Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    63
Odanız çok güzel bence pembe detaylar yerine bej ya da kahve tonları kullanabilirsiniz zaten oğlunuzun battaniyesi ile kıyafetiyle illaki mavi olur ama mobilyalar tek ton olsa daha hoş durur gibi

Canım doktoruna güveniyorsan hiç korkma vajinal muayene zaten riskli olsa doktorun yapmaz .geçenlerde benim kanamam olduğunda vajinal ultrason da yapıldı onun üstüne rahim ağzında yumuşama var mı diye kadın resmen bütün parmaklarını içeriye itip rahim agzi ve etrafını muayene etti hatta benim çok canım yandı bebeğe bir şey olur mu çok canım yanıyor dedim.hayir bunu bilmemiz gerekir uygun tedavi için merak etme dedi.dedigi gibi de oldu ondan sonra kanamam bile olmadı tabi önlem amaçlı kısa süreli progestan verdiler ama zaten kanama devam etmedi

Ben doktora sorduğumda ilk üç ay önemli değil ne tarafa yattığın zaten emin ol içerde bir sıkıntı olsa sen kendin de iyi hissetmez dönmek istersin refleks olarak demişti .harbiden bir iki haftadır sırt üstü uzanırken rahatsız hissediyorum ama sağa sola dönüşümlü yatıyorum öyle rahatım

Bu anne bebek uygulamasında okudum bu gece bu zamanlarda burun kanaması olucağı yazıyordu normalmiş yani
@Noo name
Çoookk geçmişş olsunm Bi ağrın sıkıntın varmıydı birden mi oldu
Teşekkür ederim birden oldu yaa. Eşimin durtmesiyle uyandım uyanmisken lavaboya gideyim dedim afedersiniz ağzımın içi kan dolmuştu o an burnumdan gelmesi bir oldu .

Ben sağ tarafa veya sırtüstü yatınca sağ tarafımda damar attıyor karnımda sanki sadece sol tarafa yatınca duruyor. Bu durumu yaşayan var mıııı ???
,

Ben sağ tarafa veya sırtüstü yatınca sağ tarafımda damar attıyor karnımda sanki sadece sol tarafa yatınca duruyor. Bu durumu yaşayan var mıııı ???
,
Benim de aynı şekilde işte sağda rahatsız oluyorum ağrı da olmaya başlıyor. Hamilelik öncesi hep sağa yattığım için illa refleks olarak mı ne dönüyorum sağa ama rahat edemiyorum

Benim de aynı şekilde işte sağda rahatsız oluyorum ağrı da olmaya başlıyor. Hamilelik öncesi hep sağa yattığım için illa refleks olarak mı ne dönüyorum sağa ama rahat edemiyorum
Hiç ağrı olmuyor ama onun sürekli orda attığını hissedince siniri bozuluyor insanın mecbur dönüyorum sola ben de hem sağa hem de hafif yüzüstü yatmayı seviyordum ama bir süre ara vereceğiz anlaşılan Oturup kalktığımda da belime bıçak saplanıyor sanki bunlar bu kadar küçükken bunları yapıyorsa büyüdüklerinde yerimizden kalkamayacağız galiba

Kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…