ben bu bebekle oğlumun arasında bi sonlandırma yaşadım bazı sorunları vardı yaşamayacaktı. 1 hafta yattım. Refakatçisizdim 14 haftalık bebek düşsün diye uğraştım. Baktılar ilaçla olmuyo 17 saat dığumhanede balon taktılar doğum sancısı çektim. O süreçte neler yaşadım bi ben bilirim bi Allah. Devlette yatış yapmayı istemem bu yüzden. Eşim bile anlamıyor o süreçte yaşadıklarımı. Oranın psikolojisi beni yer bitirir. Kendimi bilirkende bunu yapmam

İnşaallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🙏 iyi düşünelim iyi olsun 🙏🙏benimde pazartesi kontrolüm nasıl bir kiloyla karşılaşacağım acaba 😬 kilosu böyle ileri çıkarsa muhtemelen yatış için gün belirleyebilir🥹

Canim benimde suan ileri çıkıyor kizimada ileri demislerdi 3910 kg 53 cm normal dogurdum onu suanki bebegimede 2 3 hafta ileri diyor hatta gecen hafta 3850 kg olmus dedi geceleri uykularim kacti nasil cikartacam die 😆 guncel 38 + 2 yim 1 hafta once boyu ve karni 40. Hafta basi 41 haftayla uyumluydu yarin kontrolum bakalim ne diyecek ben ocak olsun istiyorum ama ocaga kadar iyice irilesecek 🙈🙈🙈
Canım maşallah öncellikle 🧿❤️ ilk bebişini kaçıncı haftada nasıl doğurmuştun acaba? Şimdiki bebişin 37. Haftada mı 3850 olmuş

İnşaallah sağlıcakla kucağına alırsın 🙏🙏 iyi düşünelim iyi olsun 🙏🙏benimde pazartesi kontrolüm nasıl bir kiloyla karşılaşacağım acaba 😬 kilosu böyle ileri çıkarsa muhtemelen yatış için gün belirleyebilir🥹
Kçıncı haftadasınki canım

Back
X