Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah canım son adet tarihin nezamandıBen hem ocağa hem buraya gidip geleceğim sanırım. Bugün bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Doktorum 30 ocak dedi doğum için. Bugün 6+4 olduğunu söyledi.
Evet hamilesiniz :) tebrik ederimAdetime 4-5 gün kadar kaldı. Erken gebelik testi yaptım. Çünkü çok belirtiler var vücudumda. Hamileysem kesin çıkar dedim. Çıktı.
Eğer sağlıkla ilerlerse inşallah şubat annesi olacağım 2.bebeğim için
Eki Görüntüle 3602958
Hayırlı olsunAdetime 4-5 gün kadar kaldı. Erken gebelik testi yaptım. Çünkü çok belirtiler var vücudumda. Hamileysem kesin çıkar dedim. Çıktı.
Eğer sağlıkla ilerlerse inşallah şubat annesi olacağım 2.bebeğim için
Eki Görüntüle 3602958
Çok teşekkür ederimAmiin, tebrik ederim
Kızlar folik asit kullanıyor musunuz? Ben kullanmıyorum şuan ama hemen başlamalı mıyım acaba
Tamam canım doktora gitmek için erken sanırım o yüzden acaba kendim araştırıp alsam mı diye düşünmüştümBen aylardır kullanıyorum. Gebelik öncesi ve ilk 3 ayımda ocean orzax methly folat kullanmıştım ilk gebeliğimde.
Şimdi de kullanmaya devam ediyorum. Birkaç ay önce başlamıştım. Bugün de aldım. Dr.lar onaylamıştı bu markayı.
Sağlıkla gelsinmerhabalar. 27 yaşındayım Sat 29 nisan 4+5de 4.4mm kese göründü. Şuanda 6. haftadayım haftaya kalp atışını duymaya gideceğim. İnşallah şubat annesi olacağım bende tahmini doğum tarihi 3 șubat görünüyorBugüne kadar kasık ağrılarım ve gögüslerde dolgunluğum vardı birazda sık idrara çıkıyordum, ama son bir kaç gündür halsizlik ve hafif mide huzursuzluğu başladı. Heyecanlı bir süreçmiş. isteyen herkese nasip olsun inşallah
İnsallah sizde saglikla kucaginiza alirsinizSağlıkla gelsinben de yarjn doktora gideceğim sat 2 Mayıs, kese görünür mü karından sizce? 25 Mayıs 9,5 ve 27 Mayıs da hcg 34 tü. Baska kan vermedim
vajinal baktırmak da istemiyorum. Ertelesem mi diye düşünüyorum
İnşallahİnsallah sizde saglikla kucaginiza alirsinizilk kez doktora gittigimde 4+3 dü ve beta hcg 1450 idi iki gün sonra gelirsen görürüz dedi karından ultrasonla görüntüledi keseyi. Muhtemelen sizinkide görünür diye düşünüyorum
![]()
Merhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Neye göre dış gebelik dediler benim regle iki gün kala beta 409 çıktı değerin yüksek olması sorun muBenim çok ilginç oldu öğrenmem hastanede staj için akciğer filmi çektirecektim ki o gün hesaplayınca adet günümün iki gün geçtiğini fark ettim doktorum bunu belirt hatasız bir kere çekerlerse bir şey olmaz dedi söyledim çekmediler gebelik testi istediler sinirlendim yaptım öğleden sonra gel çekeriz dediler sonuçla bir baktım ki iki saat sonra 332 çıktı sonra iki gün sonra hcg 746 oldu dış gebelik olabilir dedi doktor kendi doktorum yok diye gitmiştim neyse bugün keseyi gördük şükür sanırım bu gruptayım yaşım 39 üçüncü çocuk sat 9 Mayıs ekler misiniz![]()
Ben bugün Solgar Folacin’i sordum doktoruma bunu kullanmaya devam et dediTamam canım doktora gitmek için erken sanırım o yüzden acaba kendim araştırıp alsam mı diye düşünmüştüm
Evet bunu da duymuştum sanırım folat formunda olanlar öneriliyor teşekkür ederimBen bugün Solgar Folacin’i sordum doktoruma bunu kullanmaya devam et dedi![]()
Rahim duvarı kalınlaşmasını beğenmiyorum dedi bir de keseyi geç gördük 5 6 bin olunca gördükMerhaba sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi. Neye göre dış gebelik dediler benim regle iki gün kala beta 409 çıktı değerin yüksek olması sorun mu