Popüler Konu 2026 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    63
Gaz olduğunu iddia ediyor ben değil diyorum kasılma gibi birseyler yaşıyorum diyorum ama Dr senin onu ayırt edebilmen imkansiz diyor
AH su doktorlar deli ediyorlar ya gercekten
Ezberlemisler bazi seyleri ezbere cvp.veriyorlar
Yarin benim doktor.kontrolum var bakalim.ona dicem.ne dicek

Merakla bekliyorum normaldir bence ama çünkü ben yaşadıktan sonra grupta da böyle şikayetler görünce herkeste varsa normal dedim kendimce

Hatta ultrasona hazırlarken annen seni özlemiş yine bi bahane bulup geldi diye şakaya vurdu o kadar relax yani adam

Öğretmem arkadaslarım kasım ara tatilinden sonra okula devam edecek misiniz rapor vs alıp. Benim dogum ocak sonu gösteriyor belki daha erken..o yüzden kararsız kaldım

benim eşime sorsan arkadasımdan gelen yenı doğanları bile almayacaktı ama alısverıse cıkıp fıyatları görünce hemen vazgeçti:) her seyı bir anda nasıl alacağız ki bu devirde her sey ucmus gıtmıs. hıc yeni doğan almama gerek kalmayacak bu şekilde parasını geç gerçekten israf günah yanı. ama elbise aldım çünkü kızımın ilk yazı yaa nasıl almimmmm :)))

Öğretmem arkadaslarım kasım ara tatilinden sonra okula devam edecek misiniz rapor vs alıp. Benim dogum ocak sonu gösteriyor belki daha erken..o yüzden kararsız kaldım
Ben rapor alıcam 40 günlük rapor hakkımı kullanıcam haftada 4 gün dersim olcak,idareye de bildirdim,doğum izni bitince de heyet raporu ve raporla dönemi kapatır eylülde başlıcam

Odanız çok güzel bence pembe detaylar yerine bej ya da kahve tonları kullanabilirsiniz zaten oğlunuzun battaniyesi ile kıyafetiyle illaki mavi olur ama mobilyalar tek ton olsa daha hoş durur gibi

Evet hem oyuncakları ile de renklendirmiş olursun sağlıkla büyüsünler odalarında inşallah
Teşekkür ederim kızlar dediğiniz gibi yapayı umarım güzel olur

Kızlar bu arada fazla yenidoğan kıyafet alma dediler bana da 10 tane hastane çıkışı almıştım ama küçülür diye kurutmaya da atmadım ve bana zor yetti her bebek aynı mıdır bilmiyorum ama 1 ay yine kullandık ve her gün birkaç kere değiştirdik kış olduğu için hemen de kurumadı peteklerin üstüne koydum bebeğim de 3,5 kilo doğmuştu normal düzeydeydi. Bu sene de 15 tane falan düşünüyorum yenidoğan hastane çıkışlarından.

Bana da öyle söylüyorlar yenidoğan kıyafetleri çabuk küçülüyormuş o yüzden birkaç yenidoğan tulum ve altüst takım şeklinde alacağım geri kalanını 0-3 aylık alırım diye düşündüm en kötü biraz bol gelir sorun olmaz. 3 aydan sonra da zaten yavaş yavaş mevsim değişmeye başlayacak

Geçmiş olsun canım

Sana dua ediyorum canim insallah hersey cok iyi olacak
Bende cok zor surecler gecirdim
Psikolojini tahmin edebiliyorum

Cok diilmiben o kadar almam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…