Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Ya bizimkiler de öyle bir kız çocuğu çocuk hayranlığı..hayır iki kız torunu var zaten. yine içinden kız istiyordu sanırım. Biz erkek deyince tepkisi olsun hayırlısı olsun oldu djjfjfj hamilelikten önce de kız çocuğu baska oluyor fln diyordu tmm başka oluyor da napalım yani göstermicem oğluşumun pipisini onlara jfjf

Böyleleri var malesef. Bizde dün yakın çevremizle birlikte öğrendik cinsiyeti küçük bir kutlama yaptık ve erkek olduğunu öğrendik. Teyzem sonrasında bence herkesin ilk çocuğu kız olmalı dedi. Sanki bizim elimizde olan bir şeymiş gibi

Sen Allâh mısın tövbe yarabbim ya.. Gerçekten saçmalıyorlar bazen ağızlarından cıkanın farkında değiller
ayrıca öyle kız cocukları var ki terör estiriyorlar evde, ne erkekler var kızlardan da uslu oluyorlar yani karakter meselesi bu

Aynen öyle benim eşim mesela 40 tane kız gelsin eline su dökemez. Oğlumda eşime benzer inşallah

Büyükanne hee Allah onlara da akıl sağlığı versin gerçekten ama şunu da kabul etmek lazım onları sevmelerine de öpmelerine de övünmelerine de engel olamayız görmezden gelmek ciddiye almamak en iyisi..
Kesinlikle
Ama sunu bilmeleri sart sıra bizim
Anne baba biziz
YAslandikca sirayi vermeye korkuyorlar

Bende doğuma bir ablam dışında kimsenin gelmesini istemiyorum eşime de söyledim bu durumu . Eşim kendini öksüz hissedersin orada yardıma ihtiyacın olur dedi. Annemi istesem eşimin de annesi gelir kaldım öyle
Yoo annem gelecek diye eşimin annesi gelmek zorunda değil bence. Yani şunu anlamıyorlar gerçekten bi kadının doğum yapması özel birsey. Ya eşi yardım eder ya annesi. Kim eşinin annesine rahat edip üzerini degistirtebilir mesela. Çok çok nadir o samimiyeti yakalayabilen. Ama emzirmeye çalışırken kaynanamdan çekinirim annem yardımcı olsun olacaksa mesela. Kim küserse küssün umrumda degil eşime de söyledim. Ben o anda ona mı ayıp oldu buna mı ayıp oldu diye düşünemem.
Eskiden hep kendimi ikinci plana atardım. Çok pişman oldum dersimi de aldım. Önceliğim kendim, eşimdi ve artık doğacak çocuğumuz artık nasipse. Kimseyi memnun etmek için bu dünyaya gelmedim. Benim memnuniyetimi kim düşünüyor? Bu kadın dogum yapacak özel durumları olacak kimle rahat eder niye demiyor? Doğum olur biter ertesi gün falan geliyorsa gelir diğer yakın kişiler bence. Annesi hayatta olmayanın mecbur kayınvalide kız kardes vs olur ama benim kız kardeşim de yok mesela

HEpsi ayni inan
ben sunu ogrendim lafimi soleyip gulmeye devam ediyorum
O lafi yedigi ile.kalsin
Saygimi da bozmadan
Bana da diodu hep cocuk yapin yasiniz geciyor
Diodum walla 1 ev alsaydiniz oglunuza yapardik
Ev almadan olmaz diodum
Guluodum geciodum

Ya var var boyleleri
Hadsizlik diz boyu
Cevap ver gec
Sen gebesin kimse neden dedi diyemez
9 ayi iyi degerlendir

Ahahahahahaa

Kesinlikle. Biz düğün zamanı bazı sebeplerle anlaşamadık. Ondan beri mesafeliyim. Mesafeyi koruyunca da devamında gerçekten daha iyi oluyor. Arada birseyler diyorsa dahi haberim yok, eşim yansıtmıyor

Istedigi tribi atabilir iş işten geçtikten sonra

Ah ah ben de 2.si de kız olacak deyince “hmm olsun napalım” diye tepki verenlere çok sinir oluyorum. Otomatikman 2.si erkek olmalıymış ama sanki ben yapmamışım gibi tepki veriyorlar. Üzülüyorum ama sonradan kızıma bakıyorum dünya tatlısı, neşe kaynağı bir şey. Bakmaya doyamıyorum resmen ve bundan 2 tane olacak diyorum o kadar şanslıyım ki diye düşünüyorum :)

Kızlar ben bugün bu ürünü aldım umarım işe yarar cildim pul pul dökülmeye başladı son bir iki gündür inanılmaz kurudu

Ne soyu yaa Allah aşkına hangi devirde yaşıyoruz? Hepimiz normal aileleriz yani sanki taht devredecek Bir de sorun bakalım sevgili Peygamber Efendimizin soyu kimden devam etmiş diye. Yapıştırın geçin niye canınızı sıkıyorsunuz böyle cahil cahil konuşanlar için. Biz kızımız olsun istiyorduk hayal ederken hep eskiden. Son tahmin erkek çıktı ultrasonda. Tek dediğimiz sağlıklı hayırlı evlat olsun da hiç farketmez cinsiyet dedik. Onların da demesi gereken buydu insan olan böyle der

Soy soy diye tutturanlar o soyla hep imtihan oluyorlar. Kim ille de erkek çocuk diyorsa o erkek çocuklarının hiç düzgün birey olduklarını görmedim. Her zaman hayırlısını istemek lazım. Ama işte gel de insanımıza anlat yine de eskisi kadar çok değiller Allah tan

Karnım çok fena ağrıyor. Gaz sancısı için yapabilecek bir şey var mı ? İki büklüm kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…