Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    22
Ay benimde hiç ağrım yok acaba problem mi var diyorum ne bel ne kasık ağrısı ilk günden beri yok ama aşırı derecede göğüs ağrım var 👀
Çok şanslısın bence :) arkadaşlarımın çoğunun çocuğu var ve neredeyse hepsi senin gibi diyor. Senin için rahat olsun bence. Ben sürekli Chat GPT ile konusuyorum o rahatlıyor yapay zekaya güveniyorum 😂

Chatgpt candır 🤣o kadar çok darlıyorum ki yapılış amacından şaştı 🤣 🤭
Ben de aynı durumdayım 😂😂 ChatGPT en yakım arkadaşım gibi oldu 😂 yolk kese ne demek acaba ben perşembe gittiğimde kese için taşlı kese demişti doktor hemşireye. Ben saf gibi sormayı unuttum onun anlamını da

Ben de aynı durumdayım 😂😂 ChatGPT en yakım arkadaşım gibi oldu 😂 yolk kese ne demek acaba ben perşembe gittiğimde kese için taşlı kese demişti doktor hemşireye. Ben saf gibi sormayı unuttum onun anlamını da
Ay evet her şeyi ilk ona soruyorum iyi ki var🤣 yolk kesesi gebelik kesesinin içinde tek taşa benzeyen bi görünüm. O önemliymiş. Hemşire taşlı demiş maşallah ondan bahsetmiş demek ki 🧿

Benim de inanılmaz bel ağrısı var ve geçmiyor.🥲

Bir de beta hCG ikinci kontrolde 220 çıktı. Doktorum artık bakma direkt 2 hafta sonra kese bakmak için git dedi ama ben en azından 2000 leri görmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz??

Çok şanslısın bence :) arkadaşlarımın çoğunun çocuğu var ve neredeyse hepsi senin gibi diyor. Senin için rahat olsun bence. Ben sürekli Chat GPT ile konusuyorum o rahatlıyor yapay zekaya güveniyorum 😂
Herkesin hamileliği farklı canım mesela kiminin çok bulantısı olurken kiminin hiç olmuyor işte insanogluyuz hep acaba mı diyoruz ☺️

Benim de inanılmaz bel ağrısı var ve geçmiyor.🥲

Bir de beta hCG ikinci kontrolde 220 çıktı. Doktorum artık bakma direkt 2 hafta sonra kese bakmak için git dedi ama ben en azından 2000 leri görmek istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz??
Canım ben çok küçük bir değerle öğrendiğim için 4 defa verdim ikişer kat arttı doktorum iki hafta sonra gel dedi Salı günü iki hafta olacak tahmini değerim 2 şer kat arttıysa şuan 5 binlere geçmiştir🥰inşallah keseyi bebeği görürüm 🙏🏻

Ay evet her şeyi ilk ona soruyorum iyi ki var🤣 yolk kesesi gebelik kesesinin içinde tek taşa benzeyen bi görünüm. O önemliymiş. Hemşire taşlı demiş maşallah ondan bahsetmiş demek ki 🧿
Ay güzel bişe yani içime su serptiniz ya harikasınızzzz ben araştırdım bulamadım ne olduğunu 😂😂

Canım ben çok küçük bir değerle öğrendiğim için 4 defa verdim ikişer kat arttı doktorum iki hafta sonra gel dedi Salı günü iki hafta olacak tahmini değerim 2 şer kat arttıysa şuan 5 binlere geçmiştir🥰inşallah keseyi bebeği görürüm 🙏🏻
Ooooo 5000lerdeyse bence kesin görürsün keseyi 😍ay ben de o değerlere çıkacak mı acaba ya 🥲
Gerçekten çok geriliyor insan , şu ilk aşamaları geçelim rahatlayalım inşallah ☺️bi de ben tüp bebek annesiyim daha bi telaşlıyım galiba 🥹
Yaa benim ki de tüp bebek 🥰

Ooooo 5000lerdeyse bence kesin görürsün keseyi 😍ay ben de o değerlere çıkacak mı acaba ya 🥲

Yaa benim ki de tüp bebek 🥰
Tahmini canım inşallah çıkmıştır 😂ama evde idrar testiyle takip ettim iki gündür de kontrol çizgisinden daha koyu çıkıyor bu da yükseldiğini gösterir diye düşünüyorum 🥰bakalım sağlıcakla kucaklarımıza alalım inşallah

Benim şimdilik kan sulandırıcı progestan iki haftaya kadar devam ,muhtemelen 3 ayda devam edecek dedi. Progestana alıştım da kan sulandırıcı felaket yakıyor ya 🥲
Evet ben de dert yandım hemşireme ama 12. Haftaya kadar devam dedi. Evet oksapar çok pis yakıyor progestan da çok morartıyor şuan göbeğim galaksi gibi mor siyah 😂😂😂

Back
X