Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Ben de böyle düşünüyorum en azından doğum başlayana kadar ailelere haber vermek istemiyorum çünkü bence daha çok stres yaratıyorlar bunu kadın doğumcular da üstüne basa basa söylüyor. Ama benim kayınvalidem görmeye geldiğinde niye doğuma ben giremedim diye trip atarak odaya girebilir buna hazırlıklı olmam lazım

Tuhafmış. Kendi kendine bir şeye triplenmiş olabilir. Mesela test yaptıgınızda çağırmadıysanız felan onsuz test yaptıysanız bilmiyorum narsistlik varsa benimki gibi bir şeylere kurulmuş olabilir gibi geldi

Kız eşim yeşil gözlü ben kahve bir umut belki kızımız yeşil gözlü sarışın olur babasına benzer diye şöyle bir bebiş koydum ekrana

Eklentiler

• IMG_4467.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 20
Evet benim eşim de oğlumuz olsaydı aslan diyordu ben de baya beğenirdim eskiden ama her yer aslan doldu gerçekten

Tebrikler aynı zamanda Allah yardımcınız olsun.

Umay çok çok güzel ama çok popüler oldu. İpekte çok güzel böyle severken ipek kızım diye seversiniz birce de güzel. Güneşi bilemedim ama ismiyle yaşarmış cıvıl cıvıl bir kız olur gibi geldi

Ben kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum
Normalde de sık konuşmuyorsanız bunda da aynı olmuştur belki . Eşimin ailesi başka bir şehirde ve her gün telefon ile görüşülüyor . Bizde böyle bir durum olsa garibime gider.

Bende doğuma bir ablam dışında kimsenin gelmesini istemiyorum eşime de söyledim bu durumu . Eşim kendini öksüz hissedersin orada yardıma ihtiyacın olur dedi. Annemi istesem eşimin de annesi gelir kaldım öyle

Kızlar tabloda olup da cinsiyet güncellenmeyenler beni etiketleyebilir mi? Ya da tabloda yoksanız diğer bilgilerle birlikte etiketlerseniz ekleyeyim
Ben yokmuşum galiba ekliyebilir misin
Yaş 37
1 Cocuk
Sat 6 mayıs
Kese ve kalp atışı aynı gün 6+5
Tahmini doğum 10 şubat 2026
cinsiyet erkek ama bu ay sonunda netleşicek

Oyle diyenden korkucaksin
Ben en basta mesafemi koydum Allahtan
4 hafta agridan yemek yapamadim
kapimi calmadi
BEn yuzgoz bile olmadim esime soyledim
Cocuk dogsun ama dedim 1 kisi gelip opeyim demesin
Bide dun dioki buyukanne desin isterim bana
Ne alaka dedim sen benden buyuk bir anne degilsin ki dedim
Babasinin annesisin dedim sustum
Terazi var tarti var herseyin bir vakti var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…