Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    45
kızlar sigortayla ilgili bir şey sorucam Benim sigortam ekim sonunda bitiyor. Ama doğum Ocak sonu şubat başı gibi. Sigortam normalde dogumu vs karşılıyor ama yine de paket almam mı gerekiyor.
Paket aldığımda sigortamın bitiş tarihine göre doğumu biz mi karşılamış oluruz🤔

kızlar sigortayla ilgili bir şey sorucam Benim sigortam ekim sonunda bitiyor. Ama doğum Ocak sonu şubat başı gibi. Sigortam normalde dogumu vs karşılıyor ama yine de paket almam mı gerekiyor.
sigorta işleri doğumda biraz karışık benimde özel sigortam var bence en sağlıklı bilgiyi sigorta şirketini ara en iyi onlar cevap verir çünkü her sigortanında kapsaması karşılaması başka oluyor

Evet paket almanız gerek maalesef. Ben de de aynı sorun var hem de sadece 2 hafta ile kaçıracak gibiyim 😆😆 2 haftacık erken doğar mı acaba diye düşünüyorum bazen o yüzden🙈🙈

kartal fiyat olarak iyi birde bana daha yakın bilgi için teşekkür ederim. doktorlarını bir araştırayım sürecim biraz rahatlasın seneye Allah bilir kaç olur doğum fiyatları
Evet ödeme kolaylığı da sağlıyorlardı yarısı peşin vs. İnşallah sağlıklı devam eder de gebeliğimiz hastane paketide alabiliriz 😄

Evet ödeme kolaylığı da sağlıyorlardı yarısı peşin vs. İnşallah sağlıklı devam eder de gebeliğimiz hastane paketide alabiliriz 😄
valla herşey güzel ilerlesinde para pul hal olur borçsa borç dibine kadar tek dileğim bebeğim sağlıkla büyüsün doğsun bi de maddiyatı kafaya taksam deliririm geçen sene özelde 2 tüp bebek yaptım tutmadı hala izlerş devam ediyo neyse bunları düğünmiycem sağlıkla bebeğim büyüsün inşallah

valla herşey güzel ilerlesinde para pul hal olur borçsa borç dibine kadar tek dileğim bebeğim sağlıkla büyüsün doğsun bi de maddiyatı kafaya taksam deliririm geçen sene özelde 2 tüp bebek yaptım tutmadı hala izlerş devam ediyo neyse bunları düğünmiycem sağlıkla bebeğim büyüsün inşallah
Aynen öyle. İnşallah dua edicem senin için 🤍

Evet paket almanız gerek maalesef. Ben de de aynı sorun var hem de sadece 2 hafta ile kaçıracak gibiyim 😆😆 2 haftacık erken doğar mı acaba diye düşünüyorum bazen o yüzden🙈🙈
İki hafta bir şey değilmiş ya 🤭 yani saglık acısından da sıkıntı yaratmazsa öylesi daha makbul gibi 🥲
Bakalım tekrar sigortayla bBionusuurm önce yada hastaneyle öyle karar veririm 🥲

Kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum. Neden hastaneden doğum paketi alıyorsunuz ki? Öyle çok pahalıya geliyor. Bir doktora gidiyorsanız eğer o da anlaşmalıysa hastaneyle daha uyguna geliyor. Acıbadem bakırköy doktorla anlaşmalı 70 bin civarında şuan

evrim00
İlk çocuk
sat: 27 nisan
Kese: 5+2
Kalp atışı: 7+1
01.02.2026 tahmini doğum
Beni de ekler misiniz

Haftaya yani 7. hafta olmus oluyor. Benim beta dusukten basladi sanirim gec dollenme oldu o yuzden kesin olsun surekli ultrosona girmiyim diye bekliyorum ama cok merak ediyorum ins duyariz :dua:
Sat tarihi benimde 21 mayıs geçen cuma günü kalp atışını duyduk ama benim kahverengi lekelenme var iğne ve ilaç kullanıyorum cuma tekrar kontrolüm var. Eğer sağlıklı ilerlerse aynı tarihiz sizinle benimde 25 şubat :)

Kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum. Neden hastaneden doğum paketi alıyorsunuz ki? Öyle çok pahalıya geliyor. Bir doktora gidiyorsanız eğer o da anlaşmalıysa hastaneyle daha uyguna geliyor. Acıbadem bakırköy doktorla anlaşmalı 70 bin civarında şuan
Tüm muayene süreçleri ve testler dahil olunca normal oluyor aslında

Kesilen kanamalar sizi korkutmasın. Devam ediyorsa ve sancı da geliyorsa biraz da tedirgin olmak gerekiyormuş. Doktorum böyle söyledi. Maalesef zaman zaman kanamalarım oluyor. Ama yine de progestan önerdi. Siz yine de müsait bir zamanda gidin fikir alın bence
Teşekkür ederim, mesajlaştık doktorumla. Kızımda da olmuştu bir süre progestan kullanmıştım sonrasında. Kahverengi olduğu için şimdilik ihtiyaç duymadım.

Sevgili arkadaşlar ara ara kasık ağrısı yaşıyorum regl olacakmış gibi. İki gündür de sadece sol kasığımda hafif ağrılar mevcut. Benzer durumu yaşıyor musunuz? Doktoruma sordum rahim büyümesinden kaynaklı olabilir. Pembe veya kırmızı kan lekelenmeleri olmadığı sürece sorun yok denildi.

Sevgili arkadaşlar ara ara kasık ağrısı yaşıyorum regl olacakmış gibi. İki gündür de sadece sol kasığımda hafif ağrılar mevcut. Benzer durumu yaşıyor musunuz? Doktoruma sordum rahim büyümesinden kaynaklı olabilir. Pembe veya kırmızı kan lekelenmeleri olmadığı sürece sorun yok denildi.
Aynı durumdayım genellikle sol kasığımda batmalar ve alt karın bölgesinde adet olacakmisim gibi sancılar hissediyorum sürekli değil ama normal deniliyor rahim genişliyor kaç haftaliksiniz

Back
X