• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    0
Bu herkes için geçerli deil canım bana ilişki yasak mesela geçmişte düşüklerimmoldugu için doktor ilişki yasak şuan için dedi
Tamam canım bende aynı şeyden bahsettim.riskli gebeliklerde ilişki zaten yasak,mesela bende de yasak.Kanama falan olunca da yasaklanıyor çünkü rahimin kasılmasını istemiyor doktorlar bebek tutunsun diye.Aynısını söyledim😇
Probun ya da parmağımla ilacı ittirmenin rahimi kasmadığını anlatmaya çalıştım.

Tamam canım bende aynı şeyden bahsettim.riskli gebeliklerde ilişki zaten yasak,mesela bende de yasak.Kanama falan olunca da yasaklanıyor çünkü rahimin kasılmasını istemiyor doktorlar bebek tutunsun diye.Aynısını söyledim😇
Probun ya da parmağımla ilacı ittirmenin rahimi kasmadığını anlatmaya çalıştım.
İşte bana alttan muayene de yasak riskli gebeliklerde tercih etmiyor doktorlar 😇 normal göstermeyelim diye dedim bende bugün bir kaç kişi daha sorun olmaz dedi de bende kişiden kişiye değişir dedim genellemek doğru olmaz

İşte bana alttan muayene de yasak riskli gebeliklerde tercih etmiyor doktorlar 😇 normal göstermeyelim diye dedim bende bugün bir kaç kişi daha sorun olmaz dedi de bende kişiden kişiye değişir dedim genellemek doğru olmaz
İlk kez duyuyorum riskli gebeliklerde vajinal ultrasonun yasak olduğunu.Belki risk durumuna göre değişiyordur.Ama size teşekkür ederim.Araştırırım bu konuyu 🌸🙏🏼

Merhaba dün gittim doktora 4+2 iken. Keseyi göremedş karından. Vajinal denemedi. Beta aldı 289 çıkmış düşük mü ya?

merhaba arkadaşlar reglim 2 gün geçtiğinde betam 2100 civarı 3 gün sonra 4700 cıktı keseyi göremedi ama cihazları cok eskiydi alttan muayene oldum ama şimdi ne zaman bir daha doktora gideceğim kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum şimdide diş etim iltihaplandı bebeğe bir zararı olur mu endişelendim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kalp atışı için ne zamana randevu alayım son regli tarihim 6 mayıs

Merhaba günlerimiz yakın sanırım benim sat da 11 mayıs. Beklenen reglden 1 gün sonra kanda 435 çıktı acaba ilk kontrole ne zaman gitmeliyiz
Benim doktorum 18 inde çağırdı kese görmek için umarım keselerimizi görüp bir sonraki haftada kalp atışı duyarız ve sağlıkla kucağımıza alırız 🎈

merhaba arkadaşlar reglim 2 gün geçtiğinde betam 2100 civarı 3 gün sonra 4700 cıktı keseyi göremedi ama cihazları cok eskiydi alttan muayene oldum ama şimdi ne zaman bir daha doktora gideceğim kaç haftalık olduğumu bile bilmiyorum şimdide diş etim iltihaplandı bebeğe bir zararı olur mu endişelendim tecrübeli arkadaşlar yardımcı olabilir mi kalp atışı için ne zamana randevu alayım son regli tarihim 6 mayıs
Son regk tarihinize göre 5 haftalık şu an 😊 isterseniz iki hafta sonra gidin kalp atışı için ama tabii yine de doktorunuza sorsanız iyi olur. Diş eti konusunda hiçbir bilgim yok 🤔

Alttan muayene ile kesenin bu değerde gözükmesi gerekirdi

Merhabalar hastaneden geldim şimdi keseyi gördük çook şükür yeri de iyiymiş haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı ❤️
Benim tsh değerlerim arttığı için dahiliyede bir daha kan verdim sonuca göre ilaca başlicaz

Merhabalar hastaneden geldim şimdi keseyi gördük çook şükür yeri de iyiymiş haftaya çarşamba kalp atışı için çağırdı ❤️
Benim tsh değerlerim arttığı için dahiliyede bir daha kan verdim sonuca göre ilaca başlicaz
Maşallah darısı başımıza :halay: Karından mı baktılar?

Back
X