Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    48
Ben kayınvalideme müjdeye vereli belki iki hafta oldu ama bir kere bile arayıp halimi hatırımı sormadı bu normal mi yoksa ben mi takıyorum
Aynı benim kayımvalide de öyle arayıp sormaz doktor tahmini bize söyledi
söyledik erkek diye diyoki degişir degişir kendisi kız istiyodu hala degişir modunda hay allahım yıllarca bana yapmadığı kalmadı çocuk yapın diye diye şimdide cinsiyet seçiyo

Bende doğuma bir ablam dışında kimsenin gelmesini istemiyorum eşime de söyledim bu durumu . Eşim kendini öksüz hissedersin orada yardıma ihtiyacın olur dedi. Annemi istesem eşimin de annesi gelir kaldım öyle
Benim doğumda eşim bekledi iki gün. Sezeryan olmuştum. Oylle bir şansınız Yok mu

Özür dileyerek söylüyorum ama ben bu yıl dönümüne çağırmama olayını da okuyunca bunun saygısızlık olduğunu düşündüm, tepkisine falan takılıp hiç kendinizi üzmeyin. Herkesin ayrı bir evi ayrı bir yuvası var. Siz eşinizle iyi olduktan sonra gerisi önemli değil. Anladığım kadarıyla eşiniz de cnsiyet öğrenirken sizin fikrinize göre hareket etmiş, çok sevindim. Böyle olduğu sürece 3. Kişilerin ne düşündüğüne çok takılmayın. Hayırlı olsun inşallah kızınız

İşin garibi bu şekilde öğrenmek tamamen eşimin isteğiydi zaten:) ben doktorda öğrenir çıkardım. Ama ne olursa olsun o veya ben farketmez kimsenin mutluluğundan rol çalmamak lazım o an bile ilgi beklemek gerçekten garip. Teşekkür ederim sagolun bu arada

Yorumumu okudum da sanki eşimde olmasın gibi yazmışım. Eşim dışında bir de ablam olsa yeter bana hatta sadece eşim olsa da yeter.
Sadece eşim bekledi beni. Bir elinde kızım bir elinde ben. İlk bezini babası değiştirdi ve aralarındaki bağ o kadar mükemmel ki. Başka da bir insana ihtiyaç duymadım Allah'ıma bin şükür. Diğerleri yok sütün geliyor mu yok bilmem ne darliyor adamı. Annem de aynıydı kaynanam da. Bir koca her derde deva

Allahım kayınvalideler şaka olmalı kesinlikle gözünüzde büyütüp üzülmeyin eşinizle huzurla mutlulukla büyütün inş evladınızı bazen gülüp geçmek en iyisi

Büyükanne hee Allah onlara da akıl sağlığı versin gerçekten ama şunu da kabul etmek lazım onları sevmelerine de öpmelerine de övünmelerine de engel olamayız görmezden gelmek ciddiye almamak en iyisi..

Evet eşimde evin tek oğlu sürekli eşime bizim soyumuz devam etmeyecekmi oğlum diye ağlıyordu,erkek torun hayali vardı eşimde o sebepten erkek olsun istiyordu şimdi kız oldu Allah şükür ama o bunu öğrenince,eşime de tepkisi yansıyacak eşimle bu konuyu konuşuyorum ama nafile çocukluğundan beri bu laflarla manipüle olmuş cidden en karşı olduğum ve hassas olduğum konulardan yakalyıp vuruyorlar

Neyse ki eşiniz sizi önemsiyor önemli olan da bu mesafe koyarsınız zamanla zaten o da anlar. Rica ederim ne demek, ben eşimin ailesinden çok rahatsızım mesela ama eşim göz yumardı. Eş, göz yumarsa ardı arkası kesilmez. Aslında mesafeyi koyacak kişi onlar, siz kendinizi üzmeyin, üzüldüğünüzü de onlara belli etmeyin, inşallah çok güzel geçirirsiniz hem evliliği hem gebeliği

Padişah soyu sanki mübarek

Ay çok stresli konular ya. Kız olunca üzülecek zannediliyor ya erkek olsa da ilgilenmiyorlar ya. İşleri güçleri şov yapmak. Ama insanın içi sızlıyor işte. Ama kız evlat öyle başka ki. Ah güzel kızım iyiki olmuş. Daha uyurken özlüyorum. 22 ayı geçti doğalı ama doyamiyorum sevmelere. Uyurken izliyorum öyle. Kimsenin sevgisine ihtiyaci yok. Sen ve eşin fazlasıyla seversiniz. O ona fazlasıyla yeter

Padişah soyu sanki mübarek
Ay hiç sorma. Geçenlerde bir tanıdığım diyor ki inşallah erkek olur çocuğunuz. Bak babanın 4 kızı var oğlu yok. Kime kalacak ev, kim bakacak eve belli değil diyor. Diyemedim ki senin 3 oğlun var. Biri devlet dolandıriciligindan içerde, ortanca kendisini dolandirip 25 bine altındaki arabayı üstüne aldı, küçüğü bir ekmek alsa babasinin üstüne yazdırır günahını vermez. Seninkiler erkek de ne faydaları var sana, kendilerine, memlekete. Ah diyemiyorsun. Hayırlısı olsun diyorsun geçiyorsun

Ya evladın kızı erkeği olmuyorki. Yıl olmuş 2025 hala soyumuz devam etsin kafasındalar nasıl bir saçmalıksa. Allah her şeyin hayırlısını versin.

Maşallah çok güzel olmuş, çok haklısınız darlama olayları var üstüne evlilik hayatımda şahit olduğum şeyler var. Birisi yeni doğum yaptığında direk konuşulan konu memesini istemedi, sütü gelmedi , sancısı olmadı vs vs .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…